Όπως έχει ειπωθεί πολύ εύστοχα, το γέλιο είναι η μουσική της ψυχής.

Κι εμείς, μια ανάσα πριν την αλλαγή του χρόνου, συγκεντρώσαμε μερικές στιγμές του 2022, που προκάλεσαν έντονα συναισθήματα ευφορίας.

Ρουκ Ζουκ

Αν μη τι άλλο, το «Ρουκ Ζουκ» έχει προσφέρει αμέτρητες ευχάριστες στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό. Ακόμα κι αν ορισμένα άτομα δεν το παρακολουθούν φανατικά, υπάρχουν ορισμένα σπαρταριστά στιγμιότυπα που κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Μαθήματα αγγλικών με τη Μαρία Μπεκατώρου

Cash VS Crush: Μια τηλεοπτική στιγμή που ανέδειξε το υπέροχο χιούμορ και την άνεση της Μαρίας Μπεκατώρου.

O Νίκος Κοκλώνης το ζει στο «Just The 2 of Us»

Μέσα από το «Just The 2 of Us», ο Νίκος Κοκλώνης έχει αποφασίσει να αφήσει ολόκληρη παρακαταθήκη στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και της μουσικής βιομηχανίας. Ακομπλεξάριστος και με αυτοσαρκασμό, ερμήνευσε με το δικό του μοναδικό τρόπο το «Extasy-Extano» και έγινε πρωταγωνιστής του Luben.

Η Βίκυ και η σλατίνα

Όσο επεκτείνεται η –ιδιαίτερα πλούσια– slang της ελληνικής γλώσσας, εισέρχονται διαρκώς νέοι όροι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι και αυτό της «σλατίνας». Το τελευταίο διάστημα, η συγκεκριμένη λέξη έχει γίνει viral, με τους περισσότερους να αναζητούν την ερμηνεία της.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η επικρατέστερη άποψη γι’ αυτή τη λέξη είναι πως προκύπτει από υποστηρικτές ενός ράπερ –του thug slime– ο οποίος στα τραγούδια του έχει κάτι σαν μότο το SLAT, που είναι αρχικά για το «slime love all the time». Από ‘κεί, προκύπτει το SLATina. Αν πάλι επιλέξουμε την ερμηνεία του Luben, τότε ως «Σλατίνα» χαρακτηρίζεται κάποια καγκουροmainstream τύπισσα, η οποία μάλλον αγαπάει την τραπ.

Τριπάρουν στο GNTM

Εντάξει, οι ατάκες της Βίκυς Καγιά είναι παράδοση για το Luben. Ακόμα και σε άσχετα, φαινομενικά, βίντεο, είναι αναμενόμενο το ότι θα ακούσεις μια κραυγή της ή κανένα σχόλιο του τύπου: «Α, στο καλό». Εδώ τώρα, είχαμε μία φανταστική στιγμή στο GNTM, όπου η Βίκυ –παρέα με τα επίδοξα μοντέλα– «τα έσπασαν».

Ένας γύπας στην κυβέρνηση

Όταν ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη, έγινε αντιληπτή μια, μέχρι πρότινος, άγνωστη πτυχή του, αυτή του γύπα. Το: «Γεια σας, κορίτσια», σε συνδυασμό με τα ηχητικά εφέ του γύπα στο background και τα εύστοχα σχόλια που συμπεριλαμβάνονται στο βίντεο, υπόσχονται γέλιο μέχρι δακρύων.

Η Κεραμέως και η selfie

Είναι ωραίο να βλέπεις ότι οι άνθρωποι του πολιτικού στίβου είναι προσιτοί και βρίσκονται κοντά στη νέα γενιά. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η υπουργός Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέως, η οποία δε δίστασε να βγάλει selfie με μαθητές.

Τι, όχι;

Stranger Things: Έφη Θώδη VS Vecna

Καταρχάς, η τέταρτη σεζόν του «Stranger Things» ήταν, πραγματικά, αριστούργημα. Πραγματικά, χάρμα οφθαλμών. Ειδικά ο villain της υπόθεσης, ο Vecna, συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο αγαπητών «κακών» που έχουν περάσει από τη μικρή οθόνη.

Κάποια διάνοια, λοιπόν, σκέφτηκε να δημιουργήσει remix με την Έφη Θώδη.

Όταν έπεσε το Instagram

Ζοφερό σκοτάδι εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη, όταν το Instagram έπεσε για ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ.

Αρχαία τραγωδία με ποιοτική ποπ

Φέτος το Καλοκαίρι, στην όμορφη Θεσσαλονίκη, έλαβαν χώρα δύο καλλιτεχνικά δρώμενα την ίδια ώρα, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων: Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή και η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου. Η κοντινή απόσταση, λοιπόν, είχε σαν αποτέλεσμα το κοινό που παρακολουθούσε την αρχαία τραγωδία, να ζήσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία, μέσα από τη συνάντηση αυτών των δύο ειδών τέχνης.

Μια συνάντηση, την οποία, η Έλλη Τρίγγου, σχολίασε φανταστικά.

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα