Mēet The Tēam

Στέλλα Παπαχριστοφόρου Founder / CEO
Γεννήθηκα κάπου στη δεκαετία του 90. Ως γνήσια millennial που σέβεται τον εαυτό της, είχα από πάντα μεγάλα όνειρα. Μου άρεσε να γράφω, να διαβάζω βιβλία, να ακούω μουσική και να βλέπω για ανησυχητικά πολλές ώρες σειρές και ταινίες. Μεγαλώνοντας αποφάσισα να κάνω τα χόμπι μου επάγγελμα. Σπούδασα Δημοσιογραφία αλλά και μουσική. Μου αρέσει να γράφω για ό,τι με νευριάζει, με ενθουσιάζει, με εκπλήσσει και με κολακεύει.

Δημιούργησα το Εstella με στόχο να γίνουμε μια κοινότητα ανθρώπων που θα μιλά και θα γράφει για ό,τι αφορά τη γενιά μας. Και μπορεί το Estella να ξεκίνησε ως δικό μου παιδί αλλά πλέον έχει γίνει το παιδί όλης της ομάδας.
Εύα Καρολίδου Manager / Editor
Γεννήθηκε ξημερώματα του Αυγούστου στην όμορφη συμπρωτεύουσα. Αν και στα πανεπιστημιακά έδρανα ξεκίνησε να μελετά τα έργα του Goethe και του Schiller, ένας ούριος άνεμος την έστειλε για μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέληξε να ασχολείται σε ερευνητικό επίπεδο με τις διαδικτυακές κοινότητες που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της ψηφιακής δημοσιογραφίας.

Φύσει ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, αρνείται να συμβιβαστεί και υποστηρίζει ακράδαντα ότι ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο. Αγαπάει τα ουράνια τόξα, τους χαμογελαστούς ανθρώπους, τα κινούμενα σχέδια και το άρωμα του καφέ.
Αναστασία Βαϊτσοπούλου Writer / Editor
Τον Μάη του ‘93 γεννήθηκε δίπλα σε μια νησιώτικη βουκαμβίλια που άνθιζε και στο βουνό. Όταν έβαλε μπρος τη σχολική εφημερίδα, ήξερε ότι ήθελε να γίνει δημοσιογράφος.

Δουλεύει στα media εδώ και χρόνια και γράφει για κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, ανθρώπινα δικαιώματα, έμφυλες διακρίσεις, πολιτισμό και την κλιματική κατάρρευση. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό «Φύλο, Κοινωνία, Πολιτική» και σκέφτεται να βάλει πλώρη και για το «Ζώα: Ηθική, Δίκαιο, Ευζωΐα».

Στον ελεύθερό της χρόνο, γίνεται εκπαιδεύτρια ενηλίκων και συντονίζει εργαστήρια ή κάνει ντοκιμαντέρ (σ.σ.: το Transistence είναι η τελευταία της δουλειά).
Έμιλυ Φάλεκ Graphic Designer
Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, ξεκίνησε το ταξίδι των σπουδών στη Σχολή Καλών Τεχνών Πολωνίας και Πορτογαλίας, για να ξαναγυρίσει πίσω εν τέλει (δεν άντεξε το κρύο). Εν γένει καλλιτεχνική ψυχή, κινείται στους τομείς της ζωγραφικής του κολλάζ, της φωτογραφίας και της ψηφιακής τέχνης.

Ούσα υπέρμαχος του φεμινισμού και του sex positivity, δίνει έμφαση, μέσω της τέχνης της, στα κορμιά, τη σεξουαλικότητα και τα ταμπού.

Αγαπάει το μπλε χρώμα, τη θάλασσα και τον ήλιο.

Ως η αποκαλούμενη “νεράιδα” της ομάδας, στολίζει με γκλίτερ και χρώμα το Estella.
Κατερίνα Παπαγεωργίου Community and Social Media Manager
Γεννήθηκε επί ΠΑΣΟΚ και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που από μικρή είναι γλεντζού. Της άρεσε πάντα να τραγουδάει και να κάνει παραστάσεις στα οικογενειακά τραπέζια. Καθώς μεγάλωνε και η επιλογή Πανεπιστημίου ερχόταν όλο και πιο κοντά, αποφάσισε να ασχοληθεί με την Επικοινωνία και το Μάρκετινγκ. Εργάστηκε για κάποια χρόνια σε σχετικές θέσεις, αλλά τα δρώμενα της κοινωνίας την έκαναν να καταλάβει ότι υπάρχουν ασχολίες μέσω των οποίων μπορεί να φανεί περισσότερο χρήσιμη. Άφησε λοιπόν τα brainstorming και όλες αυτές τις αγγλικές λέξεις και αποφάσισε να ασχοληθεί με την (αντι) πληροφόρηση.

Λατρεύει να ενημερώνει τον κόσμο για όσα συμβαίνουν, να σκρολάρει στο Twitter για να δει τι άλλο μπορεί να έχει συμβεί, αλλά κυρίως να φτιάχνει το κέφι στα κορίτσια της ομάδας της. Μέχρι να την δείτε πίσω από κάποιο μικρόφωνο να τραγουδάει ρεμπέτικα, θα υπάρχει πίσω από τα social media account του Estella να γεμίζει το feed σας με ειδήσεις, πολυχρωμία, νοσταλγία και ζωή.