Αν είχες την απορία τι είναι τέλος πάντων αυτός ο βιγκανισμός για τον οποίο ακούς όλο και συχνότερα, το Vegan Life Festival Thessaloniki 2023 έρχεται για να σου λύσει κάθε απορία. 

Για πέμπτη φορά, στην πόλη της Θεσσαλονίκης (και για δωδέκατη φορά συνολικά), το Vegan Life Festival βρίσκεται εδώ για να σπάσει κάθε μύθο γύρω από το vegan τρόπο ζωής και να σου δείξει έμπρακτα πως το να είσαι vegan είναι μια επιλογή ηθική. Επιπλέον, η vegan διατροφή είναι εύκολη και διασκεδαστική, έχει πολλαπλά – και παράπλευρα – οφέλη στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανθρώπινη κοινωνία καθώς και την υγεία μας. 

Το Vegan Life Festival Thessaloniki 2023 διοργανώνεται από τη Vegan Life NGO, τον μεγαλύτερο vegan φορέα στην Ελλάδα που έχει ως στόχο τη διάδοση του βιγκανισμού στη χώρα μας με έγκυρο και επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο, καθώς και τη δημιουργία μιας ολοένα και μεγαλύτερης κοινότητας ανθρώπων με κοινό όραμα και αξίες. 

Στο Vegan Life Festival Thessaloniki 2023 θα μπορεί κανείς να απολαύσει δεκάδες διαφορετικές γεύσεις (από Street food, μέχρι μαγειρευτά) στη vegan εκδοχή τους και να γνωρίσει κάθε είδους προϊόντα που δεν περιέχουν ζωικά συστατικά και δεν έχουν διεξαχθεί πειράματα σε ζώα κατά την παρασκευή τους.

Επίσης, θα μπορεί να συγχρωτιστεί με ανθρώπους που ενδιαφέρονται αφενός για τα δικαιώματα των ζώων και ανθρώπων και αφετέρου, διακρίνονται για την αγάπη προς το περιβάλλον. Έτσι, μπορούμε όλοι να γίνουμε μέρος μιας μεγάλης γιορτής γεμάτης χαμόγελα και θετικά vibes! 

Ακόμα, οι επισκέπτριες και οι επισκέπτες του Vegan Life Festival θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλα όσα χρειάζονται για να κατανοήσουν το vegan τρόπο ζωής, μέσα από ομιλίες ειδικών για την ηθική, το περιβάλλον, τον αθλητισμό και την υγεία, αλλά και να μάθουν πρακτικά πώς να μαγειρεύουν αποκλειστικά με προϊόντα φυτικής προέλευσης μέσα από εργαστήρια μαγειρικής από vegan chefs και food bloggers

Οι ομιλίες θα έχουν ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική από την Hands Up ενώ τα εργαστήρια θα έχουν ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική – που είναι ευγενική χορηγία της ΟΜΚΕ.

Επιπροσθέτως, με την υποστήριξη του Plus Radio – 102.6, η εκδήλωση θα έχει ανεβαστική μουσική και τις δύο ημέρες, ενώ οι οικογένειες με μικρά παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν και να ανακαλύψουν περισσότερα για το βίγκαν τρόπο ζωής μέσα από ειδικά διαμορφωμένες δραστηριότητες για παιδιά κάθε ηλικίας, από παιδαγωγούς και εμψυχώτριες. 

Όλα τα παραπάνω, αλλά και πολλά ακόμη, έρχονται αυτό το σαββατοκύριακο, 8 και 9 Απριλίου, από τις 11:00 μέχρι τις 23:00 στην Αποθήκη Γ’, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με ελεύθερη είσοδο

Vegan Life Festival Thessaloniki 2023 – Join Us On The Vegan Side 🌱

Event page: https://facebook.com/events/s/vegan-life-festival-thessaloni/888778129018567/

TAGS:#VEGAN
Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα