Πρόκειται για τον νεότερο εκπρόσωπο του φετινού διαγωνισμού της Eurovision και τον νεότερο εκπρόσωπο της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Ο Victor Vernicos στα 16 του μόλις χρόνια, έχει καταφέρει όσα κάποιοι μόνο να ονειρευτούν μπορούν σε όλη τους την ζωή. Ξεκίνησε το ταξίδι του στην μουσική με πιάνο – από όταν ήταν 4 χρονών – φωνητική και μουσική και στην ηλικία των 11 είχε ήδη ξεκινήσει να συνθέτει τα δικά του κομμάτια. 

Στο δικό του “What they say”, το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, μιλά για πόνο, ραγισμένες καρδιές, πανικό και βαθύ άγχος. Συναισθήματα που θα μπορούσε κανείς να πει πως ένα 16χρονο παιδί δεν μπορεί να βιώσει.

O Victor, όμως, μας αποδεικνύει το αντίθετο και μας δείχνει πως ακόμα κι ένα 16χρονο παιδί μπορεί να μεταφέρει στη σκηνή συναισθήματα τόσο βαθιά και περίπλοκα, όπως αυτά που περιγράφει στο τραγούδι του. 

Κατάφερες να “νικήσεις” κάποιους πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες του σήμερα στη μάχη για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision. Πίστευες ότι θα ήσουν εσύ ο νικητής;

Είμαι ένας άνθρωπος που βάζει στόχους και δίνει το 100% του για να τα καταφέρει. Έτσι, όταν δήλωσα συμμετοχή, μέσα μου ήμουν σίγουρος ότι το όνειρό μου να πάω στη Eurovision θα γίνει πραγματικότητα.

Είσαι μόλις 16 χρονών και έχεις καταφέρει πράγματα που άνθρωποι με τα διπλάσιά σου χρόνια μόνο τα έχουν ονειρευτεί. Το νιώθεις αυτό ή νιώθεις ότι αυτή είναι μόνο η αρχή;

Αυτή είναι μόνο η αρχή! Κι εύχομαι η συνέχεια να είναι το ίδιο δυνατή. Ο καθένας μας μπορεί να ονειρεύεται και να βάζει στόχους, ανεξάρτητα από την ηλικία του.

Ήσουν από τα παιδιά που ήταν από πάντα fan της Eurovision ή δεν την παρακολουθούσες ποτέ;

Παρακολουθούσα τη Eurovision από μικρός. Μάλιστα, το πρώτο τραγούδι που είπα μπροστά σε κοινό ήταν το «Heroes» με το οποίο η Σουηδία κατέκτησε την πρώτη θέση το 2015.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου όνειρο για τον φετινό διαγωνισμό;

Είναι χαρά και τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα στο διαγωνισμό. Το όνειρό μου για τη Eurovision είναι το τραγούδι μου, μαζί με τα τραγούδια όλων των χωρών, να ενώσουν τον κόσμο. Και, φυσικά, να κατακτήσουμε την κορυφή!

Μετά την πρώτη πρόβα, ξεκίνησαν να μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια για σένα. Περίμενες πως θα γίνει αυτό;

Χαίρομαι που ο κόσμος έχει αγαπήσει και το “What They Say” και την ωραία κι ευρηματική παρουσίαση που επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Και, φυσικά, τους ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια, όπως ακούω και κάθε εποικοδομητικό σχόλιο.

Νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια ή άγχος για το γεγονός ότι θα είσαι μόνος σου στη σκηνή;

Δεν είναι θέμα άγχους ή ασφάλειας. Σημασία δεν έχει πόσα άτομα είναι στη σκηνή, αλλά να φτάσει το τραγούδι στις καρδιές του κόσμου.

Πώς ένιωσες την πρώτη στιγμή που ανέβηκες στη σκηνή της  Eurovision;

Εντυπωσιάστηκα! Δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα! Κι ανυπομωνώ να ανέβω ξανά και να κάνω το καλύτερο για την Ελλάδα.

Έγραψες το “What they say” σε ηλικία μόλις 14 χρονών. Πώς ένα τόσο νέο παιδί μπορεί να γράψει μια ιστορία γεμάτη με τόσο βαθύ συναίσθημα;

Τα τραγούδια που γράφω προέρχονται από αυτά που νιώθω. Το “What They Say” βγήκε κι αυτό μέσα από την καρδιά μου.

Το τραγούδι μιλά για βαθιά συναισθήματα όπως πανικό, κατάρρευση, πόνο ψυχής και ραγισμένη καρδιά. Σε ποιο βαθμό είναι βιωματικό το κομμάτι;

Είναι απόλυτα βιωματικό! Όπως ανέφερα και προηγουμένως, γράφω πάντα για όσα νιώθω και σκέφτομαι.

Έχεις νιώσει στιγμές που, ενώ η δική σου δύναμη και ισορροπίες ήταν τσακισμένες, να είσαι εκεί για τους άλλους επειδή το χρειάζονταν, όπως λένε οι στίχοι του τραγουδιού;

Φυσικά! Ποιος δεν έχει νιώσει κάτι αντίστοιχο;

Μετά την Eurovision, θα ήθελες να μείνεις στην Ελλάδα ή το εξωτερικό είναι ο στόχος σου;

Η Ελλάδα είναι η βάση μου και πάω όπου με πάει η μουσική μου!

Πέρα από όλη μας τη θετική ενέργεια, τι περιμένεις να εισπράξεις από την Ελλάδα σε σχέση με τον διαγωνισμό;

Η θετική ενέργεια και η αγάπη που έχω πάρει από την πρώτη κιόλας στιγμή είναι ό,τι καλύτερο! Τους ευχαριστώ όλους!

Πάμε όλοι μαζί για την Ελλάδα μας!

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα