Σ’ έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο, όπως αυτόν του skin care, δεν υπάρχουν πολλές εταιρείες που ξεχωρίζουν αληθινά για τα προϊόντα τους, τις αξίες αλλά και τη φιλοσοφία τους.

Καθημερινά, κατακλυζόμαστε από εικόνες και διαφημίσεις με προϊόντα ομορφιάς κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε: “Τι είναι αυτό που τελικά κάνει μια εταιρεία να ξεχωρίζει; Πώς ξέρω αν τα προϊόντα της είναι αληθινά οργανικά και αν τελικά λένε ψέματα;” 

Προσπαθώντας να βρούμε λύση σ’ όλα αυτά τα ερωτήματα που ταλανίζουν και εμάς αλλά και τόσο πολύ κόσμο, ανακαλύψαμε την “Happy Organic”.

Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που μπορεί να κάνει πράξη όλα όσα υπόσχεται. Με στόχο της πραγματικά οργανικά και vegan προϊόντα, πιστοποιημένα και ελεγμένα, η “Happy Organic” φέρνει στην Ελλάδα προϊόντα που μπορούν πραγματικά να κάνουν την διαφορά. 

Στόχοι της, είναι να μας παρέχει αυτό που όντως έχουμε ανάγκη, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία εξασφαλίζουν μια αποτελεσματική και, προπάντων, αγνή περιποίηση.  Προκειμένου να το επιτυχεί αυτό, η “Happy Organic” επιλέγει πολύ προσεκτικά τα συνεργαζόμενα brands στο ηλεκτρονικό της κατάστημα

Δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και στην καθαρότητα, πάντα αναγράφουν με ακρίβεια τα συστατικά των προϊόντων τους. Ταυτόχρονα, η εταιρεία ενημερώνει συχνά το κοινό της μέσω του Instagram και του TikTok, σχετικά με τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ατόμου, καθώς και με σημαντικές πληροφορίες για τα συστατικά – μεταξύ άλλων. 

Η φιλοσοφία της “Happy Organic”

Όλα τα συνεργαζόμενα brands στο ηλεκτρονικό κατάστημα της “Happy Organic” έχουν επιλεχθεί με έμφαση στην ποιοτική περιποίηση, έχοντας παράλληλα ως γνώμονα το σεβασμό απέναντι στις ανάγκες του περιβάλλοντος, αλλά και του ανθρώπινου οργανισμού

Μάλιστα, απαραίτητες προϋποθέσεις για να συνεργαστεί η “Happy Organic” με ένα brand είναι η παραγωγή προϊόντων με τα καλύτερα φυσικά συστατικά, με σεβασμό στο περιβάλλον, την πανίδα, ενώ παράλληλα χρειάζεται να είναι αποτελεσματικά και να μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί, ότι τα περισσότερα από τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα βιολογικά από διεθνείς οργανισμούς, όπως Ecocert, Soil Association,  ICEA – ή έχουν στη σύστασή τους συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες.

Vegan/Cruelty free – Λέμε ΝΑΙ!

Τα προϊόντα Vegan/Cruelty free φέρουν συγκεκριμένες ενδείξεις, οι οποίες πιστοποιούν την ποιότητά τους. Και ναι, στη “Happy Organic” έχουν καταφέρει το σούπερ-ντούπερ καταπληκτικό: Όλα τους τα προϊόντα είναι vegan – και τα περισσότερα εξ αυτών είναι πιστοποιημένα από τη Vegan Society.

Φυσικά, δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα σε κανένα στάδιο της παραγωγής τους, ούτε τα ίδια προϊόντα, ούτε κανένα από τα συστατικά τους.

Καταρρίπτοντας τους μύθους περί αναποτελεσματικότητας των φυσικών καλλυντικών 

Στο διαδίκτυο, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν διάφοροι μύθοι περί καλλυντικών και skin care. Ένας από τους πλέον δημοφιλείς σχετίζεται με την αναποτελεσματικότητα των φυσικών, οργανικών ή βιολογικών προϊόντων. 

Πρόκειται για έναν ξεκάθαρα αστικό μύθο και η “Happy Organic” έρχεται να τον καταρρίψει. Κι αυτό, διότι οι απίστευτες ιδιότητες των ελαίων, των βοτάνων και των φυτών συνδυάζονται με επιστημονικές τεχνικές και διαδικασίες, ώστε να προσφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. 

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα συστατικά που τοποθετούμε ή απλώνουμε στην επιδερμίδα μας απορροφώνται από τον οργανισμό και επηρεάζουν, άμεσα ή έμμεσα, την υγεία μας.

Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας βιολογικά καλλυντικά, μειώνουμε αποτελεσματικά τις επιπτώσεις που προκαλούν τα χημικά πρόσθετα και τα συντηρητικά, έχοντας συγχρόνως την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα που πιστοποιούν τα προϊόντα της “Happy Organic”.

Οικολογικό αποτύπωμα και στήριξη οικολογικών δράσεων

Στο κομμάτι της αγνότητας των προϊόντων και της αγάπης προς την φύση, δεν λείπει φυσικά και το στοιχείο της συσκευασίας. Όλα τα προϊόντα της “Happy Organic” είναι ηθικά και φιλικά απέναντι στην επιδερμίδα μας και στο περιβάλλον.

Ακριβώς όπως και οι διαδικασίες παραγωγής, υιοθετώντας τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών. Η αποστολή των πακέτων γίνεται σε ανακυκλωμένα χάρτινα κουτιά χωρίς χρώματα, τα προστατευτικά των προϊόντων είναι αποκλειστικά με φυσικό, χάρτινο χόρτο και οι σακούλες τους είναι πλήρως βιοδιασπώμενες και κομποστοποιήσιμες

Επιπλέον, οι ίδιοι δέχονται πίσω με δική τους χρέωση τις πλαστικές συσκευασίες που ενδεχομένως αγοράστηκαν από την εταιρεία, προκειμένου να τις ανακυκλώσουν σωστά.

Μια όμορφη δράση που προωθείται μέσα από την ίδια την εταιρεία είναι πως, με κάθε παραγγελία που γίνεται για υλικά συσκευασίας, φυτεύουν δέντρα μέσω του One Tree Planted, για να αντισταθμίσουν το χαρτί που καταναλώνουν.

Συν τοις άλλοις, υποστηρίζουν με μέρος των εσόδων τους την We4All, η οποία είναι ελληνική ΜΚΟ και διοργανώνει δράσεις δενδροφύτευσης, καθαρισμών και εκπαίδευσης, ώστε να γίνει η χώρα μας πιο “πράσινη” και πιο καθαρή. Συνεπώς, κάθε φορά που επιλέγουμε ένα προϊόν από την “Happy Organic”, αυτομάτως βοηθάμε να φυτευτεί κι ένα δέντρο.

Πλήρης ενημέρωση για τα συστατικά

Από μεριάς της, η “Happy Organic” ενισχύει την εικόνα της ξεκάθαρης πληροφόρησης, έχοντας πάντα τη διάθεση να ενημερώσουν το καταναλωτικό κοινό για τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε προϊόντος.

Γι’ αυτό, κάθε προϊόν συνοδεύεται από πλήρη λίστα των συστατικών του, ούτως ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς τι περιέχει, ξεκάθαρες σημάνσεις για gluten-free, πιστοποιήσεις natural και organic, χώρα προέλευσης, συσκευασία, διάρκεια ζωής και συμβουλές φύλαξης. 

Εν κατακλείδι, είναι σημαντικό να στηρίζουμε ελληνικές τις εταιρείες που προσπαθούν για κάτι τόσο αξιόλογο και που λένε ένα μεγάλο “ΝΑΙ” στα φυτικά συστατικά, στα φυτικά έλαια, στα εκχυλίσματα βοτάνων/καρπών, στα φυσικά αρώματα και στα χρώματα από άνθη.

Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να αποφεύγονται τα προϊόντα με ζωικά προϊόντα και παράγωγα, parabens, σιλικόνες και άλλα παράγωγα πετρελαίου – όπως νανοσωματίδια, συνθετικά χρώματα, τεχνητά αφριστικά κ.ά. 

Γιατί, τόσο η επιδερμίδα μας, όσο και το ευρύτερο κοινό μας σπίτι – το περιβάλλον – χρειάζονται την καλύτερη δυνατή φροντίδα!

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα