ζώδια απριλίου

Κριός / ωροσκόπος Κριός

Ο μήνας προβλέπεται να είναι λίγο επεισοδιακός για σένα καθώς πολλά γεγονότα θα λάβουν μέρος στην ζωή σου και φυσικά θα σε επηρεάσουν στο μέγιστο. Για αρχή, με το καλημέρα, ο μήνας ξεκινάει με έναν υπέροχο ανάδρομο Ερμή (#not) πάνω σου και αυτό σημαίνει ότι θα έχεις να αντιμετωπίσεις το παρελθόν σου. Μάλιστα τώρα θα είσαι σε ένα σημείο που είναι σημαντικό να σκεφτείς για ενδεχόμενες αλλαγές από την εξωτερική σου εμφάνιση μέχρι και τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου. Περιττό να πω ότι αυτές οι αλλαγές θα πρέπει να γίνουν από τον επόμενο μήνα. 

Στο συγκεκριμένο στάδιο απλά θα κάνεις την μεγάλη αναθεώρηση του «εγώ». Πολύ πιθανό να γυρίσουν πρώην και να δωσεις δεύτερες ευκαιρίες. Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα αρχίσεις να ανανεώνεσαι, τα οικονομικά και τα ερωτικά θα έχουν άνοδο και θα νιώθεις εξαιρετικα μεγάλη αυτοπεποίθηση και πως μπορείς να κατακτήσεις τον κοσμο. Ίσως για αρχή οι σχέσεις θα θέλεις να μένουν κρυφές και να μην έχουν έκθεση, αλλά κάποια στιγμή θα βγουν προς τα έξω. 

Στις 6 Απριλίου να αναμένεις ένα σημαντικό γεγονός στην καριέρα ή φήμη σου που θα σου αλλάξει τα σχέδια προς το καλό. Η πιο σημαντική ημερομηνία για τον μήνα είναι αυτή της 8 Απριλίου. Γιατί όμως; Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται ακριβώς πάνω στο ζώδιό σου και θα σε υποχρεώσει να κάνεις αλλαγές. Μην ξεχνάμε ότι επηρεάζει κυρίως εκείνη η έκλειψη όσους έχουν μοίρες μεταξύ 16 έως και 22 μοίρες Κριου (ή έχουν πλανήτες εκεί). Υπογράμμισε την ημερομηνία λοιπόν γιατί ξεκινάει ένα νέο ταξίδι. 

Στις 10 Απριλίου να προσέχεις αρκετά την υγεία σου. Στις 12 Απριλίου υπάρχει μια σύνοδος Ήλιου και ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου, με συνέπεια να φωτιστούν κατά κάποιον τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν και αφορούν το παρελθόν σου ξεκάθαρα. Είναι η ώρα να πάρεις αποφάσεις και να δεχτείς ή να απορρίψεις ό,τι σε βαραίνει από παλιά. 

Στις 18 του μήνα έχουμε σιγά σιγά την σύνοδο Δια-Ουρανού, η οποία κορυφώνεται στις 21, αλλά θα σου φέρει γεγονότα από το πουθενά στον τομέα των οικονομικών σου, είτε νέα εισοδήματα που δεν περίμενες, είτε διαφορετικό τρόπο που έβγαζες χρήματα είτε κάτι σχετικό με την διαχείριση που κάνεις. Παίξε ένα τζόκερ πάντως, δεν χάνεις κάτι. Στις 19 Απριλίου θα νιώσεις λίγο πιο έντονα αυτή τη σύνοδο και θα χρειαστεί να δράσεις σχετικά με αυτό, ίσως μια επένδυση να είναι καλή λύση. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει μια σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και αυτό είναι προάγγελος για επιστροφή πρώην, το λιγότερο, ειδικά αν είσαι του δεύτερου δεκαημέρου. 

Στις 22/4 θα ήθελα να είσαι λίγο προσεκτικός με τις κινήσεις των οικονομικών σου, καθώς δεν θα κάνεις καλή εκτίμηση. Στις 24/4 υποδέχεσαι την πανσέληνο στον άξονα των οικονομικών σου, των αξιών και επενδύσεων με αποτέλεσμα όλα τα φώτα να είναι πεσμένα εκεί. Τέλος, στις 27/4 επιτέλους ο Ερμής που ήταν ανάδρομος στο ζώδιο σου ορθοδρομει και σιγά σιγά όλα όσα δεν προχωρούσαν, παίρνουν ξανά μπρος και τα ζητήματα με τον καιρό βρίσκουν λύσεις. Ο μήνας θέλει υπομονή! 

Ταύρος / Ωροσκόπος Ταύρος

Ο μήνας ξεκινάει με έναν ανάδρομο Ερμή που σε υποχρεώνει να αναθεωρήσεις τα θέματα που έχεις από τα παλιά, κάποια τραύματα και γενικά να γιατρέψεις αυτό το κομμάτι του εαυτού σου που δεν προσέχεις όσο πρέπει. Ίσως όλο αυτό να συμβεί με δύσκολο τρόπο, αλλά ίσως χρειάζεται αυτό μερικές φορές για να «ξυπνήσουμε». Στις 3 Απριλίου περνάς καλά με φίλους και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο του στενού σου κύκλου. 

Στις 6 Απριλίου μια ανατροπή στη δουλειά δημιουργεί θετική ψυχολογία μέσα σου και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου. Η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 8 Απριλίου δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί ιδιαίτερα. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια αναθεώρηση στον τρόπο σκέψης σου και να γίνεις λίγο πιο εσωστρεφής εκείνες τις ημέρες. Στις 10 Απριλίου χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με ομάδες που είσαι μέλος ή με φίλους σου καθώς ένας τσακωμός είναι πιθανός, ενώ στις 12 Απριλίου κλείνεσαι ξανά στον εαυτό σου, γιατί η αναζήτηση του εσωτερικού εαυτού είναι σημαντική αυτό το διάστημα. 

Στις 18 με 21 Απριλίου, έχουμε τις πιο σημαντικές ημέρες για σένα καθώς εκείνα τα συμβάντα αφορούν ολόκληρη την ανθρωπότητα και έχουν άμεση σχέση με το ζώδιο σου. Ο Διας που είναι πλανήτης της τύχης και επέκτασης αγκαλιάζει τον Ουρανό που είναι πλανήτης των ανατροπών. Θα έχουμε εξελίξεις που θα μας αφήσουν με ανοιχτό το στόμα. 

Ενδεχομένως να δεις αλλαγές στο βιβλίο που γράφεις με τίτλο «Εγώ» και να αναδιαμορφώσεις τα κεφάλαιά του. Ο Άρης με εξάγωνο στις 19 του μήνα σε ωθεί σε υποχρεωτική δράση ωστόσο. Χρόνια σου πολλά, καθώς στις 20 Απριλίου έχουμε την ηλιακή επιστροφή και ξεκινάει η περίοδος των Ταύρων.

Στις 22/4 οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου καθώς ενδέχεται αυτό να σε επηρεάζει πολύ προσωπικά. Στις 24/4 είσαι για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής με την πανσέληνο να είναι στον άξονα σου. Αν εκείνη την ημέρα δεν νιώσεις καλα, έχεις νεύρα ή πονοκέφαλο, μην σου κάνει εντύπωση. Ο μήνας κλείνει με τον Ερμή να ορθοδρομεί στις 27/4 και την Αφροδίτη να περνάει στις 30/4, με τα αισθηματικά να ξεκινούν να βελτιώνονται αισθητά! 

Δίδυμοι / Ωροσκόπος στους Διδύμους

Ο μήνας σε καλημερίζει με έναν ανάδρομο Ερμή και θα χρειαστεί να κάνεις απαραίτητα ξεκαθαρισματα σε όποιον αποκαλείς φίλο σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να σου έρθουν φίλοι από τα παλιά ή να θέλεις να βάλεις μπρος σχέδια που είχες αναβάλει στο παρελθόν. Στις 3/4 θα υπάρξει έντονη έμπνευση και φαντασία στον τομέα της καριέρας και αν ασχολείσαι με το θέαμα ευνοείσαι. Στις 8/4 υποδέχεσαι την Νέα Σελήνη και ίσως μια νέα φιλία αρχίσει να εξελίσσεται, πάντα όμως με μικρό καλάθι. 

Θα ήταν συνετό να προσέξεις πολύ στις 10/4 την φήμη σου και φυσικά τους τσακωμούς με ανώτερους στην δουλειά σου γιατί ίσως σε περιορίσουν. Σιγά σιγά προς τις 18/4 θα βιώσεις αλλαγές εσωτερικές που έχουν να κάνουν με σένα και μόνο. Ίσως θα πέσει στο τραπέζι έντονα το ζήτημα της αυτογνωσίας σου. Πόσο καλά σε ξέρεις τελικά; Πόσο συντονίζεται η σκέψη σου με όλα τα υπόλοιπα; 

Στις 19/4 αυτό θα συμβάλει μέσω της δουλειάς σου που θα χρειαστεί να δράσεις και ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις όλα όσα χρειάζεσαι. Δεν είναι καθόλου απίθανο την ίδια μέρα, ένα πρόσωπο του κύκλου σου να φανεί ότι έχει ερωτικές προθέσεις και δεν έβρισκε την στιγμή να σου το πει. Στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα 24/4 εκδηλώνεται μια πανσέληνος και συγκεκριμένα στον τομέα της υγείας σου που ίσως χρειαστεί να δώσεις μια βάση εκεί όσον αφορά συνήθειες και διατροφή ενώ στις 28/4 η ημερα θα είναι αρκετά πολύ καλή επαγγελματικά. 

Καρκίνος / Ωροσκόπος Καρκίνος

Ο μήνας προβλέπεται λίγο ζορικος. Ξεκινώντας ο ανάδρομος Ερμής σε χτυπάει στον τομέα της καριέρας και ίσως θα σκεφτείς έντονα αν αυτό που κάνεις εργασιακά σε γεμίζει, σου προσφέρει κάτι. Θα αναπολείς τις παλιές δουλειές ή θα έρθουν προτάσεις από προηγούμενους σου εργοδότες ξαφνικά.

Πάντως, στις 6/4 ένα καλό νέο στην δουλειά σου αλλάζει λίγο τα οικονομικά σου δεδομένα με θετικό πρόσημο. Το γεγονός του μήνα είναι η έκλειψη που σε πιάνει με πολύ βάναυσο τρόπο στις 8/4 και θα χρειαστεί να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές σε δουλειά και σπίτι, ειδικά αν είσαι του δεύτερου δεκαημέρου. 

Στις 10/4 αν έχεις να κάνεις κάποιο ταξίδι, θα ήθελα να είσαι πολύ προσεκτικός, ενώ στις 12/4 η ημέρα στην δουλειά είναι έντονη. Το δεύτερο μεγάλο γεγονός του μήνα είναι προς τις 18/4 με 21/4 όπου ο φιλικός κύκλος σου θα αναστατωθεί. Φυσικά, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ίσως έρθει μεγάλη εύνοια από φίλους σου ή αν ασχολείσαι με την πολιτική, από ομοϊδεάτες σου. 

Στις 22/4 ίσως υπάρξει μια αλλαγή σε δάνεια, χρέη και κληρονομικά που θα σε προβληματίσουν. Τα ερωτικά λαμβάνουν άλλη διάσταση με την πανσέληνο του μήνα στις 24/4 και ενεργοποιείται αυτός ο τομέας. Τέλος, η κοσμοθεωρία σου και το νόημα της ζωής θα είναι μια μεγαλύτερη έγνοια στο κεφάλι σου προς τις 28/4 με την ημέρα να σε φέρνει σε άλλη διάσταση. 

Λέων / Ωροσκόπος Λέων

Ο Απρίλης είναι ένας μήνας που στο μεγαλύτερό του διάστημα θα έχουμε ανάδρομο Ερμή και αυτό θα σε φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν σου, τα ταξίδια θα αναβάλλονται, η σκέψη σου θα είναι λίγο πιο προβληματική και αν έχεις νομικά ζητήματα ή σπουδές ίσως δεν είναι καλή ώρα για να ξεκινήσεις κάτι. 

Στις 3/4 η ημέρα θα είναι αρκετά ερωτική και σίγουρα θα έχεις ευκαιρία για να κάνεις έρωτα, επομένως αξιοποίησε το, ενώ στις 6/4 τα πράγματα στο κομμάτι των σχέσεων παίρνουν άλλη τροπή (εξαρτάται το στάτους σου). Στις 8/4 έχουμε μια νέα σελήνη που σε επηρεάζει σε θέματα εξωτερικού και σπουδών ή σεμιναρίων και στις 10/4 δώσε μια μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου καθώς θα χρειαστεί να κάνεις κάποια… οικονομία

Η μεγάλη σύνοδος δύο «τεράστιων» πλανητών στις 18/4 έρχεται να σου δώσει απροσδόκητα καλά νέα στον τομέα της καριέρας σου και της φήμης σου. Δεν αποκλείεται κι ένας γάμος να έρθει από το πουθενά εκεί. Στις 19/4 είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια ερωτική γνωριμία που θα σε γεμίσει περιπέτειες ή θα είναι από το εξωτερικό. Θα ήταν πολύ έξυπνο να προσέξεις στις 22/4 τις ενέργειές σου στην δουλειά, καθώς μπορεί να φέρει ανατροπές σε συνεργασίες σου. Η πανσέληνος στις 24/4 δεν είναι τόσο φιλική για το ζώδιο σου και θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή. 

Παρθένος / Ωροσκόπος Παρθένος

Ο μήνας αυτός έχει έναν ανάδρομο πλανήτη που είναι κυβερνήτης σου, τον Ερμή, όπου κάθε φορά, λίγο ή πολύ, σε επηρεάζει και αυτήν την φορά στον τομέα των οικονομικών, χρεών και σεξ. Ίσως αν περιμένεις ένα δάνειο, να μην βγαίνει, τα σεξουαλικά να μην πάνε όπως θες ή να κάνεις μια αναθεώρηση στο τι σου αρέσει τελικά. Όπως και να έχει, σίγουρα θέλει μια καλή διαχείριση του χρόνου. 

Στις 3/4 η ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ερωτικά σου και ο ρομαντισμός θα είναι έντονος, ενώ στις 6/4 μια ευκαιρία καλή για τα οικονομικά σου έρχεται εξαιτίας μιας αλλαγής στην καθημερινότητά σου. 

Στις 8/4 η Νέα Σελήνη σου φέρνει κάποια νέα ξεκινήματα που θέλουν μεγάλη σκέψη σχετικά με επενδύσεις και οικονομικά που διαχειρίζεσαι από τρίτους, ενώ στις 10/4 θα είναι μια μέρα με αρκετή πίεση σε σχέση με την/τον σύντροφό σου, οπότε προσπάθησε να μην τσακωθείς, αν γίνεται. 

Δεν αποκλείεται στις 12/4 να κάνεις σεξ με κάποιο πρόσωπο από τα παλιά. Όσον αφορά σπουδές, ταξίδια ή νομικά ζητήματα θα έχεις θετικές αλλαγές ή ανατροπές μεταξύ 18 και 21 Απριλίου, καθώς όλοι οι πλανήτες είναι σε συνεννόηση. Τέλος, στις 24/4 η πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σχετικά με επικοινωνία, μεταφορές και γνώσεις, καθώς θα χρειαστεί να επανεξετάσεις κάποια σημεία τους για να τα βελτιώσεις. 

Ζυγός / Ωροσκόπος Ζυγός

Μετά την πρώτη έκλειψη του Μαρτίου, παίρνει σειρά η δεύτερη έκλειψη του χρόνου που συμβαίνει απέναντί σου, αλλά σε επηρεάζει πάρα πολύ. Αν δεν ήρθαν αλλαγές τον προηγούμενο μήνα, τώρα θα έρθουν και θα αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες σου, ειδικά, στις 8/4 κι αν είσαι Ζυγός (ή έχεις πλανήτες) μεταξύ 16 και 22 μοιρες. 

Όλα αυτά σε συνδυασμό με έναν ανάδρομο Ερμή που οι σχέσεις σου θα είναι στο επίκεντρο, θα κάνεις αξιολόγηση και φυσικά τα διλήμματα δεν θα αργήσουν να έρθουν, καθώς είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν πρώην. Το ίδιο ισχύει και για συνεργασίες που παλιά ήθελες να κάνεις και δεν σου βγήκαν. 

Στις 6/4 ένα ερωτικό θέμα φέρνει μεγάλο πάθος και ένταση (προσοχή σε εγκυμοσύνη), ενώ στις 10/4 θα χρειαστεί να προσέξεις και στην δουλειά σου, καθώς θα σου βγει μια υπερκόπωση με αδυναμία. Θα ακουστεί κάπως κλισέ, αλλά παλι θα νιώσεις μπερδεμένος στις 12/4 με ένα πρόσωπο από τα παλιά να σε θυμάται και εσύ θα είσαι ξανά αναποφάσιστος. 

Στις 18/4 η σύνοδος Δια Ουρανού σε έναν σκοτεινό οίκο θα φέρει ανατροπές σε θέματα σχετικά με χρέη και χρήματα και θα κάνεις συζητήσεις με τον εσωτερικό σου εαυτό. Καλή ημέρα για επενδύσεις πάντως. 

Στις 19/4 μεγάλη είναι η πιθανότητα επανεμφάνισης ερωτικών ζητημάτων από τα παλιά και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις, αλλά θα περάσεις ευχάριστα.  Η πανσέληνος στις 24/4 επηρεάζει τα οικονομικά σου ιδιαίτερα και δεν χρειάζεται να είσαι πολύ σπάταλος, ενώ πρόσεξε στις 28/4 να αξιοποιήσεις την έμπνευσή σου στην δουλειά. 

Σκορπιός / Ωροσκόπος Σκορπιός

Ο μήνας σε χαιρετάει με έναν ανάδρομο Ερμή και θα σε απασχολήσουν έντονα τα εργασιακά σου, καθώς θα γεμίσεις με αμφιβολίες. Θα ήταν καλό να προσέχεις την υγεία σου και αν έχεις κατοικίδια. Τα πράγματα στην καθημερινότητα θα καθυστερούν, το πρόγραμμα θα αλλοιώνεται και θα σε νευριάσει αυτό. 

Στις 3/4 η ημέρα υπόσχεται πολύ ωραία πράγματα πάντως στο ερωτικό τομέα και είναι καλή ημέρα για ραντεβού ή, αν είσαι δημιουργός, θα έχεις έμπνευση. Στις 8/4 η Νέα Σελήνη σου φέρνει κάποιες νέες προοπτικές στη ζωή σου (μια νέα εργασία) ή ένα ζήτημα σχετικά με την υγεία σου. 

Στις 10/4 πρόσεξε εντάσεις με το φλερτ σου και αν έχεις κάποια ατομική επιχείρηση, μην έρχεσαι σε αντιπαράθεση γενικά. Η συγκλονιστική σύνοδος που συμβαίνει ακριβώς απέναντί σου είναι σήμα κατατεθέν για το κομμάτι σχέσεων και συνεργασιών, καθώς μπορεί να δεις ξαφνικά να λύνονται προβλήματα ή να έρχονται πρόσωπα στη ζωή σου που δεν περίμενες ποτέ. 

Όλα αυτά μεταξύ 18 και 21/4. Στις 22/4 μια αλλαγή που συμβαίνει σπίτι σου επηρεάζει κατά κάποιο τρόπο τα ερωτικά σου (αυτό μπορεί να είναι και μετακόμιση). Στις 24/4 από την άλλη, αυτή η πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα, καθώς είναι στο άξονα σου, με αποτέλεσμα να έχεις μια παραπάνω ένταση, πονοκεφάλους και περίεργες διαθέσεις. Στις 28/4 έχεις μεγάλη έμπνευση αν είσαι καλλιτέχνης και στο φλερτ θα έχεις εύνοια. Από 30/4 και έπειτα, η Αφροδίτη θα είναι απέναντί σου και τα ερωτικά σου θα έχουν μια καλύτερη έκβαση. 

Τοξότης / Ωροσκόπος Τοξότης

Ο μήνας αυτός έχει έναν ανάδρομο Ερμή και αυτό που θα σε ταλαιπωρήσει είναι το κομμάτι του ερωτα. Ενδεχομένως τα πάντα να καθυστερούν, το φλερτ να είναι αυτό που θα σε βάλει σε δεύτερες σκέψεις και φυσικά δεν θα λείψουν οι επιστροφές των πρώην. 

Όμορφες στιγμές θα ζήσεις στο σπίτι σου στις 3/4, ενώ στις 6/4 το ερωτικό πάλι θα είναι σε προτεραιότητα, καθώς θα επηρεάσει πολύ το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο. 

Μια Νέα Σελήνη στις 8/4 που θα φέρει νέα ξεκινήματα, μπορεί να είναι είδηση για απόκτηση παιδιού ή μια νέα δημιουργία, αν είσαι επιχειρηματίας ή καλλιτέχνης. Σαφώς και δεν θα λείψουν νέα φλερτ. Στις 10/4 θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο σπίτι, γιατί οι εντάσεις θα εμφανιστούν. 

Μια επιστροφή από τα παλιά όσον αφορά τα ερωτικά είναι πιθανή στις 12/4 και 19/4. Η σύνοδος που πραγματοποιείται κοντά στις 18/4 θα σου φέρει αλλαγές στην καθημερινότητά σου και αν έχεις κάποιο θέμα υγείας είναι ευκαιρία να βρεις τι φταίει.  Πρόσεξε τις επικοινωνίες σου και την οδήγηση στις 22/4 ενώ η πανσέληνος στις 24/4 σου υπενθυμίζει να προσέχεις την υγεία, την διατροφή σου και τον ύπνο σου. 

Αιγόκερως / Ωροσκόπος Αιγόκερως

Ο Απρίλιος σε βάζει σε μια μεγάλη αναθεώρηση όσον αφορά την κατοικία σου. Μήπως είναι ώρα για ανανέωση, μια αλλαγή στο σπίτι και μια μετακόμιση; Πάντως, όλα αυτά θα είναι οι μόνιμες σκέψεις σου με τον ανάδρομο Ερμή. 

Αν είσαι συγγραφέας, μια ωραία μέρα να γράψεις είναι εκείνη στις 3/4, καθώς θα είσαι πιο ρομαντικός. Στις 6/4 θα υπάρξει μια αλλαγή στην οικονομική σου κατάσταση που μπορεί να φέρει μια καλή ευκαιρία για ένα σπίτι. 

Είσαι το τελευταίο ζώδιο που αγγίζει αρνητικά η έκλειψη στις 8/4, με αποτέλεσμα να δεχτείς αλλαγές σε θέματα δουλειάς και σπιτιού αν ανήκεις στα τέλη του 2ου δεκαημέρου με αρχές 3ου δεκαημέρου. 

Μεγάλη προσοχή στον τρόπο που οδηγείς και επικοινωνείς στις 10/4, καθώς η ημέρα είναι έντονη και είσαι επιρρεπής στις ζημιές. Η μεγάλη σύνοδος Δία Ουρανού που συμβαίνει 18 με 21/4 θα σου φέρει αναπάντεχους νέους έρωτες και ξαφνική τύχη σε θέματα με παιδιά, φλερτ και γιατί όχι, κάτι νέο σαν να είναι παιδί σου (όπως ένα έργο, επιχείρηση κλπ). 

Στις 22/4, μια λάθος κίνηση στην οικονομική διαχείριση σου μπορεί να αποβεί μοιραία αν έχεις επιχείρηση, πρόσεξε εκείνη την ημέρα λοιπόν. Η Πανσέληνος στις 24/4  στρέφει τα φώτα σε έρωτες και φιλίες, με αποτέλεσμα να θέλεις να κάνεις αλλαγές και ξεκαθαρισματα. 

Υδροχόος / Ωροσκόπος Υδροχόος

Ο μήνας σε βρίσκει με έναν Ερμή ανάδρομο σε έναν τομέα που θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά, καθώς θα έχεις θέματα με την επικοινωνία, τη μεταφορά και τη μετακίνηση. Πολύ πιθανό να μείνει το αμάξι σου από μπαταρία ή να βγάλει προβλήματα το κινητό σου και τα gadgets σου. Ως ζώδιο του αέρα, τα χρησιμοποιείς αρκετά όλα και θέλει υπομονή. 

Πολύ καλή ημέρα για τα οικονομικά σου στις 3/4 και καλό είναι να την αξιοποιήσεις αυτήν την ημέρα. Στις 6/4 βιώνεις μια προσωπική μεταμόρφωση που έχει θετικό αντίκτυπο στα επικοινωνιακά σου skills. 

Η Νέα Σελήνη στις 8/4 φωτίζει όλα όσα σε ταλαιπωρούν με τον ανάδρομο, αλλά και θέματα με αδέρφια. Αν είσαι συγγραφέας , δημοσιογράφος η οδηγός, θα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις τους τρόπους που χρησιμοποιείς όσα μέσα έχεις. 

Στις 10/4 θέλει μια προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις χρήματα. καθώς πρέπει να μπουν όρια. Η σύνοδος στις 18/4 σου φέρνει ένα απρόοπτο γεγονός σε σχέση με το σπίτι σου, μια μετακόμιση που δεν περίμενες ή ακόμη και μια απόκτηση ακινήτου από το πουθενά. 

Στις 22/4 ο Πλούτωνας στο ζώδιο σου κάνει μια δύσκολη όψη με τον Ήλιο και φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι σου ή με τους γονείς σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος στις πρώτες μέρες. Στις 24/4, η πανσέληνος στον σταθερό άξονα σε επηρεάζει ιδιαίτερα και χρειάζεται να έχεις καθαρή σκέψη, γιατί ίσως στην δουλειά σου να υπάρχει ένταση που θα φέρει λάθη. Η ημέρα στις 28/4 σε ωθεί να δρασεις κάπως για να βγάλεις έξτρα χρήματα, ενώ ο Ερμής πλέον ξεκινάει να ορθοδρομεί. 

Ιχθύες / Ωροσκόπος Ιχθύες

Ο μήνας Απρίλιος έρχεται να σε ζορίσει λιγάκι οικονομικά. Θα περιμένεις χρήματα από άλλους  που θα καθυστερούν και δεν θα έρχονται. Θα αναμετρηθείς με τις αξίες σου και την αυτοπεποίθησή σου. 

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι στο ζώδιό σου στις αρχές του μήνα που σε ανανεώνει στα ερωτικά και στις 3/4 είναι άκρως ερωτική ημέρα, οπότε αν θέλεις ένα ραντεβού ή να κάνεις μια ερωτική γνωριμία, προγραμμάτισε το τότε! 

Στις 6/4 η Αφροδίτη σε αποχαιρετά, με τα οικονομικά να είναι ο πρωταγωνιστής πια. Στις 8/4 βιώνουμε μια έκλειψη που δεν σε επηρεάζει με κάποιον τρόπο, αλλά η Νέα Σελήνη θα σου δείξει νέους τρόπους να αποκτήσεις χρήματα ή θα σου φέρει μια νέα πηγή εσόδων. 

Στις 10/4 θα χρειαστεί να προσέξεις πάρα πολύ τις κινήσεις σου, τα λόγια σου, αλλά και τον τρόπο που οδηγείς. Στις 12/4 μπορεί να έρθει στην επιφάνεια ένα οικονομικό ζήτημα από τα παλιά. 

Στις 18/4 έχουμε την σύνοδο Δια-Ουρανού που φέρνει ξαφνικά γεγονότα που εμπεριέχουν τύχη. Αυτό μπορεί να σου προσθέσει μέλη στον φιλικό σου κύκλο, αν είσαι επιχειρηματίας θα σου δώσει νέους πελάτες, ενώ μπορεί να γίνει μια ξαφνική αγορά μεταφορικού μέσου ή κινητού. 

Η πανσέληνος στις 24/4 σου υπενθυμίζει πως οι γνώσεις σου είναι σημαντικές για τη ζωή σου και θα χρειαστεί να δώσεις μια βάση. Στις 28/4 βιώνεις μια ισχυρή σύνοδο Άρη Ποσειδώνα όπου νιώθεις μια τρομερή έμπνευση και αν είσαι καλλιτέχνης ωφελείσαι διπλά. 

Γνωμούλα;
+1
1
Έκλαψα
+1
1
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
14
Αγαπώ
+1
3
Σοκαρίστηκα