Έφτασε το Καλοκαιράκι κι όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο πιο πολύ θέλουμε να πάμε στην παραλία για βουτιές.

Κι αν μη τη άλλο, ωραίος ο καυτός ήλιος για tanning sessions, αλλά είναι must να έχουμε πάντα μαζί μας τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς για να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας. Γι’ αυτο κι εμείς στο Estella, δημιουργήσαμε τον απόλυτο guide με τα must-have προϊόντα ομορφιάς για πριν και μετά την παραλία, για ένα υγιές δέρμα και όχι μόνο!

Νο 1: Αντηλιακή κρέμα

Ξεκινώντας από ένα σημαντικό, αν όχι το σημαντικότερο προϊόν, που όλοι πρέπει να έχουμε μαζί μας στην παραλία. Οι ακτινοβολίες που εκπέμπονται από τον ήλιο, ειδικότερα το Καλοκαίρι μπορούν να προκαλέσουν από ηλιακά εγκαύματα , μέχρι και καρκίνο του δέρματος. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει πάντα να προστατεύουμε το δέρμα μας χρησιμοποιώντας αντηλιακή κρέμα.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 ml/Dust+Cream

Olive Touch Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF 30 με χρώμα 50 ml

No 2: After Sun

Μετά από μία καυτή μέρα στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία με τις ώρες, μία after sun cream είναι must για την ενυδάτωση του δέρματός μας. Η κρέμα αυτή είναι ιδανική για την ανακούφιση του δέρματος μετά από πολλές ώρες έκθεσης στο ήλιο, αλλά και για την μείωση του καψίματος. Οι ειδικοί προτείνουν τη χρήση after sun κρέμας φτιαγμένη από aloe vera για καλύτερη ενυδάτωση.

After Sun με Αλόη Πρόσωπο – Σώμα (200ml)

Body Farrm σε μορφή gel για πρόσωπο και σώμα για μετά τον ήλιο (150 ml)

No 3: Αντηλιακό λάδι

Πολλοί από εμάς περιμένουμε το Καλοκαίρι για να απολαύσουμε απεριόριστα tanning sessions στην παραλία αγκαλιά με ένα cocktail. Το καλοκαιρινό μαύρισμα είναι must και κάνει τα περισσότερα summer looks ακόμη πιο εντυπωσιακά. Δεν θα μπορούσαμε όμως να πετύχουμε το απόλυτο μαύρισμα χωρίς το κατάλληλο λαδάκι μαυρίσματος!

Body Farm αντηλιακό λάδι SPF 10 (150 ml)

Λάδι Μαυρίσματος Καρύδα Πρόσωπο – Σώμα (250ml)

No 4: Hair and scalp protector

Μιλώντας για προστασία από τον ήλιο, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τα μαλλιά και το κεφάλι. Οι ακτινοβολίες του ήλιου μπορούν να καταστρέψουν τα μαλλιά όσον αφορά την δομή και το χρώμα τους. Γι’ αυτό, ανακαλύψαμε κάποια ξεχωριστά hair sunscreens!

Mediterraneum Nostrum Conditioner-Σπρέι με προστασία από τον ήλιο (170ml)

No 5: Refreshing water spray

Κι εκεί που ο ήλιος καίει και ξαπλώνετε στην παραλία, τι πιο ωραίο από ένα δροσιστικό spray για το πρόσωπο αλλά και το σώμα που να διώχνει το αλάτι από το δέρμα και να σας ενυδατώνει. Αυτά τα moisture sprays λοιπόν δημιουργήθηκαν για την ενυδάτωση και αυτό το refreshing feeling στην παραλία και έγιναν πλέον ο καλύτερος φίλος πολλών κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Δείτε, λοιπόν, παρακάτω τα αγαπημένα μας moisture sprays.

Santo Volcano Spa Ηφαιστειακό Νερό για Πρόσωπο και Σώμα (100ml)

Αν είστε κι εσείς λάτρεις του Καλοκαιριού και της παραλίας όπως εμείς, σιγουρευτείτε ότι έχετε τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς για την παραλία στη θαλασσινή σας τσάντα, για να απολαύσετε το Καλοκαίρι σας με ασφάλεια!

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα