Η αριθμολογία είναι η κολλητή της αστρολογίας κι αν συνδέσουμε τα δύο αυτά εργαλεία, μπορούμε να βγάλουμε πολύ όμορφα συμπεράσματα για το πώς λειτουργεί ένας άνθρωπος.

Είναι αξιοθαύμαστο το πώς λειτουργεί μερικές φορές το σύμπαν και γενικότερα πως βρίσκει τρόπους να επικοινωνεί μαζί μας, αρκεί να το καταλαβαίνουμε. Πόσες φορές για παράδειγμα σου έχει τύχει να παρατηρείς μια χρονική περίοδο συγκεκριμένους αριθμούς, όπως το 111, 11:11, 777, 4:44 και πάει λέγοντας; Αυτό συνήθως είναι μήνυμα πως κάτι θα σου συμβεί, σαν πινακίδα προσοχής για να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Αυτό φυσικά δεν είναι απαραίτητα κακό, μιας και τα νούμερα μπορούν να σου εμφανιστούν για μια θετική αλλαγή που αναμένεις. Όσο περισσότερο παρατηρείς αριθμούς, τόσο πιο συνδεδεμένος είσαι με το σύμπαν. Η δύναμή του είναι τεράστια και σε αυτό δίνουμε τα credits σε αριθμολόγους που έχουν ασχοληθεί πολλά χρόνια για να βγάλουν πορίσματα. Η αριθμολογία είναι η κολλητή της αστρολογίας κι αν συνδέσουμε τα δύο αυτά εργαλεία, μπορούμε να βγάλουμε πολύ όμορφα συμπεράσματα για το πώς λειτουργεί ένας άνθρωπος. Εσύ ήξερες ότι η ημερομηνία που έχουμε γεννηθεί μπορεί να δείξει ποιο μονοπάτι ζωής, θα ακολουθήσεις αλλά και τι χαρακτήρα έχεις την τάση να διαμορφώσεις; 

Η αριθμολογία είναι πολύ όμορφη αν ασχοληθείς σε βάθος, αλλά ας δούμε αναλυτικά τι ακριβώς εννοώ. Για παράδειγμα, ο καθένας μας έχει μια διπλή ερμηνεία βάσει των προσωπικών του αριθμών. Η πρώτη φαίνεται από την ημερομηνία που έχεις γεννηθεί, στην οποία κρατάμε μόνο την ημέρα. Αν δηλαδή έχεις γεννηθεί 13 Μαρτίου, μας ενδιαφέρει το 13. 

Ως γνωστόν η αριθμολογία βασίζεται πλην κάποιων εξαιρέσεων, στα πρώτα 9 νούμερα, από το 1 έως το 9. Υπάρχουν τρεις αγγελικοι αριθμοί aka masters numbers που είναι οι : 11, 22, 33. 

Κάθε αριθμός έχει την δική του ερμηνεία και έχει ενδιαφέρον αυτό. 

Το πρώτο βήμα είναι να καταλάβουμε τι σημαίνει η ημερομηνία μας βάσει ημέρας μόνο, όπως το 13 παραπάνω. Όπως κατάλαβες το 13 δεν υφίσταται, οπότε θα χρειαστεί να το σπάσουμε. Αυτό συμβαίνει με όλους τους διπλούς αριθμούς, πλην των 11, 22, 33 που έχουν δική τους σημασία. Επομένως, με λίγα μαθηματικά το 13 γίνεται 1+3=4. Αυτή η διαδικασία γενικά θα ακολουθείται μέχρι να βγάλουμε μόνο έναν αριθμό. 

Το δεύτερο βήμα είναι να ερμηνεύσουμε ολόκληρη την ημερομηνία γέννησής μας. Πώς γίνεται αυτό; Ας υποθέσουμε ότι έχεις γεννηθεί στις 25 Νοεμβρίου του 1987 ή αλλιώς 25.11.1987. Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσουμε τα ψηφία ξεχωριστά, ώσπου να βγει μοναδικός αριθμός. Για παράδειγμα, 2+5+1+1+1+9+8+7 = 34. Όπως είπαμε προηγουμένως το 34 δεν έχει ερμηνεία και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία, δηλαδή 34= 3+4 =7. Επομένως, το μονοπάτι ζωής αυτού του ατόμου είναι το 7. Εντελώς τυχαία όμως είναι διπλό επτάρι, καθώς αν αναλύσουμε μόνο την ημερομηνία του, δηλαδή το 25 = 2+5 = 7, συμπεραίνουμε πως έχει αρκετή ενέργεια από το συγκεκριμένο νούμερο. 

Αν έφτασες μέχρι εδώ και έχεις καταλάβει απόλυτα την διαδικασία εύρεσης του αριθμού σου, θα σου δώσω κάποιες λέξεις κλειδιά για το τι σημαίνει κάθε νούμερο ξεχωριστά. 

Αναλυτικά: 

1, σημαίνει πως είσαι ηγετικός χαρακτήρας, παίρνεις ρίσκα και δεν θέλεις να δίνεις αναφορά σε κανέναν. Σε μια ομάδα θέλεις να έχεις το πάνω χέρι και νευριάζεις εύκολα. Δεν θέλεις να χάνεις και έχεις πολύ male energy. 

2, σημαίνει πως έχεις γεννηθεί για να κάνεις συνεργασίες και σχέσεις. Καλύτερα να είσαι πίσω από τις κουρτίνες και να ακολουθείς συμβουλές. Είσαι πολύ καλός διπλωμάτης, έμπορος και δίνεις ωραίες συμβουλές. 

3, σημαίνει πως είσαι πολύ επικοινωνιακός, κοινωνικός και θέλεις να περνάς καλά. Οι φίλοι σου είναι το παν. Σου πηγαίνει το ραδιόφωνο και οπουδήποτε μπορείς να φαίνεσαι ή να κάνεις αστεία. Σίγουρα είσαι πολύ ευχάριστος χαρακτήρας. 

4, σημαίνει πως αν δεν γίνεις αστυνομικός, είναι πολύ πιθανό να έχεις θέμα με τον νόμο. Ωστόσο, είσαι άνθρωπος που δουλεύει σκληρά για να καταφέρει όσα θέλει, αλλά η επιτυχία αργεί. Έχεις λίγο πιο τετράγωνο κεφάλι καθώς όσα σου λένε χρειάζεται να στα αποδεικνύουν. Πάντως επαγγελματικά έχεις πάντα πολλές ικανότητες. 

5, σημαίνει πως είσαι των άκρων και ασταθής χαρακτήρας. Αλλάζεις εύκολα γνώμες, απόψεις και ομάδες ανθρώπων, καθώς θέλεις να αναζητάς συνεχώς. Βαριέσαι εύκολα και θέλεις να κάνεις πράγματα που οι άλλοι φοβούνται. Πάντως ξέρεις να περνάς καλά και η λίμπιντο σου είναι πολύ ανεβασμένη. 

6, σημαίνει πως θέλεις να χτίσεις μια οικογένεια και να έχεις ηρεμία στη ζωή σου. Σου πηγαίνουν δουλειές δημοσίου ή που μπορείς να εξυπηρετήσεις τους συνανθρώπους σου. Πολλές φορές απλώς έχεις την τάση να θυσιάζεσαι για άλλους χωρίς να βάζεις όρια. 

7, σημαίνει πως είσαι λίγο πιο μοναχικός χαρακτήρας, πανέξυπνος και δεν μπορείς να κάνεις παρέα με όποιον να ναι. Είναι σημαντικό να έχεις ένα επίπεδο, να διαβάζεις πολλά βιβλία και να επιλέγεις την αισθητική. 

8, σημαίνει πως είσαι ένας μαγνήτης χρημάτων. Έχεις έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να χτίσεις επιχειρήσεις, κολοσσούς και να βγάλεις πολλά χρήματα. Δεν φοβάσαι να πάρεις ρίσκα και είσαι υλιστής. Αν δεν καταφέρεις αυτό που θέλεις, επιμένεις περισσότερο. 

9, σημαίνει πως σε ενδιαφέρει πολύ ο συνάνθρωπός σου, είσαι επιρρεπής σε οτιδήποτε μεταφυσικό και σκοτεινό ή ανεξήγητο. Εδώ βγαίνουν πολλοί αστρολόγοι, μάγοι και οτιδήποτε δεν χωνεύει η κοινωνία, γιατί το θεωρεί παρανοϊκό ή τρελό. Θέλεις να επηρεάζει μαζικά το πλήθος και δεν σε νοιάζει αν θα πας κόντρα στο κατεστημένο καθώς η πίστη σε οδηγεί πάντα τυφλά.

11, σημαίνει πως έχεις ζήσει πολλές ζωές και κουβαλάς πολλή σοφία. Θα μπορούσες κάλλιστα να είσαι πολύ σπουδαίος σε παγκόσμιο επίπεδο και να αφήσεις το στίγμα με το έργο σου. Είσαι ένας γεννημένος influencer, αλλά όχι με την έννοια που νομίζεις. 

22, σημαίνει πως μπορείς να κατασκευάσεις τη ζωή που επιθυμείς γιατί έχεις όλα τα εργαλεία που σε βοηθάνε στο μυαλό σου. Ωστόσο μπορεί να βλέπεις έντονα οράματα και να έχεις μεγάλη διαίσθηση σε σχέση με άλλους, που αν δεν τις αξιοποιήσεις σωστά, μπορεί να σε ρίξει σε έναν δρόμο που δεν … πρέπει! 

33, σημαίνει πως αυτή μπορεί να είναι και μια από τις τελευταίες σου μετενσαρκώσεις, κουβαλάς πολλά μαθήματα και είσαι πνευματικά πλούσιος. Έχεις την ικανότητα να επηρεάσεις παγκόσμια πολύ μεγάλη μάζα ανθρώπων, αν το επιθυμείς, αλλά για καλό σκοπό. 

Εύχομαι το άρθρο να σου φάνηκε ενδιαφέρον και να κατάλαβες λίγα περισσότερα για εσένα. Σε περίπτωση που θέλεις κάποια εξήγηση, μη διστάσεις να με βρεις στο Instagram στο astrologydaily.gr και να μου στείλεις ένα μήνυμα!

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
5
Αγαπώ
+1
1
Σοκαρίστηκα