Λένε πως ο Σκορπιός είναι στο σεξ ο καλύτερος. Εσύ ήξερες πως αυτό είναι μύθος; Ο Andreas Jason θα σου εξηγήσει τον λόγο.

Όλοι πιστεύουν πως το ζώδιο μας είναι αρκετά σημαντικό για να καταλάβουμε πως είμαστε στο σεξουαλικό κομμάτι και τι επιδόσεις έχουμε. Θα σου δώσω όμως μια συμβουλή που ίσως δεν έχεις ακούσει ποτέ. Το πως κάνουμε σεξ δεν έχει να κάνει τόσο με τον Ήλιο μας (βλέπε άρθρο σχετικά με ήλιο), αλλά με έναν πλανήτη που δείχνει την ενέργεια και σεξουαλική μας ταυτότητα. Και δεν είναι άλλος από τον Αρη. 

Ο Άρης λοιπόν είναι η απάντηση στο πώς βλέπουμε σε κάποιον τι κάνει στο κρεβάτι του (και όχι μόνο). Αν έχετε την δυνατότητα να εντοπίσετε τον δικό σας Άρη, ας κάνουμε μια ανάλυση τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο ξεχωριστά. 

Ο Άρης στον Κριό είναι αρκετά δυνατός και στο σεξουαλικό κομμάτι δίνει αντοχή και μεγάλη ενέργεια. Μην ξεχνάμε ότι του πηγαίνει πολύ αυτό το ζώδιο και εκφράζεται πολύ καλά! Θέλει να έχει το πάνω χέρι, να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Η λίμπιντο είναι στα ύψη και έχει τρομερή υπερηφάνεια για τις ικανότητες του. Σίγουρα θα περάσεις καλά. 

Ο Άρης στον Ταύρο είναι της υπομονής. Έχει πάρα πολύ αισθησιασμό και του αρέσει η ποιότητα, όχι η ποσότητα. Φυσικά, δίνει διάρκεια στο σεξ, καθώς δεν βιάζεται να τελειώσει το παιχνίδι. Γουστάρει πολύ τα χαδια και τις αγκαλιές. Του αρέσει το σαρκικό σεξ και να νιώθει τον σύντροφό του όσο δεν πάει. Είναι μια αρκετά ικανοποιητική θέση και πολλές φορές τον κάνει λαίμαργο. 

Ο Άρης στους Διδύμους είναι πολύ ομιλητικός και θέλει να μιλάει ακόμη και κατά την διάρκεια του σεξ. Έχει αρκετή δύναμη στα χέρια του και δεν κουράζεται εύκολα, καθώς συνήθως έχει καλή φυσική κατάσταση. Επειδή όμως βαριέται εύκολα τα ίδια και τα ίδια, θέλει να δοκιμάζει πράγματα και στάσεις κάθε φορά που θα είναι διαφορετικα σαν εμπειρία. Όσον αφορά τα γούστα του, προτιμά τα πιο νεαρά άτομα και έχει πολύ ζωηρό μυαλό που τρέχει όλη μέρα. 

Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να γίνει πολύ γκρινιάρης κατά την σεξουαλική πράξη αν δεν είναι όπως θέλει. Του αρέσει πολύ να νιώθει οικειότητα και θέλει τα πράγματα λίγο πιο ρομαντικά κάποιες φορές κι άλλες φορές με πιο έντονο τρόπο. Θα λέγαμε πως είναι με τις ώρες του και ανάλογα με το τι θα  του βγάλεις. Πάντως είναι μια δύσκολη θέση και δεν εκφράζεται πολύ καλά η σεξουαλικότητα, φέρνοντας ορισμένες δυσκολίες. 

Ο Άρης στον Λέων θέλει να έχει κάθε εξουσία φυσικά και να ηγείται πάντα. Πρέπει να έχει το πάνω χέρι και να παίρνει εκείνος τις πρωτοβουλίες. Του αρέσει πολύ ο εαυτός του που περνάει πολλές ώρες μαζί του για ικανοποίηση. Έχει αρκετή δύναμη και υπερηφάνεια που δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα. Μπορείς να τον δεις σαν έναν δάσκαλο και να έχεις κάποια πιο… ιδιωτικά μαθήματα. 

Ο Άρης στην Παρθένο έχει τόσες ιδιοτροπίες και απαιτεί καθαριότητα πριν προχωρήσει σε οτιδήποτε. Του αρέσει πολύ να είναι υποτακτικός και να θεωρεί το σεξ σαν υπηρεσία. Γενικότερα το σεξ δεν του αρέσει τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να απέχει κατά καιρούς. Θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα από όσα έχει στο μυαλό του, αλλά δεν τα εκφράζει όπως θα ήθελε και μένει με απωθημένα. Αν τον ρίξεις στο κρεβάτι πάντως, έχεις περάσει από 40 κύματα. Εύγε!

Ο Άρης στον Ζυγό είναι λίγο πολύ μαζοχιστης και δεν τον λες πολύ κυριαρχικό. Θέλει παρτενέρ που παίρνουν πρωτοβουλίες για εκείνον και απλά τους υπακούει. Είναι λίγο αδύναμος σεξουαλικά και δεν βγάζει αυτό που θέλει να δώσει. Είναι άτομο που κολλάει στην αισθητική και στην ομορφιά με αποτέλεσμα να ξενερώνει πολύ εύκολα, αν τον χαλάει κάτι εξωτερικά στον άλλον. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως προσέχει πολύ την εικόνα του και πάντα τον βρίσκεις όπως πρέπει.

Ο Άρης στον Σκορπιό είναι από τις καλύτερες θέσεις και αν τον έχεις, είσαι τυχερός. Εδώ το σεξ είναι μαγεία και απόλαυση. Τα πάθη είναι στον ουρανό και η λίμπιντο ατελείωτη. Τα δίνει όλα, αλλά αν χρειαστεί τα παίρνει και όλα. Δεν φοβάται τίποτα. Έχει πολλά βίτσια και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του πολλές φορές. Είναι κυριολεκτικά μηχανή του σεξ. 

Ο Άρης στον Τοξότη θέλει και ξέρει να περνάει καλά. Όταν έρθει η ευκαιρία να βρεθεί σε σεξουαλική συνεύρεση, θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία πάση θυσία. Είναι άτομο που δεν κολλάει στα βασικά και γουστάρει να μαζεύει εμπειρίες. Αυτό σημαίνει πολλοί παρτενέρ και όπου τύχει (ας είναι και έξω στην ύπαιθρο). Είναι αρκετά περιπετειώδης και του αρέσει να τα βλέπει όλα … χαλαρά. 

Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να δείχνει λίγο ψυχρός, αλλά μόλις κλείσουν οι πόρτες, γίνεται αδίστακτος. Έχει τρομερή ενέργεια και θέλει να νιώθει πως είναι από πάνω σου. Σε βλέπει σαν στόχο που έχει πετύχει και κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει. Γενικά, είναι πολύ σκληρός, αλλά δεν εκδηλώνεται πλήρως. Όσον αφορά την λίμπιντο του είναι πολύ μεγάλη και η αντοχή του τεράστια. Είναι μια πολύ καλή θέση που αν την έχεις, ξέρεις πως να διεκδικείς σίγουρα. 

Ο Άρης στον Υδροχόο είναι αρκετά σύνθετος και περίπλοκος. Κατά κάποιον τρόπο δεν μπορείς να τον ψυχολογήσεις και θέλει να σου πηγαίνει κόντρα. Έχει μια ροπή προς την ένταση και θα το καταλάβεις καλά. Λειτουργεί με τις ώρες του και εκεί που μπορεί να θέλει πολύ σεξ, μετά να μην θέλει καθόλου. Σαν να πατάει ένα κουμπί on/off. Πρέπει να έχεις μεγάλη κατανόηση και να ξέρεις πως να τον χειριστεις για να μην αρρωστήσεις. 

Τέλος, ο Άρης στους Ιχθύες έχει τρομερή φαντασία και έμπνευση στο σεξ. Μπορεί να βρει μοναδικές στάσεις και συμπεριφορές που θα σε εντυπωσιάσουν. Πολλές φορές, επειδή δεν μπορείς να τον ακολουθήσεις σε αυτά που φαντάζεται, μένει με απωθημένα. Όπως και να έχει, θα σου μείνει αξέχαστη η εμπειρία κι εδώ. 

Εσύ τα ήξερες αυτά; Ίσως την επόμενη φορά που θα γνωρίσεις γκομενάκι που θα σε ενδιαφέρει ερωτικά, να μην μένεις τόσο στο ζώδιο, αλλά να κοιτάς και τον Άρη. Με ευχαριστείς αργότερα!

Γνωμούλα;
+1
1
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
8
Αγαπώ
+1
1
Σοκαρίστηκα