Διαβάστε τις αστρολογικές αναλύσεις του Αντρέα Jason για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Τι ωραίος μήνας ο Ιούνιος. Καλοκαίρι, θάλασσες, ήλιος και Δίας στους Διδύμους. Ειδικά το τελευταίο είναι η καλύτερη είδηση. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, των θετικών αλλαγών και όποτε μας αγγίζει φέρνει επιτυχίες. Για έναν ολόκληρο χρόνο είναι γεγονός ότι θα βρίσκεται σε αυτήν την θέση και θα ευνοηθούν 6 ζώδια. 

Ναι καλά διάβασες, έξι! Μήπως θα ευνοηθεί και το δικό σου; Αν έχεις ωροσκόπο πιάνεται, μην αγχώνεσαι. Θα τα αναλύσουμε όλα παρακάτω. 

Όπως είναι φυσικό κι επόμενο, το πρώτο ζώδιο που παίρνει όλη την εύνοια είναι αυτό των Διδύμων. Οι Δίδυμοι θα νιώσουν δυνατοί με τον Δία στο πλάι τους, θα γεμίσουν εύνοια και χαρά, θα δουν την ζωή πολύ πιο αισιόδοξα και θα τους έρθουν πολλά δωράκια από το σύμπαν. 

Είναι πολύ καλή ευκαιρία να δουν τα πράγματα με μια άλλη οπτική και αν ταλαιπωρήθηκαν τα τελευταία χρόνια, τώρα θα ηρεμήσουν. Η αλήθεια είναι πως θα ευνοηθούν κυρίως για τον μήνα του Ιουνίου αυτοί που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο (όσα άτομα έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου). Οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν με τη σειρά τους και θα βιώσουν την τύχη μέσα στους επόμενους μήνες. Όπως και να ‘χει, η εύνοια είναι εύνοια και δεν μας χαλάει το πότε θα έρθει στη ζωή μας, αλλά η ίδια η ουσία της. Οι έχοντες ωροσκόπο θα χρειαστεί να προσέξουν μόνο τα περιττά κιλάκια που θα πάρουν από καλοπέραση, αλλά σε γενικές γραμμές θα τα περάσουν ζάχαρη. 

Το αλλά ζώδια που δέχονται την εύνοια και βρίσκονται ψηλά στην λίστα δεν είναι άλλα από εκείνα του αέρα. Ο Ζυγός και ο Υδροχόος θα έχουν εξίσου έναν όμορφο μήνα καθώς γνωρίζουμε πως δεν έχουν περάσει και ιδιαίτερα καλά στο παρελθόν. 

Ο Ζυγός δέχεται από πέρυσι πολλές εκλείψεις και έχει ταλαιπωρηθεί, ενώ ο Υδροχόος είχε για 2.5 χρόνια τον Κρόνο από πάνω του και δεν τον άφησε να περάσει ιδιαίτερα καλά. Είναι αλήθεια πως αυτά τα 3 ζώδια θα ξεκινήσουν να μπαίνουν σε ένα πιο ευχάριστο κλίμα και με συνοδηγό την τύχη, θα πορευτούν για μεγάλα πράγματα και επιτυχίες. 

Το ζώδιο του Ζυγού, μάλιστα, θα έχει ιδιαίτερη τύχη στο ερωτικό κομμάτι, καθώς το φλερτ είναι η ζωή του και αυτό τον ενδιαφέρει πάρα πολύ. Αν σκέφτεστε να γίνετε γονείς, τώρα είναι η ώρα (και για έναν χρόνο αυξάνονται οι πιθανότητες). Δεν θα το κρύψω, αλλά θα υπάρχει και στα τυχερά παιχνίδια μια κάποια  εύνοια. Ωστόσο, αυτό με δική σας ευθύνη και μόνο. Απαιτείται προσοχή. Τέλος, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με επιχειρήσεις και γιατί όχι; να ιδρύσετε μία. 

Από την άλλη πλευρά, το ζώδιο του Υδροχόου θα γευτεί έναν αέρα αισιοδοξίας, θα δει τα πράγματα για το μέλλον πολύ ευχάριστα, θα πετύχει πολλά σε νομικά ζητήματα και τα ταξίδια θα είναι ο κύριος πρωταγωνιστής. Επίσης, το κομμάτι των σπουδών και της γνώσης γενικότερα θα σε απασχολήσει και θα βρεις λύσεις. Ίσως είναι στιγμή να ασχοληθείς σοβαρά με αυτό που πραγματικά επιθυμείς για να μείνεις ευχαριστημένος/-η. 

Τα δύο ζώδια της λίστας που ακολουθούν είναι αυτά που σχηματίζουν εξάγωνο (μια τυχερή όψη με ευκαιρίες) με το ζώδιο του Διδύμου και είναι αυτά του Κριού και Λέοντα. Αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς θα υποδεχτούν με έναν ωραίο τρόπο τον Δία και φυσικά δεν θα τα αφήσει έτσι παραπονεμένα. 

Οι Κριοί θα καταλάβουν πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι τους, θα μεγαλώσει ο κύκλος τους και θα έχουν έμπνευση σε όλα όσα σχεδιάζουν για το μέλλον. Αν ανήκετε σε ομάδες ή κάποιο σύλλογο ή κάποια οργάνωση, θα δείτε γεγονότα να εξελίσσονται μπροστά σας που θα είναι για καλό και μόνο. 

Όσον αφορά στο ζώδιο του Λέων, θα έχει τύχη σε θέματα επικοινωνίας, εμπορίου και μετακινήσεων. Θέλετε να αγοράσετε κάποιο μεταφορικό ή να αποκτήσετε κάποιο δίπλωμα; Τώρα είναι η ευκαιρία. Θέλετε να αυξήσετε το πελατολόγιό σας και να ενισχύσετε την εταιρεία σας με τεχνολογικά εξαρτήματα; Αυτό το ρίσκο θα σας ενισχύσει. Θέλετε να κάνετε περισσότερες μετακινήσεις; Θα κάνετε σίγουρα. Είναι μια καλή περίοδος για εσάς να κάνετε νέες γνωριμίες κι αν ασχολείστε με εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις που αναπτύσσονται θα σας βοηθήσουν στο έπακρο. 

Ποιό όμως είναι το έκτο ζώδιο που δέχεται πάρα πολύ μεγάλη εύνοια από αυτήν την θέση του Δια; Μα φυσικά αυτό που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ζώδιο των Διδύμων, ο αγαπημένος Τοξότης. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου σε αυτό το ζώδιο θα καταλάβουν τι πάει να πει Διας και τα δώρα που έρχονται είναι φανταστικά.

Η αλήθεια είναι πως οι Τοξότες εκ φύσεως θέλουν να απολαύσουν την ελευθερία και τον γάμο δεν τον συμπαθούν τόσο, αλλά τώρα είναι μια σπουδαία συγκυρία για να γνωρίσουν έναν σύντροφο που περίμεναν χρόνια. Το ενδεχόμενο του γάμου είναι πιθανό. Αν από την άλλη αναζητάτε συνέταιρο για να ανοίξετε μια επιχείρηση, είναι εξίσου πιθανό και για αυτό χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

Και καλό μας καλοκαίρι!

Γνωμούλα;
+1
1
Έκλαψα
+1
2
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
11
Αγαπώ
+1
3
Σοκαρίστηκα