«Γαμώτο. Είναι τόσο καλός με τα χέρια του. Είναι ο τρόπος που γλιστρούν πάνω στον πηλό, με τους μυες των χεριών του, όταν κάνει μικροδιορθώσεις εδώ κι εκεί. Είναι σχεδόν υπνωτιστικό» ακούγεται μια φωνή στα ακουστικά μου. Είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς των ‘Audiodesires‘ podcasts, με τον τίτλο: “Finding a hot pottery guy in real life”. Αναστεναγμός. Και υγρός πυλός. 

Ηχητικές ερωτικές ιστορίες, γεμάτες εικονοποιία και λεπτομέρειες που ηλεκτρίζουν, για γυναίκες και ζευγάρια, σε καθηλώνουν με τα ηχητικά ASMR εφέ τους στα ερωτικά podcasts που φαίνεται να σημειώνουν άνοδο.

Στο αχανές διαδικτυακό σύμπαν, υπάρχουν πολλές επιλογές για ερωτικά podcasts. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Dipsea –η οποία εν μέρει βασίζεται στη συνδρομή, δημιουργεί ηχητικό περιεχόμενο ερωτικών φαντασιώσεων και απευθύνεται κυρίως σε όλες τις millenials. Εκεί, μπορείς να περιηγηθείς σε κατηγορίες για ετεροφυλόφιλες, ομοφυλόφιλες και ομαδικές καταστάσεις, καθώς και διαφορετικά επίπεδα “sexiness”.

«Δεν υπήρχε κανένα καλό, ενδιαφέρον, ερωτικό σεξουαλικό περιεχόμενο που να είναι φτιαγμένο για εμάς», σχολιάζει μία από τις δημιουργούς, η Gina Gutierrez στο Vox. «Υπήρχε μόνο αυτή η μαύρη αγορά όπου οι άνθρωποι έλεγαν: “Υπάρχει αυτό το ένα κεφάλαιο αυτού του βιβλίου που θεωρώ ότι είναι σούπερ σέξι και είναι στοιβαγμένο στο κομοδίνο μου”, αλλά αυτό ήταν όλο».

Οι δημιουργοί του δεν θέλουν απλά να ερεθίσουν τον κόσμο. «Ο στόχος θα μπορούσε να είναι να νιώθεις ζωντάνια και αφύπνιση. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι αισθάνεστε περισσότερο σε επαφή και σύνδεση με το σώμα σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι αισθάνεσαι μεγαλύτερη σύνδεση με την/τον σύντροφό σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι εξιτάρεσαι πριν από ένα ραντεβού. Και, φυσικά, υπάρχει η κλασική χρήση, και είμαι σίγουρη ότι οι άνθρωποι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να αυνανιστούν», σημειώνει. 

Στο Quinn μπορείς να ψάξεις ανάμεσα σε αμέτρητες ηχογραφήσεις που κυμαίνονται από kinks μέχρι λαχταριστά ρομάντζα, ενώ υπάρχουν και διαφορετικές φωνές για κάθε ηχογράφηση. Για παράδειγμα, o ηθοποιός Jesse Williams στο σκάφος, αφηγείται μια ηχητική ερωτική σειρά με τίτλο The Misty Door, και ξεσηκώνει σώμα και πνεύμα. Ή ο Thomas Doherty σε ταξιδεύει στην βικτωριανή εποχή, στο Λονδίνο και σου «διδάσκει» διάφορα, στο “The Inventor’s Apprentice”, προσφέροντάς σου μια «ολιστική, ερωτική εμπειρία», όπως λέει εδώ:

Στο ίδιο πνεύμα σεξουαλικής εξερεύνησης, το Dirty Diana με πρωταγωνίστρια την Demi Moore, αφορά μια γυναίκα παγιδευμένη σε έναν γάμο χωρίς αγάπη, η οποία αποφασίζει να διευθύνει κρυφά μια ερωτική ιστοσελίδα. Οι ιστορίες έχουν καλεσμένους σταρ που κάνουν guest εμφανίσεις και εξομολογούνται τις πιο άγριες ερωτικές φαντασιώσεις τους. Η αισθησιακή πρώτη σεζόν του Dirty Diana δίνει προτεραιότητα στη γυναικεία ευχαρίστηση.

Η Rose Caraway, στο podcast της, Kiss Me Quick, διαβάζει ιστορίες που θα καθηλώσουν κάθε ακροατή μέχρι το τέλος και περιλαμβάνουν κάθε είδος, από δράση μέχρι τρόμο και ρομάντζο. Απλά αφήνεσαι κι απολαμβάνεις.

Είναι γνωστό για το ηθικό πορνό και τα ερωτικά παιχνίδια. Το Bellesa’s Erotica Podcast θα σε κάνει να ψάχνεις για οξυγόνο. Με υλικό αποκλειστικά από τη φημισμένη συλλογή της καναδικής εταιρείας πορνό για γυναίκες Bellesa, αυτό το podcast έχει κάτι που κάνει θαύματα.

Στον δρόμο της εξερεύνησης του sexual wellness, μακριά από το male gaze και την επιθετικότητα του mainstream πορνό, αντικρίζεις τον κόσμο των ερωτικών podcasts –ένα υποτιμημένο εργαλείο που βοηθά στον ερεθισμό ή ακόμα και την ανακάλυψη σεξουαλικών δεξιοτήτων. 

Πρόκειται για μια περιπλάνηση που προσφέρει το ίδιο δυνατές εμπειρίες με τις λογοτεχνικές και οπτικοακουστικές διαδρομές που έχουμε ήδη διανύσει δεκάδες φορές. Πολλές φορές, δεν αναγνωρίζουμε τον ρόλο που παίζουν οι ακουστικές μας αισθήσεις στο σεξ και το ταξίδι των απολαύσεων. Είναι σαν να σου διαβάζουν πορνό δυνατά. 

Κάποτε διαβάζαμε τον Μέγα Ανατολικό του Εμπειρίκου, τώρα βυθιζόμαστε στα ακουστικά μας, αφήνοντας την Demi Moore να μας ταξιδέψει σε ροζ, υγρά σύννεφα.

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
1
Σοκαρίστηκα