Παύλος Φύσσας

10 και πλέον χρόνια μετά τη δολοφονία του Killah P, το Rap Monsters Fest επιστρέφει στον ιστορικό τόπο όπου πριν 80 χρόνια εκτελέστηκαν οι «200 της Καισαριανής» από τους Γερμανούς ναζί και τους Έλληνες συνεργάτες τους.

Ο Σύλλογος Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας” διοργανώνει το “Rap Monsters Festival 2024” την Τετάρτη 10 Απριλίου στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Το hip hop φεστιβάλ αλληλεγγύης που ξεκίνησε ο Παύλος με σκοπό τη συσπείρωση και την ενεργοποίηση της νεολαίας, συνεχίζεται από τον Σύλλογο Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας” και τους φίλους του, κάθε χρόνο στα γενέθλιά του.

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς και όλα τα έσοδα από τις συνεισφορές του κόσμου δίνονται για τις ανάγκες του κοινωνικού και δικαστικού αγώνα κατά του φασισμού, καθώς και σε δράσεις αλληλεγγύης, όπως έπραξε και ονειρεύτηκε ο ίδιος ο Παύλος.

Επιθυμία της οικογένειας και του Συλλόγου είναι να τιμήσουμε τον Killah P, την ημέρα των γενεθλίων του, με αλληλεγγύη και σεβασμό στην πόλη που μας φιλοξενεί, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

RAP MONSTERS FEST 2024 🏴 KILLAH P – STILL HERE!

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  19:00, Σκοπευτήριο Καισαριανής

KILLAH P – STILL HERE

Συμμετέχουν:

ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ

ΤΑΦ Γ.Δ.

ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ

ANSER X EVERSOR

FER DE LANCE

SALVADOR

TWINSANITY

518.PETROVIC

/ On Decks: LEF KAY

👉 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

🏴 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ “ΠΑΥΛΟΣ KILLAH P ΦΥΣΣΑΣ”

* με την υποστήριξη του Δήμου Καισαριανής

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
1
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα