Τα διαβάσαμε, τα ξαναδιαβάσαμε, αλλά μπορούσαμε να ζήσουμε και χωρίς αυτά.
Με τη θερμοκρασία να μειώνεται διαρκώς και τη μέρα να έχει μικρύνει σε σημείο που φλερτάρουμε με μια μίνι καταθλιψούλα, το κινητό έχει γίνει, μοιραία, η προέκταση του χεριού μας.
Κατά καιρούς, λοιπόν, εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού ειδήσεις που μας θέτουν σε μία διαδικασία προβληματισμού, ως προς τους λόγους δημοσίευσής τους.
Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε 5+1 ειδήσεις της εβδομάδας που καθόλου δεν χρειαζόμασταν, προκειμένου να διαβάσουμε «πίσω από τις λέξεις».
Καληφώνη: Με σπάνιες κοινές φωτό τους ευχήθηκε στον αγαπημένο της Χρήστο Μάστορα για τα γενέθλιά του
Τα έχουμε ζαλίσει αυτά τα παιδιά από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτοι ψίθυροι, σύμφωνα με τους οποίους είχαν συνάψει σχέση.
Κάθε φορά που την «έπιανε» η κάμερα τη Γαρυφαλλιά σε κοντινή απόσταση από το Χρήστο Μάστορα, αυτομάτως γινόταν είδηση.
Γιατί κυνηγάμε τους ανθρώπους και δεν τους αφήνουμε να ζήσουν όπως επιθυμούν; Επίσης, ποιος είναι ο λόγος που πρέπει σώνει και ντε να τοποθετούνται για την προσωπική τους ζωή;
Και τέλος, θεωρείτε ορισμένοι ότι, εν μέσω όλων όσων συμβαίνουν από κοινωνικοπολιτικής άποψης, υπάρχει έστω κι ένας συμπολίτης μας που θα μείνει ξάγρυπνος αν δεν ενημερωθεί γι’ αυτό το ειδύλλιο;
Δηλαδή, εντάξει.
Η Παπούλια κάνει απίθανη παρέα με την κόρη της και το αγόρι εκείνης
Μαγκιά τους και χαρά τους.
Οι υγιείς σχέσεις ανάμεσα στο γονιό και το παιδί συμβάλλουν καταλυτικά στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του. Ταυτόχρονα, μια σύγχρονη και μοντέρνα μητέρα με ανοιχτό μυαλό φυσικά και μπορεί να κάνει απίθανη παρέα με την κόρη της.
Όσον αφορά στο δεύτερο σκέλος του τίτλου, έχει «πεθάνει» προ πολλού το στερεότυπο που θέλει τα ζευγάρια να έχουν κακές σχέσεις με τους γονείς του/της συντρόφου.
Τώρα, γιατί το γεγονός αυτό αποτελεί είδηση, είναι απορίας άξιο.
Καινούργιου: Η αναφορά στον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη και η ατάκα που μας ξάφνιασε
Αυτό κι αν ΔΕΝ είναι είδηση.
Η αγαπημένη Κατερίνα Καινούργιου υπήρξε ανέκαθεν εξωστρεφής και αναφερόταν σε προσωπικές της υποθέσεις στον τηλεοπτικό αέρα της εκάστοτε εκπομπής.
Εν προκειμένω, αναφέρθηκε σε έναν πρώην σύντροφό της, αφήνοντας να πλανάται στον αέρα ένα ερωτηματικό γύρω από την πιθανότητα επανασύνδεσης.
Ας πει ό,τι θέλει η γυναίκα, δική της είναι η εκπομπή.
Αλλά γιατί να γίνει αυτό είδηση σε άλλες ιστοσελίδες, ειλικρινά αδυνατώ να το καταλάβω.
Ράκος ο Οδυσσέας Σταμούλης στις πρώτες δηλώσεις on camera, μετά την απώλεια του γιου του
Εδώ ντράπηκε και η ντροπή.
Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, δεν υπάρχει χώρος για χιούμορ ή για σαρκασμό.
Στην απώλεια – πόσο μάλλον σε μία ΤΕΤΟΙΑ απώλεια – οφείλουμε να κλείνουμε κάμερες και μικρόφωνα και να προστατεύουμε σιωπηλά το πένθος του εκάστοτε ανθρώπου.
Προφανώς και θα είναι ράκος κάποιος που έχασε το 11χρονο παιδί του. Υπήρχε περίπτωση να βγει ανέμελος και ξέγνοιαστος στην κάμερα, έπειτα από μια τέτοια τραγωδία;
Η εκμετάλλευση της απώλειας και του ανθρώπινου πόνου στον βωμό των «κλικ», είναι η πιο χυδαία μορφή αρθρογραφίας. Αντίκειται απόλυτα στους βασικούς κανόνες δεοντολογίας άσκησης του δημοσιογραφικού επαγγέλματος, ενώ παράλληλα καταδεικνύει την πλήρη απουσία ενσυναίσθησης.
Ας μην γινόμαστε αρπακτικά που αποζητούν συνεχώς βορά για να χυμήξουν.
Ήμαρτον.
Η Κόνι Μεταξά στόλισε 4 δέντρα: Ποια διάσημη το έκανε πρώτη;
Πράγματι, ο καθένας εκεί έξω μπορεί να στόλισε 2, 4 ή και 35 χριστουγεννιάτικα δέντρα.
Συνεπάγεται κάτι αξιοσημείωτο ή επιλήψιμο αυτό;
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που το γεγονός αυτό δημοσιεύτηκε με τη μορφή άρθρου;
Αν ναι, τότε ας γίνουν πάραυτα ρεπορτάζ για την ποσότητα και τα χρώματα των στολιδιών που χρησιμοποιήθηκαν, καθώς επίσης και για το πόσες χριστουγεννιάτικες κάλτσες κρεμάστηκαν στο τζάκι.
Μη μας αφήνετε με την αγωνία.
«Εγώ δεν ξέρω κανένα παθόμετρο» – Η απάντηση του Γιαννόπουλου στον Σχίζα για την Παναγιώταρου
Για να καταστεί σαφής ο προσανατολισμός της εν λόγω δήλωσης, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Στάθης Σχίζας, πρώην σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, είχε δηλώσει τα εξής:
«Έχω κουραστεί πάρα πολύ να με ρωτάτε συνέχεια για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και συνεχίζετε να ρωτάτε… Με τον κύριο Γιαννόπουλο κρατάει σχέσεις, με εμένα δεν κρατάει γιατί θεωρώ ότι εμείς είχαμε και μια πιο έντονη σχέση».
Από μεριάς του, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, τοποθετήθηκε ως εξής:
«Δεν ξέρω κανένα “παθόμετρο”, κάτι αντικειμενικό για το θέμα του πάθους. Γι’ αυτό, μπορείτε να ρωτήσετε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ή τον Στάθη Σχίζα τι εννοεί. Δε με ενόχλησε αυτό. Δεν ασχολούμαι καθόλου. Ο καθένας τα λέει, όπως τα αντιλαμβάνεται, δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτό. Δεν έχω κανένα συναίσθημα, ούτε με προσβάλλει, ούτε τίποτα, μου είναι αδιάφορο».
«Όταν τελειώνει κάτι, προχωράς στο μέλλον. Είναι λίγο αρρωστημένο να μένεις κολλημένος στο παρελθόν γιατί δε σε αφήνει να κάνεις βήματα προς το μέλλον. Και ό,τι κάνεις στο μέλλον μετά, είναι μισό».
«Για μένα, αυτό που είπε ο Στάθης δεν εμπεριέχει τίποτα, ούτε σύγκριση. Δε με απασχολεί το θέμα. Δε συγκρίνω καμία μου σχέση με προηγούμενη. Κάθε μου σχέση είναι αυτοτελής, αυτόνομη, μοναδική. Με τον Στάθη δε μιλάμε. Με την Αλεξάνδρα έχουμε καλή επικοινωνία».
Ότι τώρα αυτές οι συζητήσεις λαμβάνουν χώρα δημόσια. Μετά ας μην αναρωτιόμαστε γιατί πήγε περίπατο ο όρος «προσωπική ζωή». Μερικοί, συνειδητά, την «προσωπική», την μετατρέπουν σε «δημόσια».