Η Fairplay και ο Δήμος Χαλανδρίου παρουσιάζουν το «Shelter Me» music for those who love [us] unconditionally, μια συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου. Τέσσερα συγκροτήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία συναυλία για την ενίσχυση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια». Συγκεκριμένα, όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα κατατεθούν υπέρ κάλυψης ιατρικών εξόδων και αγοράς τροφής για τα σκυλάκια που φροντίζει αυτή τη στιγμή ο Σύλλογος.

Ας στηρίξουμε μαζί τα πλάσματα που ζουν δίπλα μας και μας διδάσκουν καθημερινά πώς να αγαπάμε. Γι’ αυτό, λοιπόν, δίνουμε ραντεβού στο Θέατρο Ρεματιάς, στις 30/09, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με στόχο την παροχή αναβαθμισμένων αγαθών στους τετράποδους φίλους μας.

Κάθε συνεισφορά είναι πολύτιμη, οπότε ορίστηκαν δύο τιμές εισιτηρίων και ένα κουπόνι ενίσχυσης, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τα συνδυάσετε και να προσφέρετε το ποσό που επιθυμείτε.

SHELTER ME - ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Πληροφορίες εισιτηρίων

5€: Treat

[Εισιτήριο ενίσχυσης- ΔΕΝ εξασφαλίζει είσοδο στο χώρο. No admission]

7€: Meal

10€: Medi-Care

Οι Πόρτες ανοίγουν: 19:30

Έναρξη συναυλίας: 19:50

Meet the bands

Bound Affairs

Τη βραδιά ανοίγουν οι «Bound Affairs» με ένα ακουστικό σετ από μια ομάδα ετερόκλητων μουσικών με μακρά πορεία στο χώρο, που χρησιμοποιεί τη μουσική των «Beatles» και του Bowie, του Tom Petty, Eric Clapton, Paul Weller και των «Doors» για να μας προσκαλέσει σε ένα μουσικό ταξίδι σύνδεσης και επικοινωνίας με άγνωστο προορισμό.

Instagram

SHELTER ME - ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Dance with Invisible Partners

Ακολουθούν οι «Dance with Invisible Partners», το προσωπικό project του Κωστή Γαρδίκη που, λίγο πριν την κυκλοφορία του 3ου τους άλμπουμ, κάνουν ένα διάλειμμα για να στρέψουν το βλέμμα μας εντός. Οι ίδιοι περιγράφουν τη μουσική τους ως αισθαντικό φόρο τιμής στην πραγματικότητα εντός της πραγματικότητας, εντός της πραγματικότητας σε μια αέναη καθοδική πορεία που τείνει σε… ό,τι επιθυμείτε να συμπληρώσετε.

Συχνά κινηματογραφικοί και πάντοτε λυρικοί, με φόντο τα υπέροχα δέντρα της Ρεματιάς και τις πρώτες φθινοπωρινές μυρωδιές αναμένεται να μας χαρίσουν στιγμές μεταφυσικής απόλαυσης.

YouTube | Insta | Facebook

SHELTER ME - ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Sebia

Καθώς η νύχτα θα πέφτει στο Χαλάνδρι οι εντάσεις θα ανεβαίνουν…

Οι «Sebia» είναι ένα ανερχόμενο συγκρότημα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με τη μίξη grunge, prog, hard rock και metal στοιχείων μέσα από τη φετινή κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, «Acceptance of Reality».

Με στίχους που πραγματεύονται τον εγκλεισμό του νου και τη δυσκολία των ανθρώπων να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, αποτελούν τη μουσική ενσάρκωση της σκέψης πίσω από το «Shelter Me», καθώς καταλήγουν ότι η πορεία των πραγμάτων αλλάζει μέσα από τις δυσκολίες της ζωής, αρκεί να το επιλέξουμε.

Amen.

Facebook | Insta | TikTok

SHELTER ME - ΣΥΝΑΥΛΙΑ

The Buzz Dealers

It’s warm, it’s fuzzy, it’s rock n’ roll.

Το όνομα των «The Buzz Dealers» δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρεξηγήσεις. Από το 2015, μοιράζουν ίσες δόσεις blues-rooted garage rock και αγνής R n’ R ενέργειας. Αν μπάντες όπως οι «Arctic Monkeys» και οι «Queens of the Stone Age» σας ενδιαφέρουν, ετοιμαστείτε να προσθέσετε άλλη μία στη λίστα σας.

Με λίγα λόγια, ντυθείτε άνετα, γεμίστε τα ποτήρια σας και ετοιμαστείτε για τρελό πάρτι!

Facebook | Insta | Bandcamp

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα