ζώδια Ιουνίου

Διαβάστε τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του Andrea Jason για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

ΚΡΙΟΣ/ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με πολλές επαφές και μετακινήσεις που θα χρειαστεί να κάνεις για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Θα ήταν συνετό να προσέξεις τις κινήσεις σου στον οικονομικό τομέα στις 3 και 11 Ιουνίου. Δεν χρειάζεται να πάρεις ρίσκα τότε. 

Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, είναι ευκαιρία να κλείσεις συμφωνίες, να κάνεις αγορές όσον αφορά μεταφορικά μέσα ή και τεχνολογικές συσκευές (πχ κινητό). Στις 6 Ιουνίου νέες επαφές είναι πιθανές να έρθουν στη ζωή σου που θα είναι χρήσιμες μελλοντικά. Αν ασχολείσαι με εμπόριο, είναι πιθανό να έχεις καινούργιες συμφωνίες ή να μπουν υπογραφές. 

Κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και τσακωμούς θα έχεις στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου. Όσον αφορά τα μέσα του μήνα, δεν είναι απίθανο να έρθει κάτι ερωτικό μέσα από τις πολλές γνωριμίες που έχεις ήδη ξεκινήσει να κάνεις. Είναι ιδανικό διάστημα να βγεις απ’ το σπίτι. Στις 20 Ιουνίου θα ακούσεις ή θα ανακαλύψεις μυστικά και ψέματα, οπότε μην έχεις πολλά πάρε δώσε με κόσμο. Η πανσέληνος στις 21 του μήνα σε επηρεάζει στο σπίτι και στην δουλειά σου, σε πολύ προσωπικό επίπεδο αλλά μην την φοβάσαι. Ο μήνας κλείνει ωστόσο πολύ θετικά με θέματα ακινήτων ή κάτι που αφορά το σπίτι σου γενικότερα. 

ΤΑΥΡΟΣ / ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑΥΡΟΣ

Ο Διας σε αποχαιρετά και δίνετε νέο ραντεβού σε περίπου 12 έτη. Μαθαίνεις για ευχάριστη οικονομική είδηση στις αρχές του μήνα, η οποία έχει σχέση με την δουλειά σου, καθώς ο Ερμής είναι στο ζώδιό σου για λίγο ακόμη. Η Νέα σελήνη στις 6 Ιουνίου δίνει ελπίδες για μια νέα οικονομική επιτυχία, πιθανόν να βρεις κι άλλους τρόπους να παράγεις χρήμα για σένα. 

Στις 8 με 11 Ιουνίου δεν περνάς και πολύ καλά σε προσωπικό επίπεδο, αλλά οι δυσκολίες έρχονται για κάποιο λόγο στη ζωή σου.  Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι καλά στα μέσα του Ιουνίου και ολοένα και αυξάνονται. Ωστόσο, στις 20 Ιουνίου δεν χρειάζεται κανένα ρίσκο, καθώς δεν βλέπεις καθαρά και το τοπίο είναι ολίγον τι θολό. 

Η πανσέληνος στις 21 Ιουνίου αφορα το μέλλον σου και γενικά το επικοινωνιακό σου κομμάτι, οπότε ίσως αναθεωρήσεις πολλά. Στα τέλη του μήνα, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και νιώθεις μια ανάγκη να επικοινωνήσεις περισσότερο. Καθόλου απίθανο κάτι μέσα σου να σε ωθήσει να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο και να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία . 

ΔΙΔΥΜΟΙ / ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Αν ο Ιούνιος για σένα είχε μια λέξη θα ήταν η εξής: party. Ο Δίας, ο Ερμής και η Αφροδίτη με τον Ήλιο είναι από πάνω σου. Μιλάμε για πλανήτες που είναι ευχάριστοι, καθώς αν συνδυαστούν φέρνουν νέα, ευχάριστες εξελίξεις, έρωτες και μπόλικη τύχη. Θα νιώσεις από τις αρχές του μήνα πως το ερωτικό σου ταμπεραμέντο είναι σε πολύ καλό επίπεδο και το φλερτ ρέει άφθονο. Θα έρθεις σε επικοινωνία με περισσότερο κόσμο, θα είσαι σε πολύ καλή διάθεσηκαι γενικότερα θα δικτυώνεσαι φουλ. 

Η νέα σελήνη στο ζώδιό σου, στις 6 Ιουνίου, έρχεται να σου φέρει νέα ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο, οπότε αξιοποίησε κάθε ευκαιρία. Θα ήθελα να δώσεις λίγο προσοχή μεταξύ 8 και 11 του μήνα καθώς κάποια γεγονότα στην δουλειά σου ίσως σε επηρεάσουν αρνητικά. Από τα μέσα του μήνα όμως και πάλι τα πράγματα φαίνονται πολύ ευχάριστα. 

Στα τέλη του δεύτερου δεκαημέρου, δεν είναι καλή στιγμή να κλείσεις συμφωνίες για νέα δουλειά και γενικά να ξεκινήσεις κάτι εργασιακά. Η πανσέληνος, μια ημέρα μετά, εστιάζει στα εργασιακά σου και ίσως κλείσει κεφάλαια (δίνοντας μετά νέες ευκαιρίες). Τέλος, καθώς ο μήνας ολοκληρώνεται τα χρήματα είναι σε ένα καλύτερο επίπεδο και σιγά σιγά τα πράγματα θα βρίσκουν τον δρόμο τους όσον αφορά την τσέπη σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ/ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτός ο μήνας σε κάνει λίγο πιο εσωστρεφή και νιώθεις μια ψυχολογική κατάπτωση κατά κάποιο τρόπο. Ασχολείσαι πολύ με τα συναισθήματά σου και σε απασχολεί το παρελθόν, με κάποια τραύματα ενδεχομένως που χρειάζεται να θεραπεύσεις. 

Στις αρχές του μήνα προσπαθείς να είσαι ανεβασμένος ψυχολογικά και οι φίλοι σου σε βοηθούν αρκετά με αυτό. Ίσως προκύψει και κάτι ερωτικό μέσα από αυτό. Αν έχεις κάποια θέματα υγείας, είναι καλή περίοδος να κάνεις εξετάσεις και διάγνωση γιατί η λύση είναι κοντά. Επίσης, φανερώνονται κρυφοί εχθροί. Η νέα σελήνη σε ωθεί να μελετήσεις τον εαυτό σου σε βάθος στις 6 Ιουνίου, αλλά λίγες ημέρες αργότερα σε δοκιμάζει αρκετά με mental breakdowns να βγαίνουν στην επιφάνεια. 

Στα μέσα του μήνα έρχονται κάποιοι έρωτες που για δικούς σου λόγους θέλεις να κρατάς κρυφούς ή να μπλέκεις με καταστάσεις πιο ανεπιθύμητες. Στις 20 Ιουνίου δεν περνάς πολύ καλά και αν θες να ξεσπάσεις κάπως, τα κλάματα είναι μια καλή λύση. Άλλωστε, η πανσέληνος της επόμενης ημέρας πάνω στον άξονά σου με τον Αιγόκερω σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο. Σε ωθεί να κλείσεις κύκλους και να βάλεις τέλος σε οτιδήποτε τοξικό. Στα τέλη του μήνα παίρνεις σιγά σιγά τα πάνω σου και προετοιμάζεσαι για έναν Ιούλιο με καλύτερες βλέψεις. 

ΛΕΩΝ / ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ

Ο μήνας ξεκινάει δίνοντας έμφαση στο να περνάς καλά με φίλους σου και είναι πιθανό να προκύψει ένα situationship. Ένα ευχαριστο επαγγελματικό νέο παράλληλα σου ανεβάζει την διάθεση! 

Η νέα σελήνη στις 6 Ιουνίου έρχεται να σε πάρει από το χέρι και να σε τοποθετήσει σε μια νέα ομάδα ή παρέα με κοινό όραμα και επιθυμίες. Επομένως, είναι μια καλή στιγμή για σένα να βγεις προς τα έξω. Κατά τις 8 Ιουνίου και για λίγες μέρες, δείξε λίγο προσοχή στα εργασιακά σου και μην παρασύρεσαι από συμπεριφορές που δεν σου πρέπουν. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και θέλει υπομονή. 

Στα μέσα του μηνα, σε ενδιαφέρει ξανά το κομμάτι της φιλίας, καθώς είναι κάτι που μες στον μήνα θα αναλύσεις ιδιαίτερα. Αυτό το αναφέρω, γιατί έχει θετικό πρόσημο. Στις 20 Ιουνίου ίσως έρθεις σε ρήξη με αγαπημένα σου πρόσωπα ή ακούσεις μυστικά που σου έκρυβαν για καιρό. Η πανσέληνος στις 21 του μηνα σε επηρεάζει στην υγεία και χρειάζεται να προσέχεις τι τρως και την ρουτίνα σου γενικότερα. Αν έχεις εθισμο΄θς που σου κάνουν κακό, ήρθε η ώρα να τους αποχωριστείς. Ο μήνας κλείνει για σένα αισιόδοξα με την ψυχολογία σου να παίρνει τα πάνω της. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ/ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σου είναι πολύ δυνατά στις αρχές του μήνα και η αλήθεια είναι πως αυτά σε νοιάζουν κυρίως για την ώρα. Ίσως ετοιμάζεις και κάποια ταξίδια που θες να κάνεις για φέτος το καλοκαίρι, αλλά είναι υπό επεξεργασία. Σε γενικές γραμμές, θα ακούσεις ευχαριστα επαγγελματικά νέα που θα σε ευνοήσουν δεόντως. 

Η νέα σελήνη στις 6 Ιουνίου έρχεται να σου φέρει επίσης κάτι νέο επαγγελματικά. Αν εργάζεσαι αυτό μπορεί να είναι μια νέα εργασία ή κάποια μετάθεση, αλλά αν αναζητάς εργασία, τώρα ήρθε η ώρα να τοποθετηθείς κάπου. Αν βρίσκεσαι σε γάμο ή δέσμευση, κατά τις 8-10 και 20 Ιουνίου θα έχεις κάποια δράματα και ίσως εντάσεις με το ταίρι σου. 

Στα μέσα του μήνα, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν μια καλύτερη τροπή για σένα και ίσως έρθει ένας έρωτας από το εργασιακό σου περιβάλλον ή μια αύξηση που ήθελες καιρό. Η πανσέληνος στις 21 Ιουνίου επηρεάζει πολύ τα ερωτικά και τις παρέες σου, αφαιρώντας άτομα που δεν σου αρμόζουν, αλλά δεν μπορείς να το δεις τώρα πολύ καθαρά. Ο μήνας θα κλείσει με θετικό τρόπο κάνοντάς σε πιο αισιόδοξο όσον αφορά τα πλάνα σου μελλοντικά. 

ΖΥΓΟΣ/ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΖΥΓΟΣ

Είσαι σε μια περίοδο που σκέφτεσαι και αναθεωρείς την ίδια τη ζωή, αλλά δεν είσαι σε τόσο κακή φάση. Πέρασες μια περίοδο που τα συναισθήματά σου ήταν βαθιά και έντονα, με αρκετές ευθύνες καθημερινά. Σιγά σιγά βλέπεις να αλλάζει το κλίμα μες στον Ιούνιο και θέλεις να νιώθεις ότι τα πράγματα θα αλλάξουν για σένα με τον καλύτερο τρόπο. 

Η νέα σελήνη στις 6 Ιουνίου σου φέρνει νέους κλάδους για να ασχοληθείς και να μελετήσεις (πχ σπουδές και σεμινάρια), αλλά αυτό σημαίνει και ένα ταξίδι σε ένα μέρος που δεν έχεις πάει ξανά. Στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου κουράζεσαι αρκετά και πρέπει να προσέξεις μην αρρωστήσεις. 

Αν αναμένεις νομικές υποθέσεις να εξελιχθούν ή να κάνεις προσωπικές αναζητήσεις, στα μισά του μήνα θα υπάρχει πρόοδος. Φυσικά, δεν αποκλείεται να ερωτευθείς και ένα πρόσωπο από το εξωτερικό. Η πανσέληνος βάζει τελεία σε θέματα δουλειάς και οικογένειας στις 21 του μήνα. Ο μήνας κλείνει πολύ θετικά, με κάτι επαγγελματικό να σε ξεσηκώνει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ/ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που αναζητάς είναι κάτι πιο δεσμευτικό και να μπορείς να επενδύσεις σε έναν άνθρωπο ερωτικά. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις μια ωραία γνωριμία που θα σε ωθήσει σε αυτό που αναζητάς, στις αρχές του μήνα. Από την άλλη πλευρά, είσαι αρκετά μυστικοπαθής και το μυστήριο το κυνηγάς ξανά και ξανά στη ζωη σου. 

Η Νέα σελήνη στις 6 Ιουνίου σου κάνει χώρο για να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και να βρεις τρόπους να λαμβάνεις σταθερά έσοδα (παθητικό εισόδημα) μέσω επενδύσεων ή οτιδήποτε άλλο. Στις 8 έως 10 Ιουνίου (αλλά και στις 20 Ιουνίου), τα ερωτικά σου είναι αιτία που θυμώνεις και νιώθεις λίγο πιο άστατος/η. 

Στα μέσα του μήνα ένα ζήτημα κληρονομικό έρχεται στην επιφάνεια και είναι καλή στιγμή για διαθήκη ή να βάλεις σε μια τάξη δάνεια και χρέη. Η πανσέληνος που εκδηλώνεται στις 21 Ιουνίου έρχεται για να ρίξεις φως στα άτομα που έχεις δίπλα σου και να κάνεις μια επιλογή, καθώς για να πετύχεις τα όνειρά σου είναι σημαντικοί οι συνοδοιπόροι. Ο μήνας θα κλείσει με έναν έρωτα που μπορεί να είναι από το εξωτερικό. Πάντως, για κάποιο λόγο, ξεκινάς να είσαι πιο αισιόδοξο πλάσμα. Κάτι αλλάζει μέσα σου! 

ΤΟΞΟΤΗΣ / ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ 

Θα έλεγα πως το κομμάτι των σχέσεών σου, στις αρχές του μήνα, βρίσκεται σε καλή φάση. Η δουλειά είναι πλέον πιο ευχάριστη και μέσω της επικοινωνίας μπορείς να προσελκύσεις κάτι ωραίο ερωτικά, αφού έχεις έναν μαγνήτη. Στις 6 Ιουνίου η νέα σελήνη που γίνεται ακριβώς απέναντί σου, είναι μια σπουδαία ευκαιρία για να μπεις σε μια σχέση πιο σοβαρή ή να έρθει ένα ταίρι που περίμενες καιρό. Αυτό, από την άλλη, μπορεί να σημαίνει και μια νέα συνεργασία ή αν θες να ιδρύσεις εταιρία, να συμβεί με έναν συνεταίρο. 

Κάποιες μέρες αργότερα θα χρειαστεί να προσέξεις, αν είσαι δεσμευμένος/η, γιατί θα έρθεις σε αντιπαράθεση.  Τα πράγματα φαίνονται καλύτερα στα μέσα του μήνα, δίνοντας ρεσιτάλ στα ερωτικά σου και τα νέα είναι ευχάριστα. Στις 20 Ιουνίου αντιμετωπίζεις μια δύσκολη ημέρα και θέλει προσεκτική διαχείριση, ενώ η πανσέληνος στις 21 Ιουνίου κλείνει και ανοίγει κεφάλαια σε οικονομικά σου ζητήματα. 

Τέλος του μήνα ξεκινά μια εποχή που θα κλειστείς λίγο στον εαυτό σου και θα κοιτάξεις σε εσωτερικά ζητήματα που ίσως τόσο καιρό είχες παραλείψει. Αυτό όμως δεν είναι κακό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ/ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως στο εργασιακό κομμάτι τα πας καλά και η υγεία σου καλά κρατεί. Είναι σημαντικά κομμάτια αυτά για σένα! Το φλερτ είναι ένα κεφάλαιο που στην προκειμένη φάση δεν σε ταλαιπωρεί τόσο και είναι ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου, εάν αναζητάς κάτι που θα σε κάνει χαρούμενο. 

Η νέα σελήνη στις 6 Ιουνίου σε τοποθετεί σε μια νέα θέση εργασίας, πολύ καλύτερη από την προηγούμενη, αλλάζοντας έτσι την καθημερινότητά σου και η ρουτίνα σου δείχνει πιο ταιριαστή. Στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου, υπάρχουν προκλήσεις και καλό είναι να δείξεις προσοχή στην υγεία σου. 

Στα μέσα του μήνα βρίσκεις πάλι ρυθμό εργασιακά, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρξουν φλερτ με συναδέλφους σου. Αν θέλεις να ξεκινήσεις διατροφή ή να κάνεις εγγραφή σε γυμναστήριο, ο Ιούνιος είναι ιδανικός. Εκείνο το διάστημα μετά τις 20 Ιουνίου, για λίγες μέρες, φαίνεται να είσαι φορτισμένος/η ψυχολογικά και θέλει σωστή διαχείριση. Τα συναισθήματα ίσως είναι λίγο εκτός ελέγχου μιας και η πανσέληνος είναι πάνω σου. Το καλό είναι όμως πως ο μήνας κλείνει ιδανικά, φέρνοντας ένα ταίρι που σου πηγαίνει και μπορείς να κάνεις όνειρα για μια σχέση ή μια συνεργασία που σου δίνει ελπίδα για μετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ/ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει κι εσύ είσαι ερωτευμένος/η με τον έρωτα. Μάλλον ζεις κάτι ωραίο όσον αφορά στο φλερτ. Και η ζωή το έχει ανάγκη κι αυτό. Υπάρχει μια επικοινωνία για ένα ζήτημα ακινήτου που είναι για καλό, οπότε κάποια αγοραπωλησία ευνοείται. 

Η Νέα σελήνη στις 6 Ιουνίου πάντως, για σένα που είσαι single, δεν θα σε αφήσει έτσι, καθώς κάτι ωραίο έρχεται και θα σου δώσει χαρά. Αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, θα το διακρίνεις. Στις 8 και 9 Ιουνίου υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια που δεν χρειάζεται να σε τσιτώσουν ιδιαίτερα, αφούόλα είναι περαστικά. 

Στα μέσα του μήνα θέλεις να διασκεδάσεις και να το ρίξεις λίγο έξω. Θέλεις να βγαίνεις, να ερωτεύεσαι και να είσαι σε καλοκαιρινή διάθεση σιγά σιγά. Η πανσέληνος στις 21 του μήνα φαίνεται να εστιάζει σε θέματα υγείας και καλό είναι να προσέξεις λίγο την διατροφή σου και την υπερκόπωση. Αν κάποια διατροφή σου δεν λειτουργεί όπως νομίζεις, είναι καιρός να αλλάξεις κάποια πράγματα. Από την άλλη όμως, στα τέλη του μήνα ένα εργασιακό θέμα σου ανεβάζει την διάθεση. Αυτό μπορεί να είναι και μια νέα δουλειά ή κάποιο νέο σχετικά με την δουλειά που ήδη βρίσκεσαι, με αποτέλεσμα να αυξηθεί το εισόδημα σου. 

ΙΧΘΥΕΣ/ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας ξεκινάει με κάποια θετικά νέα σε κάποια αγοραπωλησία ή ένα ακίνητο που σε απασχολεί. Αν ψάχνεις να μείνεις καπου, τώρα είναι μια καλή περίοδος για να βρεις. Καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό σου έκανε που άνοιξες τον κύκλο σου και οι επαφές σου σε βοηθάνε. 

Επομένως, με την νέα σελήνη θα μπορούσες να είχες μια μετακόμιση στις 6 Ιουνίου ή ένα νέο ξεκίνημα όσον αφορά εσένα και την οικογένειά σου. Στις 8 έως 10 Ιουνίου έρχεσαι αντιμέτωπος με σπιτονοικοκύρη ή έναν συγκάτοικο σου και χρειάζεται να μην δίνεις σημασία. Επίσης, στις 11 Ιουνίου μην κάνεις άσκοπες μετακινήσεις και πρόσεξε πολύ την οδήγηση σου. Στα μέσα του μήνα νιώθεις καλύτερα στο σπίτι σου και αυτό φαίνεται πολύ σε προσωπικό επίπεδο. 

Η πανσέληνος στις 21 του μήνα κλείνει κεφάλαια σε έρωτες ή φίλους, σε βάζει σε άλλη διάθεση και καλείσαι να διαλέξεις μονοπάτια. Επειδή όμως το καλό έρχεται στο τέλος, καθώς ο μήνας κλείνει, νιώθεις πολύ καλύτερα με έναν έρωτα που έρχεται και σημαίνει το ξεκίνημα του καλοκαιριού σου, όπως το έχεις ανάγκη. 

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
3
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα