Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων για τον Μάιο.

ΚΡΙΟΣ – Ωροσκόπος Κριός

Στα θετικά του μήνα είναι πως απελευθερώνεσαι από τον ανάδρομο Ερμή που σε ταλαιπώρησε τον Απρίλιο και πλέον έχεις όρεξη να δημιουργήσεις νέα πράγματα. Την Πρωτομαγιά Στις 1/5 θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο τις οικονομικές σου συναλλαγές και να μην βιάζεσαι. Τις επόμενες ημέρες, έχεις μια αποφασιστικότητα αν κινητοποιηθεις και πάλι με τα οικονομικά σου να είναι στο επίκεντρο. Η νέα σελήνη του μήνα στις 8/5 σε επηρεάζει άμεσα στον οικονομικό τομέα, σε έναν τομέα που αναφέραμε πριν πολλάκις και δεν είναι άλλος από τα χρήματα. Ευκαιρία να αναπτυχθείις και να δημιουργήσεις νέες πηγές εσόδων. 

Αρκετά θετικά τα πράγματα, καθώς νιώθεις πιο σταθερός προς τα μέσα του μήνα, με κάτι αναπάντεχο και πολύ ευχάριστο ταυτόχρονα να σε βρίσκει ακόμη πιο πλούσιο. Χρειάζεται βέβαια να προσέχεις τις επιλογές στους φίλους σου κοντά στις 17/5. Παίρνεις οικονομική ανάσα εκ νέου στις 18 – 20 Μαΐου και αυτό σου ανεβάζει πολύ την αυτοπεποίθηση. Μια έμπνευση στις 22/5 είναι αρκετά δημιουργική που μπορεί να ανεβάσει τα οικονομικά σου ακόμη περισσότερο. Αξιοποίησε την ημέρα. 

Η πανσέληνος του μήνα στις 23/5 σε βρίσκει εκτεθειμένο στην επικοινωνία σου και θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός. Τέλος, ο μήνας κλείνει με ωραίο τρόπο και ίσως κανεις κουβέντα για αγορά μεταφορικού μέσου. 

ΤΑΥΡΟΣ – Ωροσκόπος Ταύρος

Αυτός ο μήνας για σένα είναι απίστευτα καλός και καλό είναι να τακτοποιήσεις τα πάντα, γιατί η τύχη αυτή θα σου χτυπήσει την πόρτα ξανά σε 12 χρόνια. Ο μήνας ξεκινά με κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες που σου χαλάνε την διάθεση.  Στην συνέχεια όμως όλα φαίνονται να παίρνουν καλύτερη πορεία, καθώς νιώθεις ανανεωμένος με μια αυτοπεποίθηση. 

Άλλωστε η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου και δεν γίνεται να μην νιώθεις ωραία. Η νέα σελήνη που πραγματοποιείται στις 8/5 στο ζώδιό σου έρχεται να σου φέρει νέα ξεκινήματα και σε βάζει σε σκέψεις. Ερωτικά φαίνεται πως ψάχνεις κάτι πιο σταθερό και θέλεις μια δέσμευση, η οποία μπορεί να έρθει προς τα μέσα του μήνα. 

Στις 16/5 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και όλα γυρίζουν γύρω από σένα. Άλλος ένας λόγος να είσαι χαρούμενος. Αν εξαιρέσουμε τις 17/5 που κρύβει απαιτήσεις, η συνέχεια είναι αρκετά ευχάριστη με γεγονότα να κουμπώνουν όπως ακριβώς θες. Στις 18/5 ένας ξαφνικός έρωτας αχνοφαίνεται. Στις 22/5 η τύχη είναι πραγματικά με το μέρος σου ενώ στις 23/5 έχουμε μια πανσέληνο που δεν σε επηρεάζει τόσο, αλλά τα οικονομικά σου θέλουν μια αναδιαμόρφωση. Ο μήνας κλείνει με ένα ευχάριστο γεγονός όσον αφορά τα χρήματα και κάτι αλλάζει τα πράγματα εντελώς ξαφνικά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ – Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μα τι μήνας κι αυτος. Ξεκινάμε να μπαίνουμε σιγά σιγά σε μια περίοδο που θα νιώσεις τύχη και ευημερία. Όλα στην ώρα τους φυσικά, αλλά ο μήνας είναι προθάλαμος. Η ψυχολογία σου είναι λίγο πεσμενη με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Αυτό όμως θα αλλάξει σύντομα. Προς το παρόν, θα τα κάνεις όλα κρυφά και δεν θα θέλεις να φαίνεται η δράση σου, ούτε όσα σκέφτεσαι. 

Η νέα σελήνη στις 8/5 φαίνεται να έχει επίδραση σε θέματα υγείας και στην ψυχολογία σου. Θα υπάρχουν πολύ κρυφοί έρωτες που για κάποιο λόγο θέλεις να παραμένουν στο παρασκήνιο. Όλα αυτά θα είναι πολύ έντονα μέχρι τις 20 του μήνα και τον λόγο τον ξέρεις καλύτερα εσύ. Ίσως έχεις πράγματα να κρύψεις και να μην θες να μοιραστείς. 

Στις 21/5 ο Ήλιος βρίσκει το ζώδιό σου και θα ευχηθώ χαρούμενη ηλιακή επιστροφή (aka χρόνια πολλά!), ενώ στις 23/5 η πανσέληνος στον άξονά σου σε κάνει πρωταγωνιστή, φέροντας σκέψεις και έντονα συναισθήματα. Αν δεν νιώσεις καλά, θα είναι παροδικό. Στις 24/5 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου, η οποία θα σου φέρει ένα boost στα οικονομικά, μια προσωπική ανανέωση και μια τάση να φλερτάρεις περισσότερο. Η εποχή φαίνεται πολύ καλή. Μην ξεχνάς, το γεγονός της χρονιάς είναι στις 26/5 όπου ο Διας επιστρέφει στο δικό σου ζώδιο για ένα πάρτι με επιτυχίες και πολλά δώρα, με τον μήνα να κλείνει ιδανικά για σένα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ωροσκόπος Καρκίνος

Αυτός ο μήνας θα ξεκινήσει με κάποια ζορια που θα βιώσεις πολύ προσωπικα και σε βαθύ επίπεδο. Πάλι καλά όμως δεν θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά, καθώς ο Μάιος σε γενικές γραμμές θα είναι καλός. Στα επαγγελματικά σου, νιώθεις μια πίεση που θα φέρει αποτελέσματα στο τέλος. 

Η νέα σελήνη του μήνα στις 8/5 φαίνεται να ανοίγει δρόμο για νέα σχέδια καθώς και νέες φιλίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να φανερωθεί κάτι ερωτικό μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Όλα είναι πιθανά. Αυτό θα σε απασχολήσει έντονα στα μέσα του μήνα. Αν έχεις στο μυαλό σου να ξεκινήσεις κάτι επιχειρηματικό, τώρα είναι ο καιρός. 

Η πανσέληνος στις 23/5 φαίνεται να σε απασχολεί καθώς κάποια θέματα υγείας ή εργασίας να υπάρχουν. Θα είναι παροδικά όμως. Γενικότερα, η ψυχολογία σου θα είναι ο πρωταγωνιστής στα τέλη του μήνα, με αποτέλεσμα να γίνεσαι λίγο πιο εσωστρεφής και να θέλεις να ασχοληθείς αποκλειστικά με σένα. Είναι ιδανική περίοδος για διαλογισμό και οτιδήποτε άλλο σου φέρνει ευχάριστα συναισθήματα. 

ΛΕΩΝ – Ωροσκόπος Λέων

Αρχικά, να πούμε πως οι σχέσεις σου θέλουν μια μικρή προσοχή, καθώς μπορεί να επιδράσει στην δουλειά σου. Αυτό ισχύει για τις αρχές του μήνα. Στη συνέχεια, δίνεις αρκετή σημασία στον επαγγελματικό σου τομέα, με την νέα σελήνη να σου υπόσχεται ένα νέο ξεκίνημα στις 8/5. Αυτό μπορεί να είναι νέα θέση, προαγωγή, bonus ή αν είσαι άνεργος μια νέα εργασία. 

Είναι ένας μήνας που μπορείς να ανεβάσεις την φήμη σου και χρειάζεται να το εκμεταλλευτείς. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, μια ξαφνική πρόταση εμφανίζεται και σε βάζει σε σκέψεις. Είναι σημαντικό να καταλαβαίνουμε πότε μας έρχονται ευκαιρίες και η περίοδος θα είναι σημαντική. 

Στα τέλη του μήνα συνεχίζουν να σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου και το κοινωνικό σου status, αλλά να μην φοβάσαι καθόλου γιατί θα έχεις επιτυχίες. Η πανσέληνος στις 23/5 φαίνεται να έχει μαζί της κάποιες ερωτικές περιπέτειες που θα έχουν σχέση με το φιλικό σου περιβάλλον. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ωροσκόπος Παρθένος

Αυτός ο μήνας σε βρίσκει αρκετά αισιόδοξο και με ένα πιο χαρούμενο vibe. Η αρχή του μήνα θέλει γενικά μια προσοχή σε υγεία και για αυτό θα ήταν ιδανική η ξεκούραση –όσο γίνεται. Υπάρχει μια διάθεση για περισσότερο σεξ και αυτό σε βγάζει από τα νερά σου. Σκέφτεσαι κάποια νέα ξεκινήματα όσον αφορά σπουδές και σεμινάρια, με τον μήνα να είναι ιδανικός για όσα σκέφτεσαι. 

Από την άλλη πλευρά έχεις προτάσεις για ταξίδια ή οτιδήποτε έχει να κάνει με εξωτερικό. Αυτό μπορεί να είναι από ταξίδια μέχρι και συνεργασίες. Πάντως έχεις μια διάθεση να ταξιδέψεις και να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Αν σε απασχολούν κάποια νομικά θέματα, στα μέσα του μήνα έχεις κάποια απρόσμενα γεγονότα και απαντήσεις με θετικό πρόσημο που περίμενες καιρό τώρα. 

Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και ένας έρωτας περιπετειώδης. Η πανσέληνος στις 23/5 σου φέρνει ερωτηματικά γύρω από το επαγγελματικό σου χώρο, τα οποία θα λυθούν σύντομα. Άλλωστε, θετικά είναι και τα πράγματα στην δουλειά σου, χωρίς να χρειάζεται αγχος. Στα τέλη του μήνα, μάλιστα, υπάρχει μεγάλη εύνοια που δεν γίνεται να σε αφήσει με παράπονο. 

ΖΥΓΟΣ – Ωροσκόπος Ζυγός

Όλες αυτές οι εκλείψεις σε έχουν επηρεάσει αρκετά με αποτέλεσμα να μην σηκώνεις κεφάλι. Ο μήνας ξεκινάει ζόρικα και με απαιτήσεις. Αυτό που θα είναι στο επίκεντρο ωστόσο, είναι οι ερωτικές σου περιπτύξεις και δεν νομίζω να σε χαλασει ιδιαίτερα. 

Η νέα Σελήνη στις 8/5 έρχεται με ένα ξεκίνημα στα οικονομικά σου και είναι καλή περίοδος να επενδύσεις. Χρειάζεται να σταθεροποιήσεις τα πάγια έσοδά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου προς τα μέσα του μήνα, καθώς θα σε αναγκάσουν οι συνθήκες να «ωριμάσεις». 

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σκέφτεσαι πολύ πιο έντονα το σεξουαλικό κομμάτι και θα το επιζητας όσο μπορείς. Ίσως να είναι ένας τρόπος διαφυγής. Θέλεις να νιώσεις κάτι πιο βαθύ και όχι τόσο επιφανειακό μετά από καιρό. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν. Η πανσέληνος στις 23/5 θέλει να δώσεις μια προσοχή στο κομμάτι της επικοινωνίας. Ωστόσο, προς τα τέλη του μήνα θα νιώθεις μια αισιοδοξία, η οποία θα σε βοηθήσει πολύ στα ερωτικά σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ωροσκόπος Σκορπιός

Σε ενδιαφέρει ένα θέμα ακινήτου ή σπιτιού στις αρχές του μήνα που σε δυσκολεύει. Θα βρεις όμως άκρη και θα σε αφήσει λίγο στην ησυχία σου αργότερα. Αυτά που μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι σε απασχολούν είναι οι σχέσεις σου και οι έρωτες σου. 

Αν λοιπόν έχεις μια σχέση, είναι καλή περίοδος να συζητήσεις ανοιχτά και να ξεκινήσεις το χτίσιμο με γερά θεμέλια. Αν είσαι αδέσμευτος, κάτι θετικό φαίνεται να έρχεται με την νέα σελήνη στις 8/5. Η συνέχεια που ακολουθεί είναι αρκετά καλή και το κομμάτι των σκέψεων είναι προτεραιότητα, καθώς θα καταλάβεις πως τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένουμε. Αυτά μπορεί να αφορά και νέες συνεργασίες αν σκέφτεσαι να ανοίξεις μια επιχείρηση συνεταιρικά. Γιατί όχι και τα δύο;! 

Προς τις 20/5 περνάς ιδανικά με το ταίρι σου και σου βγαίνει ο ρομαντισμός. Η πανσέληνος στις 23/5 σε κάνει να εστιάσεις λίγο στα χρήματά σου και στον τρόπο που τα βγάζεις. Προς το τέλος του μήνα, το θέμα με τα ακίνητα που σε απασχολούσε στις αρχές παύει να σε προβληματίζει, καθώς ένα θετικό νέο φτάνει στην πόρτα σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ – Ωροσκόπος Τοξότης

Στις αρχές του μήνα θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο την υγεία σου και τις μετακινήσεις σου. Είναι σημαντικό να καταλαβαίνουμε που είναι τα όρια μας. 

Στα ερωτικά, μοιάζει να είσαι πιο δραστήριος, ψάχνοντας επικοινωνία μέσω φλερτ. Με την νέα σελήνη στις 8/5 είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά ή να βρεις άκρη σε ένα θέμα υγείας σου. Νιώθεις πως το πρόγραμμα σου είναι βαρύ και θα βρίσκεσαι συνεχώς αντιμέτωπος με εκπλήξεις κατά την διάρκεια του Μαΐου. 

Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να είσαι έτοιμος για νέες περιπέτειες. Λίγο πολύ θα είναι ευχάριστες. Στην δουλειά έχεις δημιουργικότητα, έμπνευση και θέληση να κάνεις αλλαγές. Μπορεί να θέλεις να αλλάξεις διατροφή ή κάτι στην καθημερινότητά σου που σου θυμίζει ρουτίνα. Δεν δυσκολεύεσαι ιδιαίτερα. Προς τα τέλη του μήνα, τα ερωτικά είναι πιο ευχάριστα και έχεις εύνοια. Στις 23/5 η πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα και αν νιώσεις πιο φορτισμένος συναισθηματικά, μην σου κάνει εντύπωση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ωροσκόπος Αιγόκερως

Ένα οικονομικό ζήτημα φαίνεται να σε ταλαιπωρεί λίγο στις αρχές του μήνα. Για κάποιο λόγο δίνεις βάση στα ερωτικά σου θέλοντας κάτι πιο σταθερό. Η νέα σελήνη στις 8/5 θα σε βοηθήσει σε αυτό και θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις. 

Στα μέσα του μήνα συνεχίζεις με το ίδιο σκεπτικό και από ότι φαίνεται παίρνεις αυτό που θέλεις με έρωτες αναπάντεχους και ξαφνικους που θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία. Στις 17/5 θα έχεις κι δύσκολη ημέρα και θα χρειαστεί να είσαι λίγο πιο ψύχραιμος. 

Η πανσέληνος στις 23/5 κλείνει κύκλους σε θέματα υγείας που σε απασχολούν ή αλλάζει κάπως την ψυχολογία σου. Στις 25/5 ένα ζήτημα οικονομικό σου δίνει χαρά ενώ προς τα τέλη του μήνα νιώθεις πιο υγιής και –γιατί όχι;– ερωτευμένος. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ωροσκόπος Υδροχόος

Η αλήθεια είναι πως θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωη σου. Όλο αυτό θέλει πολύ χρόνο και δεν είναι εύκολο. Σιγά σιγά όμως θα αναγνωρίζεις πως υπάρχουν εξελίξεις. 

Τα οικονομικά σου μοιάζουν λίγο πιο σταθερά με την νέα σελήνη στις 8/5 να φέρνει κάτι νέο σχετικά με ένα σπίτι (αν ψάχνεις να μετακομίσεις) ή με θέματα γονέων. Θα δεις πως θα φτιάξουν οι σχέσεις με τους γονείς σου κατά κάποιον τρόπο και θα συμβαίνουν πολύ ξαφνικά σκηνικά. Είναι πολύ πιθανό αυτό να σημαίνει μια ξαφνική μετακόμιση στα μέσα του μήνα. Αυτό όμως θα είναι για καλό στην τελική, αν στην αρχή δεν σου αρέσει τόσο. 

Η πανσέληνος στις 23/5 αλλάζει λίγο τα δεδομένα στα ερωτικά με όμορφο τρόπο. Στα τέλη του μήνα υπάρχει και μια ερωτική εύνοια! 

ΙΧΘΥΕΣ – Ωροσκόπος Ιχθύες

Η ψυχολογία σου δοκιμάζεται κι αυτό αποτυπώνεται στον τρόπο που εκφράζεσαι. Η αρχή του μήνα είναι λίγο περίεργη, αλλά θα φτιάξει. Νιώθεις την ανάγκη να επεκταθείς οικονομικά και αυτό από την άλλη σε κάνει λίγο πιο ριψοκίνδυνο. 

Έχεις πολλά βάρη πάνω σου και δεν είσαι ιδιαίτερα ανέμελος. Είναι μια περίοδος που όλοι περιμένουν από σένα και νιώθεις ευθύνες. Προσοχή σε υπερκόπωση και ασθενειες. 

Η νέα σελήνη στις 8/5 μπορεί να φέρει πολλές συζητήσεις προς όφελος σου, αλλά και ένα μεταφορικό μέσο που θες να αγοράσεις. Στα μέσα του μήνα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέο κόσμο και να αλλάξεις παραστάσεις, ενώ στις 17/5 θέλει μεγάλη προσοχή σε λέξεις που χρησιμοποιείς γιατί μπορεί να φέρει εντάσεις. Η συνέχεια ωστόσο είναι ιδιαίτερα καλή και το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο σε δικαιώνει. 

Αν ασχολείσαι με εμπόριο ή συγγραφή, ο μήνας μετά τις 18 είναι απερίγραπτα καλός. Η πανσέληνος στις 23/5 σε φέρνει αντιμέτωπο με ένα ζήτημα ακινήτου αλλά θα καταλήξει ομαλά. Στα τέλη του μήνα ένα ξαφνικό νέο αλλάζει τα δεδομένα.

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
8
Αγαπώ
+1
3
Σοκαρίστηκα