Ο Andreas Jason αναλύει το πώς όσοι ασχολούνται με τις ζωδιακές αναλύσεις είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για όσα έρχονται.

Είναι αλήθεια πως ο τίποτα στη ζωή δεν συμβαίνει τυχαία και πως όλα έχουν τον σκοπό τους. Μας έχει δείξει πολλές φορές το σύμπαν πως ο κόσμος μας δεν είναι τόσο αφηρημένα φτιαγμένος και αν ασχοληθείς σοβαρά με το κομμάτι της πρόβλεψης, καταλαβαίνεις ότι πολλά πράγματα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ανατριχιαστική  ακρίβεια

Θυμάμαι τον εαυτό μου, από τότε που ξεκίνησε να ασχολείται με την αστρολογία και την αριθμοσοφία, να θέλει να ψάχνει απαντήσεις πίσω από τα «γιατί» και κατά πόσο μπορεί να δει ένα γεγονός πριν αυτό πάρει σώμα και ουσία. 

Για να είμαι ειλικρινής, η ιστορία έχει δείξει πως η αστρολογία σε πολλές περιπτώσεις ήταν και θα είναι σωστή, καθώς αν κάποιος την αγαπάει ή ασχολείται μαζί της σοβαρά, μπορεί να κατανοήσει ότι δεν αστειεύεται. Θα ήθελα να επεκταθώ στην συγκεκριμένη ανάλυση και να καταγράψω μερικά παραδείγματα. 

Αν γνωρίζουμε ένα γεγονός, το οποίο θα επηρεάσει αρνητικά την ανθρωπότητα, υπάρχει περίπτωση να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα; Εδώ η απάντηση είναι «και ναι και όχι». Σίγουρα θα μπορούσε να ήταν αρκετά διαφορετική η απάντηση αν όλοι μας «ακούγαμε» την αστρολογία, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μας αρκεί να απαντήσουμε πως οι «πιστοί» είμαστε αρκετά πιο προετοιμασμένοι για όσα έρχονται. 

Ξεκινώντας, ας αναφέρουμε ότι υπάρχουν μεγάλοι πλανήτες (όχι ως προς το μέγεθος, αλλά ως προς την επίδρασή τους) όπως ο Πλούτωνας, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας κλπ που δίνουν πάντα τεράστια κοσμικά γεγονότα μόλις έρθουν σε επαφή με άλλους μικρότερους πλανήτες ή αλλάξουν ζώδιο. 

Η περίπτωση της πανδημίας

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μπορούμε να δώσουμε την περίπτωση του COVID-19 ή αλλιώς κορωνοϊού, στην οποία ο Ουρανός έπαιξε σημαντικό ρόλο. Γιατί όμως; Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης που αλλάζει ζώδιο κάθε 7 σχεδόν έτη και σαν κυβερνήτης του Υδροχόου συνδέεται άμεσα με τις αλλαγές που παρατηρούμε σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Ο Ουρανός, λοιπόν, το 2019 που μπήκε οριστικά στο ζώδιο του Ταύρου και δεν είναι σε καθόλου καλή θέση, καθώς ο Ταύρος θεωρείται πτωτικός για εκείνον, έφερε αλλαγές που έχουν να κάνουν με τις αξίες μας, τον τρόπο που ζούμε και επιβιώνουμε ως άνθρωποι. 

Ποια ήταν λοιπόν η αλλαγή; Φυσικά η καραντίνα, που μας έβαλε σε μια τροχιά αναθεώρησης της απλής ρουτίνας μας, τον τρόπο που επιβιώνουμε και την σχέση που έχουμε με τα υλικά αγαθά. Ξεκινήσαμε να εκτιμούμε τα απλά και να μην δίνουμε τόση βάση στα υπόλοιπα. Από την άλλη πλευρά, στερηθηκαμε σαν κοινωνία, όλα όσα πριν φάνταζαν δεδομένα, όπως την αγκαλιά, την υγεία μας, μια βόλτα με έναν φίλο ή μια φίλη. 

Τι άλλο όμως έφερε αυτή η αλλαγή; Ο Ταύρος συνδέεται άμεσα με τα οικονομικά μας με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί στα ύψη η τιμή πολλών αγαθών κατανάλωσης, του ρεύματος και παροχών που τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε καλύτερη φάση. Θεωρώ πως θα δούμε και αλλαγές ως προς τον τρόπο που ανταλλάζουμε χρήματα, με κάποιες αλλαγές στα νομίσματα και αναδιάρθρωση σε τράπεζες. Γενικά το οικονομικό σύστημα δεν θα είναι αυτό που γνωρίζουμε. Μέχρι το 2026 έχουμε αρκετό δρόμο αλλά ήδη έχουμε παρατηρήσει διαφορές.

Η στροφή στην εποχή της εικόνας

Μια εξαιρετική περίπτωση αλλαγής παγκοσμίως ως προς τα δεδομένα μας μπορεί να φέρει ένας πλανήτης, όπως ο Πλούτωνας. Ο Πλούτωνας είναι άμεσα συνδεδεμένος με λέξεις όπως θάνατος, καταστροφή, αναγέννηση και μεταμόρφωση. Επομένως, όταν αγγίζει κάτι που επιθυμεί, έχει ως στόχο να το συνθλίβει και έπειτα να το μεγαλοποιεί όπως εκείνος θέλει. 

Το 2008 είχαμε την αλλαγή ζωδίου στον συγκεκριμένο πλανήτη, όπου από τον Τοξότη πέρασε σε ένα σκληροπυρηνικό και εξουσιαστικό ζώδιο, τον Αιγόκερω. Έκτοτε έχουμε δει τρομερές αλλαγές στην ανθρωπότητα που έγιναν πλήρως αισθητές. 

Ο Αιγόκερως είναι εκείνος που τον νοιάζει αρκετά η εικόνα του και τι θα πει ο κόσμος, θέλει να έχει μια ταμπέλα που αναγράφει «τέλειος», καθώς στην δουλειά του είναι αποδοτικός και φιλόδοξος. Πώς όμως αυτό έχει σχέση με το άρθρο μας; 

Όταν έχουμε αλλαγές ζωδίων σε πλανήτες, πάντα προσπαθούμε να συνδυάσουμε λέξεις-κλειδιά του συγκεκριμένου πλανήτη με του ζωδίου αντίστοιχα. Στην περίπτωσή μας λοιπόν, θα συμπεράνουμε πως μπαίνουμε σε μια εποχή που η εικόνα μας έρχεται να μεταμορφωθεί και ο κόσμος να μας βλέπει με έναν διαφορετικό τρόπο. 

Ο Πλούτωνας είναι πολύ αργός και φέρνει τα γεγονότα λίγο πιο μετά, καθώς σε ένα ζώδιο εγκαθίσταται για 20 έτη (και παραπάνω). Είδαμε λοιπόν πλέον να είναι για τα καλά κομμάτι της ζωής μας η εικόνα, πως τα social media δημιουργήθηκαν, αναπτύχθηκαν και πλέον είναι προτεραιότητα για όλους μας. Εμείς σαν άνθρωποι χτίσαμε μια διαδικτυακή «βιτρίνα», όπως μας «βόλεψε», κρατώντας μόνο τα καλά μας και δίνοντας σημασία στο πόσα likes και views θα έχουμε. Πως δηλαδή μας βλέπει ο κόσμος, που αναφέραμε προηγουμένως στο ζώδιο του Αιγόκερω. 

Αυτό έρχεται να αλλάξει ωστόσο και μέχρι το 2040 θα έχουμε δει τρομερές αλλαγές, αλλά δεν είναι της ώρας. 

Το γνώριζες πως αστρολογικό χάρτη εκτός από έναν άνθρωπο έχει το οτιδήποτε, ακόμα και οι χώρες; Πώς νομίζεις πως ένας αστρολόγος προβλέπει ένα γεγονός για μια χώρα πρίν αυτό συμβεί;

Γεγονότα όπως μεγάλοι σεισμοί, καταστροφές και ατυχήματα που μπορεί να βυθίσουν μια χώρα σε πένθος, είναι πολύ πιθανό να δεις σε έναν χάρτη μιας χώρας που σε απασχολεί, αν μπορείς να μελετήσεις τους πλανήτες όπως πρέπει.

Κάτι που πολύς κόσμος δεν λαμβάνει σοβαρά υπόψιν είναι η περίπτωση των εκλείψεων. Συνήθως έχουν διάρκεια 1 με 2 έτη και μπορούν να φέρουν τραγικά συμβάντα, αν έχουν δύσκολες όψεις και είναι ενεργοποιημένες, όπως συμβαίνει τώρα με την γενοκτονία του Ισραήλ που οι εξελίξεις είναι μπροστά μας και τρέχουν. Και επειδή ξέρω πως το πρώτο πράγμα που ρώτησες είναι τι ζώδιο είναι η Ελλάδα μας, η απάντηση είναι Υδροχόος. 

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
5
Αγαπώ
+1
1
Σοκαρίστηκα