ζώδια Μαΐου

Διαβάστε τις αστρολογικές αναλύσεις του Αντρέα Jason για τον μήνα Μάιο.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονίσουμε πως ο μήνας Μάιος κρύβει πολλές τυχερές μέρες και χρειάζεται να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες που μας δίνονται. Η αλήθεια είναι πως κάθε ζώδιο ξεχωριστά ευνοείται σε διαφορετικούς τομείς αλλά έχει σημασία να κοιτάμε πάντα και τον ωροσκόπο μας, καθώς εκεί κρύβεται σημαντική πληροφορία. 

Ας εξετάσουμε αναλυτικά τις ημερομηνίες:

Στις 4 Μαΐου συμβαίνει ένα εξάγωνο μεταξύ του Άρη στον Κριό και του Πλούτωνα στον Υδροχόο και αυτή είναι μια όψη που μας χαρίζει δύναμη να δράσουμε στη ζωή μας, με θάρρος, κάνοντας αλλαγές που φοβόμαστε. Στο τέλος, υπάρχει η αναγέννηση και πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν για καλό. Αυτό έχει μεγαλύτερη επιρροή στα ζώδια φωτιάς και αέρα. 

Στις 13 Μαΐου πραγματοποιείται ένα εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης στον Ταύρο και του Κρόνου στους Ιχθύες, όπου θα μας δοθούν οι ευκαιρίες να δημιουργήσουμε γερές βάσεις στα ερωτικά μας και να επισημοποιήσουμε σχέσεις που μέχρι στιγμής ήταν θολές. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να φέρει  μια οικονομική σταθερότητα το εξάγωνο. Αυτό κυρίως επηρεάζει τα ζώδια νερού και γης. 

Στις 14 Μαΐου, η σύνοδος Ήλιου και Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, μας σοκάρει και μας εκπλήσσει με γεγονότα που έρχονται να αλλάξουν εντελώς τα δεδομένα μας. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει και κάτι τυχερό, καθώς τα ωραία έρχονται εκεί που δεν τα περιμένουμε, σωστά; 

Στις 18 Μαΐου, λαμβάνει χώρα ένα παρόμοιο γεγονός με αυτό που αναφέραμε προηγουμένως, καθώς ο Ουρανός αυτή την φορά κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό θα μπορούσε να φέρει ανατροπές στο κομμάτι του έρωτα και με μια δόση τύχης να δώσει δυνατές ελπίδες για όσους είναι single και περιμένουν έναν έρωτα εξ ουρανού. Κυριολεκτικά κάτι τέτοιο θα γίνει, οπότε αν μπορέσουμε να βγούμε από το σπίτι μας για ένα ποτό ή μια βόλτα, ας το κάνουμε! Εδώ ευνοούνται κυρίως τα ζώδια νερού και γης.  

ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Την ακριβώς επόμενη ημέρα, στις 19 Μαΐου, έχουμε μια πάρα πολύ τυχερή όψη, καθώς ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, πραγματοποιεί μια σύνοδο με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και για τα ζώδια γης και νερού, πάλι, φέρνει τρομερή εύνοια και χαρά. Εκείνη την ημέρα θα χρειαστεί να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα και να αρπάξουμε ευκαιρίες που θα μας χτυπήσουν την πόρτα μας. Ουσιαστικά, μπορούν να μας συμβούν θαύματα αν το πιστεύουμε πραγματικά. 

Στις 22 Μαΐου, ο Δίας συμμετέχει ξανά σε μια σπουδαία όψη, καθώς κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και φέρνει τρομερή έμπνευση, ρομαντισμό και τάση για δημιουργία. Αυτό ευνοεί ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες και όσους ασχολούνται με το θέαμα, την τέχνη, την συγγραφή, την ποίηση και οτιδήποτε απαιτεί φαντασία. Παράλληλα, όσες και όσοι είναι ερωτευμένοι, θα το νιώσουν λιγάκι παραπάνω και θα ενεργήσουν χωρίς όρια για να αποδείξουν την αγάπη τους στο ταίρι τους. Είναι καλή ημέρα για να βγει κανείς ραντεβού. 

Στη συνέχεια, ακολουθεί μια καταπληκτική πανσέληνος στις 23 Μαΐου, στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, γιατί συμμετέχει σε μια όψη συνόδου μεταξύ Αφροδίτης και Δία στο ζώδιο του Ταύρου. Όπως έχετε καταλάβει, ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός -στο μεγαλύτερο μέρος του- για τα ζώδια νερού και γης. Ωστόσο, τα ζώδια αέρα και φωτιάς δεν θα μείνουν δυσαρεστημένα, καθώς από τα τέλη του μήνα κιόλας θα νιώσουν σιγά σιγά την εύνοια. Φυσικά και χρειάζεται υπομονή, καθώς όλα γίνονται στην ώρα τους, όπως λένε οι παλιοί. Κάτι ξέρουν. 

Άλλωστε, στις 25 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων, που δείχνει ανεβασμένη διάθεση και τέλεια vibes, ενώ στις 26 Μαΐου ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο θα κάνει πάρτι στο ζώδιο των Διδύμων (ναι ναι, οι Δίδυμοι είναι πρωταγωνιστές) και αυτό θα ευνοήσει πολύ τα ζώδια αέρα και φωτιάς όλο το επόμενο διάστημα που θα ακολουθήσει, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι! Καθόλου άσχημα…

Η τελευταία σημαντική όψη του μήνα φαίνεται την τελευταία μέρα, δηλαδή στις 31 Μαΐου, καθώς δύο μεγάλοι πλανήτες που μόνο ασήμαντους δεν τους λες, πραγματοποιούν ένα πολύ τυχερό τρίγωνο μεταξύ τους.

Ο Δίας στους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο έρχονται να δώσουν ρεσιτάλ και τύχη με ανατροπές και αλλαγές που έχουν μόνο θετικό πρόσημο. Από την μία πλευρά, έχουμε τον πλανήτη της επέκτασης και από την άλλη τον πλανήτη της ολικής μεταμόρφωσης. Αυτό θα πάει πολύ καλά, μη ειρωνικά! 

Προσωπικά, θεωρώ πως ο μήνας θα μας δώσει χαμόγελα και κρύβει θαύματα που αν μπορέσουμε να τα εντοπίσουμε και είμαστε έτοιμοι να τα αγκαλιάσουμε, θα αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο! Εύχομαι να είστε καλά, υγιείς και ευγνώμονες για όσα έχετε στην κατοχή σας. 

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
1
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
8
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα