Ο Andreas Jason αναλύει τους λόγους και τους τρόπους με τους οποίους το κάθε ζώδιο μπορεί να «εξαφανιστεί» και να γίνει «φάντασμα».

Το φαινόμενο του ghosting στις σχέσεις έχει γίνει ολοένα και πιο κοινό στην εποχή μας, καθιστώντας την αναζήτηση της αληθινής συνδιαλλαγής και επικοινωνίας μια πραγματική πρόκληση. Όμως, τι συμβαίνει όταν συνδυάζουμε αυτό το φαινόμενο με την αστρολογία; Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του μοναδικές αντιδράσεις, οι οποίες επηρεάζουν τον τρόπο που αντιμετωπίζει την απουσία επικοινωνίας σε μια σχέση. Από τον ειρωνικό Κριό μέχρι τον αινιγματικό Ιχθύ, ας εξερευνήσουμε πώς κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει το ghosting, και ποιοι είναι οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε αυτήν τη συμπεριφορά.

Ο Κριός μπορεί να σου κάνει ghosting αν νιώσει ότι η σχέση σας δεν τον διεγείρει αρκετά. Θα σταματήσει να σε κυνηγάει και δεν θα είναι πια ο κυνηγός ή αν νιώσει ότι χρειάζεται χρόνο για να επικεντρωθεί σε άλλα πράγματα. Κοινώς, ξενέρωσε και ασχολείται με άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Πάντως θα το καταλάβεις 100% γιατί το δείχνει και δεν μπορεί να κρύψει την «ξενέρα» του.

Ο Ταύρος; Ο λόγος μπορεί να είναι η ανάγκη για χρόνο και χώρο για να επανεξετάσει τα συναισθήματά του, ενώ ο τρόπος πιθανόν να είναι η αποφυγή δυσάρεστων συνομιλιών. Ουσιαστικά, σου έχει δώσει χώρο και χρόνο, αλλά εσύ μπορεί να βιάζεσαι. Αν δεν το καταλαβαίνεις, μπορεί να σε αφήσει στο «διαβάστηκε» για μέρες. Είναι τόσο πεισματάρης που όσο θες να τον βρεις, τόσο δεν θα τον βρίσκεις. Ηθελέστα και παθέστα που λένε. 

Ο Δίδυμος παίζει να σου κάνει ωραιότατο ghosting, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος ή νέων ερεθισμών που του έτυχαν στον δρόμο του, ενώ ο τρόπος μπορεί να είναι η αποφυγή της άμεσης αντιμετώπισης της κατάστασης. Δεν θα τον βρίσκεις στο τηλέφωνο, ενώ μπορεί να το έχει κυριολεκτικά στο χέρι του. Επίσης, επειδή είναι λίγο πολύ της «δικαιολογίας», αν τον βρεις, θα σε γεμίζει με ένα κάρο παραμύθια, γιατί δεν μπορείτε να βρεθείτε. Μιλάει με άλλον κόσμο. Προχωράμε. 

Ο λόγος που σου κάνει ghosting ένας Καρκίνος μπορεί να είναι η ανάγκη για ασφάλεια και προστασία από τον πόνο που μπορεί να του προκαλέσεις κάποια στιγμή (βλέπε τραύματα από πρώην), ενώ ο τρόπος μπορεί να είναι η απομόνωση και η αποφυγή της συναισθηματικής επαφής. Είναι αρκετά εσωστρεφής και δεν θα σου πει ποτέ γιατί δεν θέλει επαφές. Απλά θα σε κόψει χωρίς να καταλάβεις τι έκανες. Αν τον πιέσεις, να είσαι έτοιμος για δράματα και κλάματα.

Ένας Λέων έχει σίγουρα πολλούς λόγους για να σου κάνει ghosting. Ένας από αυτούς μπορεί να είναι η ανάγκη για ανεξαρτησία και αυτοεκτίμηση, ενώ ο τρόπος μπορεί να είναι η αποφυγή της απόρριψης ή απογοήτευσης. Γενικά αν δεν νιώσει ότι τον θαυμάζεις όσο θα ήθελε εκείνος, πως τον προσέχεις και τον νοιάζεσαι, δύσκολα τα πράγματα. Και αν χάσει αυτή την φλόγα, έχει τελειώσει. Με σένα θα ασχολείται; 

Ο Παρθένος θέλει πρακτικά πράγματα και αν δεν πιάσει τα vibes πως είσαι σοβαρός και όπως σε θέλει (με τα κουτάκια του) δεν θα ασχοληθεί. Ο λόγος μπορεί να είναι η ανάγκη για τάξη και ευθύνη στη ζωή και το γεγονός ότι δεν ακούς την κριτική που σου κάνει για να σε βελτιώσει ως άνθρωπο. Ο τρόπος μπορεί να είναι η αποφυγή των συναισθηματικών δυσκολιών και αντιφάσεων. Κοινώς, θα σου γράψει ένα κατεβατο με τον λόγο που δεν το συνεχίζει (μπορεί να μην σου το στείλει, αλλά στο μυαλό του το έχει γράψει) και να προχωρήσει παρακάτω. 

Ένας Ζυγός πάντα θα είναι διπλωμάτης ακόμη και στο ghosting. Θα σου ζητήσει ευγενικά να μην έχετε επικοινωνία επειδή δεν θέλει να τσακώνεται, αλλά αν νιώσει πως τον ενοχλείς θα σου κάνει μπλοκ. Ο λόγος μπορεί να είναι η ανάγκη για ισορροπία και αρμονία στη σχέση σας, ενώ ο τρόπος μπορεί να είναι η αποφυγή της σύγκρουσης και της δυσαρέσκειας. Με απλά λόγια, δεν θα καυγαδίζει γιατί κάτι τον πιάνει. Απλά θα χαθεί τελείως κι άντε να τον βρεις … 

Φυσικά και ο Σκορπιός θα σου κάνει ένα ghosting που θα το θυμάσαι αιώνια. Ο λόγος μπορεί να είναι η ανάγκη για έλεγχο και εξουσία στη σχέση κι αν νιώσει πως δεν έχει το πάνω χέρι να αποχαιρετήσει, ενώ ο τρόπος μπορεί να είναι η απόκρυψη των πραγματικών συναισθημάτων και η απομόνωση. Θα κλειστεί στον εαυτό του και θα σου κάνει ένα τρομερό παιχνίδι που θα σου μείνει αξέχαστο. Όπως και να ‘χει, υπάρχει μια μεγάλη περίπτωση να σε αφήσει, γιατί στο κρεβάτι δεν ήταν ικανοποιημένος. Μετράει πολύ. 

Ο Τοξότης είναι ένα ghosting από μόνο του. Θα ψάχνεις να τον βρεις και δεν θα μπορείς. Ο λόγος μπορεί να είναι η ανάγκη για ελευθερία και περιπέτεια, ενώ ο τρόπος μπορεί να είναι η αποφυγή της δέσμευσης και η αναζήτηση νέων ευκαιριών. Αν νιώσει ότι τον περιορίζεις λίγο και τον έχεις σε κλουβί, θα θέλει να φύγει πάση θυσία. Δεν είναι δυνατόν ένας γεννημένος ελεύθερος άνθρωπος να κουβαλάει αυτό το βάρος της δέσμευσης. Εδώ χρειάζεται προσοχή. 

Ο Αιγόκερως είναι τόσο ψυχρός και σνομπ που δεν θα δυσκολευτεί να σε γράψει κανονικά. Ο λόγος μπορεί να είναι η ανάγκη για επαγγελματική και προσωπική επιτυχία, να δώσει προτεραιότητα στον εαυτό και στο επαγγελματικό του βίο, ενώ ο τρόπος μπορεί να είναι η αποφυγή των συναισθηματικών διακυμάνσεων και ανασφαλειών. Θα θέλεις να τον βρεις και θα μιλάς με την γραμματέα του. Ω ναι , τόσο καλά! 

Ο Υδροχόος; Η κλήση σας προωθείται. Ο λόγος μπορεί να είναι η ανάγκη για αυτονομία και ανεξαρτησία που έχει στο αίμα του, ενώ ο τρόπος μπορεί να είναι η αποφυγή της συναισθηματικής δέσμευσης και η επιθυμία για νέες εμπειρίες. Θα πρέπει να έχεις γερό στομάχι για να παίξεις το παιχνίδι του Υδροχόου και μπορεί να τρελαθείς, για πλάκα. Φυσικά, επειδή είναι αρκετά ψυχρός εκτελεστής, δεν θα δυσκολευτεί να σε πληγώσει αν δεν θέλει επικοινωνία με λόγια που πονάνε. Δεν ξέρω αν είσαι έτοιμος για αυτό. 

Τέλος, ένας Ιχθύς θα σου κάνει ghosting επειδή είναι το δεύτερό του όνομα και συνήθως το κάνει από αφέλεια. Ξέχασε ότι μιλάτε; Δεν αποκλείεται. Ο λόγος μπορεί να είναι η ανάγκη για απόδραση και ονειροπολία, οι τάσεις φυγής, ενώ ο τρόπος μπορεί να είναι η απομόνωση και η ανάγκη για εσωτερική ανασύνταξη. Ουσιαστικά, χτίζει κάτι στο μυαλό του με σένα και αν δεν είναι όπως το νόμιζε, απογοητεύεται και σε αφήνει. Χωρίς εξήγηση, χωρίς ένα γεια. Δύσκολο πολύ!

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
2
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα