Για τα επόμενα 20 χρόνια, θα έχουμε μια ισχυρή επιρροή. Διάβασε τις αναλύσεις για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο.

Στην αστρολογία δίνουμε μεγάλη βάση στην θέση που έχουν οι πλανήτες, αλλά και στα ζώδια που τοποθετούνται. Κάποιοι πλανήτες έχουν επίδραση σε προσωπικό επίπεδο, ενώ άλλοι που έχουν πολύ μεγάλη δύναμη και ενέργεια, μπορούν να επηρεάσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα και τον κόσμο. 

Ακούγεται αρκετά περίεργο, αλλά πάντα μιλάνε τα γεγονότα, όπως έχει δείξει η ίδια η ιστορία. Σήμερα, θα κάνουμε αναφορά σε έναν πλανήτη που έχει τρομερή επιρροή και δεν είναι άλλος από τον Πλούτωνα

Ο Πλούτωνας από το 2008 βρισκόταν στο ζώδιο του Αιγόκερου και άλλαξε πολύ τα δεδομένα αν κρίνουμε από το πώς ζούμε σήμερα. Ωστόσο, το 2023 έκανε την πρώτη δοκιμαστική του πτήση στο ζώδιο του Υδροχόου (για 2 μήνες), όπου έδωσε αρκετά προμηνύματα για το τι θα συμβεί την επόμενη μέρα παγκοσμίως και τόνισε ποσό σημαντική είναι η τεχνολογία.

Έτσι λοιπόν, επίσημα από το ξεκίνημα του 2024 αυτός ο πλανήτης ήρθε και έριξε άγκυρα, αφού θα βρίσκεται μαζί μας μέχρι το 2044. Οι αλλαγές θα φανούν σιγά σιγά και μέχρι τότε, θα βλέπουμε τον κόσμο μας με πολύ διαφορετικά μάτια –κυριολεκτικά αν βλέπουμε τα πάντα μέσω VR. 

Αυτό όμως αλλάζει και εσένα που διαβάζεις αυτό το άρθρο σε προσωπικό επίπεδο. 

Ας δώσουμε μερικές αναλύσεις για το τι μπορεί να φέρει σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Καλό είναι να ξεκινήσεις από τον ωροσκόπο σου: 

Αν είσαι Κριός, ο οίκος που θα επηρεαστεί θα είναι ο 11ος. Αυτό σημαίνει πως θα βλέπεις τους φίλους σου με διαφορετικό τρόπο πια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βιώσεις θάνατο από στενό σου φίλο ή να γνωρίσεις από την άλλη άτομα που θα μπουν στη ζωή σου για τα καλά (καρμικός χαρακτήρας). Τα σχέδιά σου για το μέλλον κι οι ομάδες που συμμετέχεις με ομοϊδεάτες σου αλλάζουν για τα καλά, μαζί με το κομμάτι της φιλίας, αλλά αυτό θα το βιώσεις σιγά σιγά όσο περνάει ο καιρός. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και παιχνίδια εξουσίας με παρέες σου, αλλά ο Πλούτωνας σε δοκιμάζει για να δει πόσο ικανός είσαι. Αλήθεια είσαι; 

Αν είσαι Ταύρος, ο οίκος που θα επηρεαστεί θα είναι ο 10ος. Αυτό σημαίνει πως το κομμάτι που μεταμορφώνεται είναι το επαγγελματικό, η φήμη και οι φιλοδοξίες σου. Οι στόχοι γύρω από τη δουλειά σου είναι προτεραιότητα και πρέπει να μπουν γερές βάσεις τώρα για να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Πολλά μαθήματα θα λάβεις από τον χώρο που εργάζεσαι, καθώς πολλοί σε βάζουν στο μάτι και τα παιχνίδια δύναμης δεν θα λείψουν. Αν ξέρεις τι θέλεις με σιγουριά, τότε με το πείσμα σου θα το διεκδικήσεις. Αν σκέφτεσαι να πάρεις κάποια ρίσκα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μπορείς να διοικείς κάτι που εσύ επιθυμείς μελλοντικά. 

Αν είσαι Δίδυμος, ο οίκος που θα επηρεαστεί είναι ο 9ος. Αυτό σημαίνει πως στη ζωή σου έχεις πολλά ερωτήματα για πολλά πράγματα. Έχεις κάνει αρκετή έρευνα, έχεις διαβάσει, έχεις ψάξει κι έχεις βγάλει κάποια συμπεράσματα. Πολλές φορές, αυτό συμβαίνει βέβαια επιφανειακά. Τώρα έρχονται να αλλάξουν πολλά, μέχρι και ο τρόπος που νομίζεις πως λειτουργεί το σύμπαν. Πολλές θεωρίες σου θα αναδιαμορφωθούν με άλλη υπόσταση και ίσως δεν θα αλλάξει μόνο το περιτύλιγμα, αλλά και το περιεχόμενο. Είναι συγκλονιστικο το πώς θα δεις τη ζωή με μια διαφορετική νοοτροπία. Θα σε βοηθούν σε αυτό τα ταξίδια στο εξωτερικό και οι γνώσεις από τα βιβλία. Αυτό σημαίνει πως αλλάζεις κατεύθυνση και θες να μάθεις περισσότερα πράγματα μέσω σπουδών ή σεμιναρίων που δεν είχαν καμία σχέση με τα όσα έχεις κάνει μέχρι σήμερα. 

Αν είσαι Καρκίνος, ο οίκος που θα επηρεαστεί είναι ο 8ος. Αυτό σημαίνει πως ένα μεγάλο βάρος έφυγε από πάνω σου με την αλλαγή ζωδίου από τον Αιγόκερω και έρχονται να κλείσουν πολλά κεφάλαια. Κατά κάποιο τρόπο θα νιώσεις έναν θάνατο (μεταφορικά ή κυριολεκτικά) που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις κατά πολύ. Αυτό θα φανεί σε εσωτερικό επίπεδο. Όμως θα σε κάνει λίγο πιο κτητικό και μυστήριο άνθρωπο, όταν θες να δείξεις προσοχή. Όσον αφορά τα χρηματοοικονομικά σου, θα λήξουν κάποιες συνεργασίες σου και έχοντας την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κάτι νέο, θα γίνουν ρυθμίσεις εκ κενού σε ζητήματα με δάνεια ή τράπεζες. Το τελευταίο θα εξαρτηθεί περισσότερο από εσένα, οπότε η οικονομική διαχείριση τώρα είναι αρκετά σημαντική. 

Αν είσαι Λέων, ο οίκος που θα επηρεαστεί είναι ο 7ος. Αυτό σημαίνει πως κατά κάποιο τρόπο θα αλλάξει το γούστο που έχεις στους ανθρώπους. Τώρα επιθυμείς πιο δυναμικούς, ίσως και χειριστικούς και όλο αυτό τείνει να σε μπλέκει σε πιο τοξικές καταστάσεις. Οι συνεργασίες σου θα περάσουν από πολλές δοκιμασίες και αυτό δεν αποκλείει να φέρει οριστικά κλεισίματα με διαφωνίες. Ένας πλανήτης σαν τον Πλούτωνα στον οίκο της δέσμευσης και του γάμου, μπορεί να φέρει καρμικά γεγονότα, όπως έναν γάμο, ένα διαζύγιο ή έναν θάνατο συντρόφου. Όπως και να ‘χει, οι καρμικες συναντήσεις είναι εντός της λίστας και μην ξεχνάς πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, σωστά; 

Αν είσαι Παρθένος, ο οίκος που θα επηρεαστεί είναι ο 6ος. Αυτό σημαίνει πως θα αλλάξει για τα καλά ο τρόπος που εργάζεσαι, ενδεχομένως με μια νέα εργασία ή μια νέα θέση στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου (με καλύτερη προοπτική). Αυτό συνδέεται άμεσα με την αλλαγή που θα βιώσεις στην ρουτίνα και την καθημερινότητά σου. Είναι ένα ζήτημα που σε πονάει το συγκεκριμένο και θα το νιώσεις έντονα. Η υγεία σου τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντική και καλείσαι να είσαι προσεκτικός, καθώς ένας γιατρός μπορεί να τονίσει πόσο καλύτερη είναι για σένα μια νέα δραστηριότητα ή μια άλλη διατροφή. Το θετικό είναι πως έχεις μια σπουδαία ευκαιρία για να επωφεληθείς και να κόψεις αρνητικές συνήθειες. 

ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Αν είσαι Ζυγός, ο οίκος που θα επηρεαστεί είναι ο 5ος. Αυτό σημαίνει πως στο επίκεντρο έχουμε το φλερτ και τις σχέσεις. Θέλεις πιο σοβαρά πράγματα, θέλεις βάθος και δεν είσαι ευχαριστημένος με κάτι που απλά περνάς την ώρα σου. Φυσικά δεν θα λείψει η ακαταμάχητη γοητεία που βγαίνει προς τα έξω, κάνοντάς σε λίγο πιο sexy, με την λίμπιντο να είναι στα ουράνια. Θα βγουν στην επιφάνεια όμως πολλες ζήλιες και ανασφάλειες προς τους συντρόφους σου. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να μπορέσεις να διαχειριστείς εμμονές και να θέσεις όρια σε σένα. 

Αν είσαι Σκορπιός, ο οίκος που θα επηρεαστεί είναι ο 4ος. Αυτό σημαίνει πως αλλάζουν πολλά όσον αφορά τις ρίζες σου και τα συναισθήματα σου. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις το χθες, να αλλάξεις κάτι μέσα σου και να δεις το αύριο σου με νέα αύρα και προοπτική. Πολλά παιδικά τραύματα σου «σκανε» ξαφνικά από το πουθενά. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από ειδικούς. Είναι σημαντικό να καταλάβεις πως οι θάνατοι που συμβαίνουν γύρω μας, μας κάνουν να καταλάβουμε πόσο ευγνώμονες χρειάζεται να νιώθουμε τώρα και να μην έχουμε τίποτα δεδομένο. Κάτι άλλο που θα σε απασχολήσει θα είναι σπίτια και μετακομίσεις, με αποτέλεσμα να πάρεις οριστική απόφαση για το μέλλον σου. Μια αλλαγή κατοικίας σε ξένη χώρα δεν αποκλείεται. 

Αν είσαι Τοξότης, ο οίκος που θα επηρεαστεί είναι ο 3ος. Αυτό σημαίνει πως αλλάζουν οι γνώσεις σου με τα βιβλία και το σύστημα που θες εσύ να εκπαιδεύεσαι, να σε κάνουν έναν άλλον άνθρωπο. Οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου και επικοινωνείς, πρέπει να έχουν βάθος σκέψης και να σου δίνουν κάτι ουσιώδες, αλλιώς δεν έχει νόημα να βρίσκονται στη ζωή σου. Αυτό φέρνει μια ανακατάταξη σε άτομα. Από την άλλη, οι έμποροι, συγγραφείς, δημοσιογράφοι ή οδηγοί, θα δουν στις δουλειές τους να εξελίσσονται προς μια πολύ τεχνολογική κατεύθυνση σε βάθος χρόνου. Οι σκέψεις είναι ο μόνος μας εχθρός και το υποσυνείδητό μας χρειάζεται να λειτουργεί υπέρ μας. Αυτό μονάχα κράτησε. 

Αν είσαι Αιγόκερως, ο οίκος που θα επηρεαστεί είναι ο 2ος. Αυτό σημαίνει πως αλλάζει εντελώς το οικονομικό σου status και δίνει ευκαιρίες να εξελιχθείς τόσο πολύ που η κορυφή είναι ρεαλιστικό πλάνο. Όποιος βέβαια πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα λένε, αλλά χωρίς ρίσκο δεν έχει «πλάκα». Αισθάνεσαι μεταμόρφωση στα αξιακά σου συστήματα και ο υλισμός είναι αγαπημένος φίλος. Χρειάζεται, βέβαια, να κρατάμε μόνο όσα έχουμε ανάγκη και τα υπόλοιπα να τα αφαιρούμε από δίπλα μας με κάποιον τρόπο. Ο Πλούτωνας μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βγάζεις χρήματα πάντως και καλό είναι να το αξιοποιήσεις αυτό. 

Αν είσαι Υδροχόος, ο οίκος που θα επηρεαστεί είναι ο 1ος. Αυτό σημαίνει πως είναι όλος πάνω σου, κάνοντάς σε για μια 20ετία κύριο πρωταγωνιστή των αλλαγών. Τα δικά σου θέματα θα χρωματίσουν τον κόσμο κατά κάποιον τρόπο. Αυτός ο πλανήτης θα σε μεταμορφώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, φέρνοντάς σου πλούτο και όσα επιθυμείς. Αυτό βέβαια θα έχει και ένα κόστος, που θα βιώσεις μακροχρόνια. Από την άλλη, μπορεί να γίνεις πιο μυστήριος και ζηλόφθων, καθώς είναι των άκρων. Είναι πολύ σημαντικό τώρα να δουλέψεις με τον εαυτό σου, γιατί θα βγουν πολλά προβλήματα στην επιφάνεια που δεν ήξερες πως υπήρχαν μες στο κεφάλι σου. Δείξε θάρρος και μπορείς να κατακτήσεις όσα θες. 

Αν είσαι Ιχθύς, ο οίκος που θα επηρεαστεί είναι ο 12ος. Αυτό σημαίνει πως θα περάσεις την πιο μυστική περίοδο της ζωής σου. Το παρελθόν σου θα παίξει μεγάλο ρόλο και θα σε αναγκάσει να αλλάξεις ριζικά. Πολλά πρέπει να αφήσεις πίσω σου σε αυτό το ταξίδι, χωρίς να κοιτάξεις το παρελθόν ή να λυπηθείς. Θα είναι ευνοϊκό το διάστημα, αν θες να εξετάσεις τις πιθανότητες να δουλέψεις με τον εαυτό σου, ξεκινώντας με κάποιον τρόπο πνευματικό, όπως yoga, διαλογισμό ή οτιδήποτε άλλο σου κάνει. Ό,τι είναι να έρθει να σε βρει, έχει τον σκοπό του και δεν μπορείς να το σταματήσεις. Αυτό όμως δεν σε κάνει αδύναμο/η. Ίσα ίσα σε δυναμώνει και σε λίγα χρόνια θα έχεις καταλάβει την διαφορά μέσα σου. 

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
1
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα