Όλες γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για μία γυναίκα να νιώθει άνετα και όμορφα φορώντας τα καλοκαιρινά της σανδάλια. Γι’ αυτό, εμείς στο Estella, δημιουργήσαμε ένα guide για τα πιο in και budget-friendly καλοκαιρινά παπούτσια. 

Αυτό το guide δε θα μπορούσε να ξεκινήσει άλλο κατάστημα εκτός από το Migato ή αλλιώς “shoe finder”. Στο Migato, λοιπόν, θα βρει κανείς όλα τα είδη καλοκαιρινών παπουτσιών χωρίς περιορισμούς. Έτσι, ξεχωρίσαμε για εσάς τα αγαπημένα μας κομμάτια για όλες τις ώρες.

No 1: Μαύρο σανδάλι με κοχύλια

Ένα σανδάλι που εκπέμπει καλοκαιρινά vibes με τα fashionable κοχύλια για ένα πρωινό καφεδάκι, αλλά και για μία χαλαρή έξοδο το βράδυ. Κομψό, άνετο και εντελώς καλοκαιρινό

No 2: Μαύρο lace-up σανδάλι

Δε θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε το κλασικό και πολύ trendy σανδάλι με τα σχοινιά. Μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει αυτό το design κομψό και πολύ sexy. Ένα σανδάλι που δίνει μία άλλη νότα στο καθημερινό σας look. 

No 3: Nude mule 

Μοναδικά και ταυτόχρονα πολύ in στον κόσμο της μόδας αποτελούν τα mules, κάνοντας την επιστροφή τους στη μόδα το 2020. Ένα παπούτσι καλοκαιρινό και ιδανικό για βραδινές εξόδους αλλά και για ένα brunch date. 

Ακόμη ένα e-shop που κάνει την διαφορά στο internet, φέρνοντας κάθε είδος παπουτσιού και όχι μόνο. Ψάχνετε τα πιο cool παπούτσια για τις καλοκαιρινές διακοπές; Το αγαπημένο μας Zaful σας δίνει την λύση. Ανακαλύψαμε, λατρέψαμε και μαζέψαμε τα πιο  stylish summer shoes.

No 1: Strap wrap high-heeled sandals 

Ιδανικά για μία βραδινή έξοδο σε ένα καλοκαιρινό μπαράκι με την παρέα ή ακόμη και για ένα classic date night. Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο χρώμα από το μαύρο για τις πιο sexy και classy εμφανίσεις. 

No 2: Pink summer flatforms 

Flatforms ιδανικά για παραλία, πρωινό περπάτημα ή ακόμη και για καφεδάκι σε γλυκό ροζ χρώμα. Ένα design πολύ trendy που μπορείτε και εσείς να προσθέσετε στη συλλογή των παπουτσιών σας. 

No 3: Μαύρα καλοκαιρινά flatforms για κάθε look

Αυτά τα flatforms αποτελούν τον καλύτερο φίλο της γυναίκας αφού είναι ευκολοφόρετα και ιδανικά για κάθε ώρα μίας ζεστής καλοκαιρινής μέρας. Το δερμάτινο style επιτρέπει την χρίση τους ακόμη και για μία βραδινή έξοδο με την παρέα.

Δε θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε το μοναδικό κατάστημα ENVIE Shoes, το οποίο φέρνει κοντά μας τα πιο in και  trendy summer shoes. Εδώ, μπορεί κανείς να βρει παπούτσια για κάθε καθημερινό αλλά και βραδινό look στα πιο cool χρώματα. 

No 1: Σχοίνινα flat σανδάλια 

Design που επιστρέφει στη μόδα τα τελευταία τρία χρόνια, ιδανικό για κάθε περίσταση. Αν δεν βρίσκετε τα απόλυτα σανδάλια για ένα beach party ή για μία απογευματινή βόλτα, αυτά είναι φτιαγμένα για εσάς. 

No 2: Casual espadrilles 

Κλασικές αγαπημένες espadrilles με ύφανση τύπου ψαθάς για την ολοκλήρωση του καλοκαιρινού σας look. Παπούτσια που συνεχίζουν να είναι στη μόδα, δίνοντας ένα χαλαρό vibe στα χρώματα της αμμουδιάς. 

No 3: Square mules 

Τετράγωνα πέδιλα mules, στο αγαπημένο χρώμα γαλάζιο που φωνάζει Καλοκαίρι. Το τέλειο παπούτσι για ένα καλοκαιρινό παρτάκι με θέα την θάλασσα και ένα αεράτο άσπρο look. Άνετα και ευκολοφόρετα, ιδανικά για κάθε γυναίκα.

No 1: Πέδιλα lace up με κρίκους 

Φούξια, το απόλυτο χρώμα του φετινού Καλοκαιριού. Δίνει χρώμαλάμψη και η προσοχή όλων στρέφεται προς το μέρος σας στο καλοκαιρινό club.

No 2: Γόβες open heel με πλεκτό σχέδιο 

Ανοικτές γόβες σε χρώμα nude που εκπέμπουν summer vibes, ιδανικές για ένα απογευματινό summer look σε γήινα χρώματα. Sexy και ταυτόχρονα classy.

No 3: Lace up σανδάλια 

Flat σανδάλια σε nude απόχρωση που, συνδυασμένα με αέρινα ρούχα, μας ταξιδεύουν στην Αρχαία Ελλάδα. Τι πιο καλοκαιρινό; Ιδανικά σανδάλια για πιο casual looks αυτό το Καλοκαίρι. 

Αναβαθμίστε τώρα τα summer looks σας με αυτά τα μοναδικά summer shoes και ετοιμαστείτε για τις πιο όμορφες και στιλάτες καλοκαιρινές διακοπές!

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα