Ποιες είναι οι νέες κυκλοφορίες του Netflix για το Σεπτέμβριο;

Η πρώτη μέρα ενός μήνα – και ειδικά του Σεπτεμβρίου – είναι πάντα η ιδανική για προγραμματισμό. Οι υποχρεώσεις που αφήσαμε πίσω πριν τις διακοπές, οι δουλειές που υποσχεθήκαμε πως θα κάνουμε από Σεπτέμβρη, τα ραντεβού που αναβάλαμε για Φθινόπωρο, έρχονται τώρα να μας βρουν.

Και επειδή οι σειρές και οι ταινίες θα είναι πάντα ιδανικές αφορμές για να αναβάλουμε τις υποχρεώσεις μας για αργότερα, το Netflix φέρνει αυτό το μήνα κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες αιτίες για σκιπάρισμα. 

Μετά από πολύμηνη αναμονή, η Ana de Armas γίνεται επιτέλους η Marilyn Monroe στην καινούργια ταινία για την ζωή της, το Cobra Kai επιστρέφει για 5η σεζόν με 10 καινούργια επεισόδια και το Love is Blind: Και μετά έρχεται να μας πει τι γίνεται μετά τον γάμο. 

Ποια είναι όμως τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα που έρχονται στο Netflix αυτό τον μήνα, και ποια θα ήταν καλή ιδέα να αφήνατε στο “διαβάστηκε”; 

Ο Διάβολος στο Οχάιο

Με ένα πολλά υποσχόμενο τρέιλερ, το ο Διάβολος στο Οχάιο φαίνεται πως θα γίνει ένας από τους λόγους για να ακυρώσουμε τα πλάνα για το ΣΚ. Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Daria Polatin , η μίνι σειρά των 8 επεισοδίων μας διηγείται την ιστορία της Suzanne Mathis, μιας νοσοκομειακής ψυχιάτρου, της οποίας η ζωή αλλάζει απροσδόκητα όταν έρχεται σε επαφή με ένα κορίτσι που το σκάει από μία αίρεση. 

Η Emily Deschanel, γνωστή από την σειρά “Bones” και η Madeleine Arthur, η Christine από το «Προς όλα τα αγόρια» ξεδιπλώνουν ένα μυστήριο που υπόσχεται να μας αφήσει με κομμένη την ανάσα. 

https://youtube.com/watch?v=xXCUntyapEk

The Anthrax Attacks: In the shadow of 9/11

Στις 8 Σεπτεμβρίου, έρχεται ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που υπόσχεται να ρίξει φως σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της Αμερικής.

Μία εβδομάδα μετά την πτώση των Δίδυμων Πύργων, φάκελοι με άνθρακα αρχίζουν να καταφθάνουν σε Αμερικάνικους σταθμούς τηλεόρασης και σε σημαίνοντα πρόσωπα της κυβέρνησης σκοτώνοντας 5 ανθρώπους και μολύνοντας 17. 

Σήμερα, 21 χρόνια μετά, το ντοκιμαντέρ έρχεται να διηγηθεί, μέσω αληθινών συνεντεύξεων και αναπαράστασης των γεγονότων τα όσα συνέβησαν τότε. Μια ιστορία που γράφτηκε με μαύρες σελίδες στην ιστορία της Αμερικής και μέχρι σήμερα κανείς δεν είναι σίγουρος ότι γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια. 

Cobra Kai: 5 κύκλος 

38 χρόνια μετά από την πρώτη ταινία “Karate Kid” και 28 από την τελευταία, το Cobra Kai ήρθε για να μας λύσει κάποιες απορίες.

Ποια είναι η πραγματική ιστορία, όπως την έζησε ο Johnny, το αντίπαλο δέος του Daniel, και τι είναι αυτό που τον κάνει να θέλει να ξανανοίξει το Cobra Kai και να συναντηθεί ξανά με τον παλιό του «ορκισμένο εχθρό»; 

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στο YouTube Red έχοντας μεγάλη απήχηση. Όταν, όμως, το YouTube αποφάσισε πως θέλει πλέον να βγάζει δικές του σειρές, το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς δίνοντας της την ευκαιρία να συνεχίσει το 4ο κύκλο της στην πλατφόρμα του.

Η επιτυχία του 4ου κύκλου οδήγησε το Netflix στην ανανέωση της σειράς και σε ένα 5ο κύκλο που υπόσχεται να μας δώσει όλες τις απαντήσεις για το τι θα απογίνει το Cobra Kai μετά τα γεγονότα του τουρνουά All Valley.

Do Revenge

Ενώνοντας δύο από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριές των σειρών του Netflix, την Camila Mendes από το Riverdale και τη Maya Hawke – για όσους δεν την γνωρίζουν, ναι είναι η κόρη του Ethan Hawke και της Uma Thurman – από το Stranger Things, το Do Revenge ανήκει στην λίστα των πολυαναμενόμενων ταινιών του μήνα. 

Η Drea, είναι το κορίτσι που όλοι μισούσαμε – και κατά βάθος θέλαμε να μοιάσουμε – στο Λύκειο. Τα έχει όλα. Την τέλεια εμφάνιση, το τέλειο αγόρι, τις φίλες που είναι πάντα στο πλευρό της. Ώσπου μια μέρα, όλα διαλύονται. Ένα sex tape, που απ’ όσο φαίνεται δημοσιεύει το «τέλειο» αγόρι της, γίνεται ικανό να της διαλύσει τη ζωή.

Από την άλλη, η Eleanor, το καινούργιο κορίτσι στο σχολείο, έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της, όταν ανακαλύπτει ότι το bullying που δεχόταν στο προηγούμενο της σχολείο θα συνεχιστεί και στο καινούργιο αφού η Carissa, το κορίτσι που διέδιδε πως προσπάθησε να την φιλήσει παρά την θέληση της όταν ήταν 13 χρονών, βρίσκεται στο ίδιο σχολείο. Οι δυο τους αποφασίζουν να συμμαχήσουν με σκοπό να δώσουν ένα μάθημα τους δυνάστες τους. 

Λέγεται πως είναι η μαύρη κωμωδία που όλοι πρέπει να δούμε φέτος. Αν τελικά αξίζει η όχι θα φανεί στις 16 Σεπτεμβρίου. 

Blonde 

Είναι ίσως η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς. Η Ana de Armas γίνεται επιτέλους η Marilyn Monroe σε μια ταινία που ετοιμάζεται από το 2010, όταν ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας Andrew Dominik απέκτησε τα δικαιώματα του βιβλίου της Joyce Carol Oates, “Blonde”.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν το 2019, σταμάτησαν λόγω COVID-19 και συνεχίστηκαν μέχρι τον Ιούλιο του 2021.

Είναι η μοναδική ταινία του 2022 που έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλη για ανηλίκους και η πρώτη του είδους της που θα παρουσιαστεί σε πλατφόρμα. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα από την ζωή της Marilyn, η ταινία «φαντάζεται» και εξετάζει το πως είναι να είσαι η Marilyn Monroe.

Τι πραγματικά συμβαίνει όταν οι κάμερες κλείσουν. Πού και πώς πεθαίνει η Norma Jeane Mortenson – το πραγματικό όνομα της Marilyn , και πότε γεννιέται η Marilyn Monroe. Με τον Brad Pitt ως τον παραγωγό της ταινίας και τον Adrien Brody (Ο πιανίστας, Μεσάνυχτα στο Παρίσι) να γίνεται ο Arthur Miller, δεν είναι τυχαίο που όλοι φέτος μιλούν για αυτή την ταινία. 

Αλήθεια, υπάρχουν ακόμη πράγματα που δεν ξέρουμε για την Marilyn Monroe; Οι απαντήσεις θα δοθούν στις 28 Σεπτεμβρίου. 

Αξίζει να δείτε επίσης 

Fate: The Winx Saga: Η σειρά που μας θυμίζει γιατί οι «παιδικές» ταινίες είναι τελικά για μεγάλους. 

Love is Blind: Και μετά; Στον δεύτερο κύκλο του Love is Blind: Και μετά; Οι απαντήσεις για το τι γίνεται μετά το «και ζήσαν αυτοί καλά» έρχονται μέσα από ένα εκ των χειρότερων και πιο addictive  Netflix Show. 

The Real Bling Ring: The Hollywood Heist: Οι απαντήσεις για μία από τις μεγαλύτερες ληστείες των τελευταίων χρόνων. αποκαλύπτονται. Ιδανικό για όσους αγαπούν τα καλά ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτουν το «τι έγινε στην πραγματικότητα».

Lou:Το πιο ενδιαφέρον θρίλερ του Netflix για το Σεπτέμβριο.

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα