Αύριο προσγειώνεται στο Netflix η σειρά «Wednesday», η οποία επαναφέρει την απολαυστική οικογένεια Addams στις ζωές μας, αλλά αυτή τη φορά με έμφαση στην (καθόλου) χαριτωμένη κόρη τους.

Δημιουργοί της σειράς με κεντρικό πρόσωπο τη Wednesday Addams είναι ο Alfred Gough και ο Miles Millar, ένα δίδυμο που έχει βάλει το χεράκι του σε παραγωγές, όπως: «Φονικό όπλο νούμερο 4», «Spider-Man 2» και «Charlie’s Angels». Μέλος της παραγωγής, αλλά και σκηνοθέτης είναι ο υπερταλαντούχος, Tim Burton, ο οποίος μας έχει χαρίσει συγκλονιστικές κινηματογραφικές στιγμές, όπως: «Batman»«Ψαλιδοχέρης»«Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας»«Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» κ.ά.

Μάλιστα, το trailer που κυκλοφορεί, προδίδει την ιδιαίτερη αισθητική και τη μοναδική καλλιτεχνική πινελιά του Burton. Ακόμα κι αν δεν είναι κάποιος θερμός υποστηρικτής του, συγκρίνοντας τα σκηνικά με την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και τη «Νεκρή Νύφη», η υπογραφή του Burton είναι ολοφάνερη. Πρωταγωνίστρια είναι η 20χρονη Jenna Ortega, την οποία γνωρίσαμε μέσα από διάφορες επιτυχίες της μεγάλης και της μικρής οθόνης. Ορισμένες εξ αυτών είναι: «Iron Man 3»«Insidious: Chapter 2»«The Fallout» και «Scream».

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και η εκθαμβωτική Catherine Zeta-Jones, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από «Τη μάσκα του Ζορό» και το «Σικάγο». Επιπλέον, ο Luis Guzmán («He’s Just Not That Into You», «Journey 2: The Mysterious Island») θα πρωταγωνιστήσει στο πλάι της Catherine Zeta-Jones, ως Gomez Addams.

Η πλοκή

Όπως προαναφέρθηκε, η σειρά εστιάζει στην κόρη της οικογένειας Addams, τη Wednesday (Jenna Ortega). Η Wednesday Addams, λοιπόν, αντιμετωπίζει διάφορες δυσκολίες στην προσαρμογή της σχολικής πραγματικότητας, στην ακαδημία Nevermore. Δυστυχώς, έχει βεβαρημένο ιστορικό, σύμφωνα με το οποίο έχει αλλάξει οκτώ σχολεία (!) τα τελευταία πέντε χρόνια. Μια σκηνή που συμπεριλαμβάνεται στο trailer, δικαιολογεί αυτές τις μεταβάσεις. Με περίσσια άνεση εισβάλλει στην εσωτερική πισίνα που προπονούνται οι συμμαθητές της, εμφανίζει δύο σακούλες με πιράνχας (ομολογούμενως με αξιοθαύμαστη πραότητα), τις οποίες αδειάζει στην πισίνα.

Προσπαθώντας (ανεπιτυχώς) να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και να κατανοήσει τη φύση των δυνάμεών της, η Wednesday καλείται να έρθει αντιμέτωπη με ένα μπαράζ δολοφονιών, που σπέρνουν στο χάος την περιοχή. Εκτός αυτού, θα βρεθούν στο διάβα της σκοτεινά και υπερφυσικά μυστικά, τα οποία επηρέασαν την οικογένειά της πριν από πολλά χρόνια.

H μία Wednesday συναντά την άλλη

Ως γνωστόν, η Christina Ricci, ως Wednesday Addams, στις ταινίες «The Addams Family (1991)» και «Addams Family Values (1993)», έχει αφήσει το στίγμα της στις προηγούμενες γενιές. Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στη σειρά «Wednesday», ενσαρκώνοντας έναν διαφορετικό ρόλο. Σύμφωνα με το IMDB, ο χαρακτήρας της θα λέγεται «Marilyn Thornhill», δίχως να έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τα επεισόδια

Όπως έχει ανακοινωθεί και επισήμως, η σειρά «Wednesday» θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, με τη διάρκεια του κάθε επεισοδίου να ανέρχεται στη μία ώρα. Βέβαια, παραμένει ασαφές αν η σειρά θα περιοριστεί σε μία μόνο σεζόν ή αν θα υπάρξει και συνέχεια.

Οι τίτλοι των επεισοδίων:

  1. Wednesday’s Child is Full of Woe
  2. Woe is the Loneliest Number
  3. Friend or Woe 
  4. Woe What A Night
  5. You Reap What You Woe
  6. Quid Pro Woe
  7. If You Don’t Woe By Now
  8. TBA
Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα