red-flag

Κανόνισες επιτέλους να βγεις date, αλλά θες να πας καλά προετοιμασμένη/ος; Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να προσέξεις.

Μερικές φορές είναι σημαντικό να γνωρίζουμε κάποια χαρακτηριστικά των ζωδίων, ειδικά όταν αυτό έχει να κάνει με ένα πρώτο ραντεβού, ώστε να μπορέσουμε να πλαισιώσουμε κάπως τις συζητήσεις μας και τις συμπεριφορές μας. Φυσικά, κάθε άνθρωπος διαφέρει αρκετά, αλλά μπορούμε να δούμε κάποιους πολύ γενικούς κανόνες για να είμαστε προετοιμασμενοι για τα επόμενά μας ραντεβού.

Ποια είναι αυτά τα κόκκινα σημαιάκια –aka red flags– όπως λένε και στο χωριό μου για κάθε ζώδιο; 

Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα.

Αν το άτομο που βγαίνεις είναι Κριός, τότε να περιμένεις αρκετή αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα αλλά και νευράκια. Είναι άνθρωπος που μπορεί να σου ακυρώσει ραντεβού τελευταία στιγμή, επειδή είναι πολύ παρορμητικός και κάτι πιο ενδιαφέρον του τράβηξε την προσοχή. Ή, αν αργήσεις πολύ να εμφανιστείς, ενδέχεται να γίνει λίγο πιο επιθετικός στον λόγο. Μην τον παρεξηγήσεις όμως, έτσι μιλάει. Θα μπορούσε κάλλιστα να αναφέρεται στον εαυτό του για ώρες και να κάνει συγκρίσεις με πρώην σου καθώς είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. 

Αν πρόκειται να βγεις με Ταύρο, τότε θα έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που θέλει τον χρόνο του και από εσένα υπομονή. Για πρώτο ραντεβού, καλό είναι να πάτε για φαγητό και σίγουρα όχι σε ένα μέρος που πας με οποιονδήποτε. Στις συζητήσεις σας θα καταλάβεις ότι θέλει να έχει πάντα δίκιο και δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Εύκολα σου σπάει τα νεύρα. Επίσης, μην περιμένεις να μοιραστεί  εύκολα από το δικό του πιάτο, οπότε μην προσπαθήσεις να κλέψεις πατατούλα. 

Αν το ραντεβού σου είναι Δίδυμος, τότε ετοιμάσου για ένα περιπετειώδες πρώτο ραντεβού και άπλετο γέλιο. Είναι άνθρωπος που μιλάει πολύ και ξέρει να χειρίζεται τον λόγο (και ‘σένα μαζί) θαυμάσια. Ωστόσο, θα σου πει και 2-3 ψεματάκια ή υπερβολές πάνω στον ενθουσιασμό του για να σε εντυπωσιάσει, οπότε κράτησε μικρό καλάθι. Εδώ θα βρούμε έναν τύπο που όσο εσύ μιλάς, θα αρχίσει να παρατηρεί τους άλλους, να σχολιάζει και λίγο, να βαριέται, αλλά εσένα να σε ακούει κανονικά. Αν δεν σου αρέσει να φαίνεσαι και πολύ, ετοιμάσου να βγεις με κάποιον που σε κάθε τραπέζι έχει κι από έναν γνωστό. Καλά θα πάει αυτό! 

Αν το άτομο είναι Καρκίνος, τότε θα συναντήσεις έναν άνθρωπο που έχει μια εσωστρέφεια ή είναι ντροπαλή/-ός στην αρχή. Επομένως, καλό είναι να παίρνεις πρωτοβουλίες για να νιώσει άνετα. Τελευταίο και καλύτερο; Θα μιλάει που και που για πρωην που είχε στο παρελθόν με κάποια δόση κλάψας μέσα. Θα το συνηθίσεις. 

Αν το wannabe ραντεβού σου είναι Λέων, τότε θα περάσεις μια αξέχαστη βραδιά, είτε επειδή θα πάει πολύ καλά, είτε χάλια. Θα συναντήσεις έναν άνθρωπο που θα διψάει για να ακούσει πόσο τον θαυμάζεις, οπότε θα βγάλει στη φόρα ένα-ένα τα επιτευγματά του και πόσο καλός είναι στην ξιφασκία. Όσον αφορά την κουβεντα που θα έχετε, μην ξεχνάς να έχεις και άδικο που και που. Κι ας έχεις δίκιο. Πάντως κερνάει. Τους το δίνουμε!

Αν το άτομο είναι Παρθένος, τότε στο ραντεβού σου θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός, καθαρός και φυσικά να προσέχεις πως μιλάς. Όλα θα φανούν και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Βέβαια θα πρέπει να είσαι έτοιμος για οποιαδήποτε κριτική ακούσεις,καθώς υπάρχει μια έλλειψη τακτ αν κάτι τους ξενερώσει. Θα είναι λίγο δύσκολο να χαλαρώσεις γενικότερα και θα χρειαστεί να σε επεξεργαστούν όπως εκείνοι νομίζουν για να περάσεις στην επόμενη φάση. Δυσκολάκι!

Αν το πρόσωπο που θα βγεις είναι Ζυγός, τότε θα περάσεις σίγουρα πολύ πολύ ωραία, αλλά επειδή δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει, αξιοποίσέ το. Μπορεί να ξενερώνει εύκολα και να φανεί. Ωστόσο, το τακτ και η διπλωματία θα υπάρχει. Αυτό είναι το πρώτο σημαντικό τεστ. Θα χρειαστεί να έχεις μεγάλη υπομονή όταν πρόκειται να πάρει κάποια απόφαση. Θα προσπαθεί να είναι πολύ καλος για να σε εντυπωσιάσει. Τελικά όμως είναι ή δεν είναι;!

Αν βγεις με Σκορπιό, τότε μιλάμε για ένα πολύ δυνατό crash test, καθώς δεν θα σταματήσει να σε σκανάρει και να σου κάνει αρκετά προσωπικές ερωτήσεις. Ίσως να  θέλει να έχει τον έλεγχο, μέχρι και στην κουβέντα που κάνετε, αλλά δεν θα ντραπεί να δείξει τις προθέσεις του και να βάλει όρια. Μόνο το λάθος μην κάνεις και αναφερθείς σε προηγούμενες σχέσεις. Το νου σου! Α και κατι τελευταίο, μην δώσεις δικαιωματα ή μην ξενοκοιτάς. Είναι ικανός να κάνει φασαρία. 

Αν το άτομο είναι Τοξότης, τότε δεν μιλάμε ακριβώς για ραντεβού, αλλά για ένα χρονικό διάστημα στο οποίο περνάμε καλά και ό,τι προκύψει. Δεν θέλει να τον κλείνουν σε κλουβιά ή να περιορίζεται. Έχεις χάσει το παιχνίδι, αν είσαι πολύ σοβαρός κι αν δεν κάνεις πλάκες. Ίσως θέλει συνέχεια να σε πειράζει. Οτιδήποτε σκέφτεται, το εκφράζει με αμεσότητα και ειλικρίνεια, μέχρι που μπορεί να γίνει αγενής χωρίς να το καταλάβει. 

Αν το άτομο είναι Αιγόκερως, τότε το interview σας (χαχα τι λεω το ραντεβου σας) θα είναι σε μια κλίμακα μιας ωραίας συζήτησης και δεν θα λείψουν τα όρια. Ο άνθρωπος είναι σοβαρός. Θα βαρεθείς να ακούς για την δουλειά του, να μιλάει με συνεργάτες του και να σε διακόπτει όταν θεωρεί ότι περνας τα όρια. Είναι λίγο αγχωτικό μάλλον να βγαίνεις με Αιγόκερω.

Αν έχεις ραντεβού με Υδροχόο, τότε θα καταλάβεις γιατί κάποιοι ψυχολόγοι έχουν σκίσει τα πτυχία τους. Ο άνθρωπος είναι αρκετά αψυχολόγητος, λίγο απόμακρος, λίγο φιλικος και ετοιμάσου να κάνεις συζητήσεις (ή debate καθώς διαφωνεί με όλους) για πολλά θέματα που απασχολούν την ανθρωπότητα. Σίγουρα θα είναι ένα ραντεβού πιο χαλαρό, θα νιώσεις οικεία και θα σου μείνει αξέχαστη η εμπειρία από πολλές απόψεις. Πίστεψε με. 

Αν το πρόσωπο που θα βγεις είναι Ιχθύς, τότε θα πρέπει να έχεις συννενοηθεί πολύ καλά για την ώρα και το μέρος, ίσως και να του κάνεις και μια γλυκιά υπενθύμιση λίγο πριν βρεθείτε. Ναι, είναι αφηρημένη τέχνη και μπορεί να το έχει ξεχάσει ή να τον πήρε ο ύπνος. Ακόμη και στη συζήτησή σας, μπορεί να έχει κάποιες τάσεις φυγής ή να σκέφτεται διάφορα πράγματα και δεν θα μπορείς να βγάλεις άκρη. Κοινώς, θα είσαι πολύ τυχερή/ός/ό αν μπορέσεις να του τραβήξεις την προσοχή. 

Γνωμούλα;
+1
4
Έκλαψα
+1
3
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
6
Αγαπώ
+1
1
Σοκαρίστηκα