Ετοιμαστείτε. Η 2η σεζόν του Bridgerton έρχεται αύριο. 

Μετά την κυκλοφορία των teasers και του επίσημου trailer, σαν πιστοί fans της σειράς we can’t wait να δούμε τα νέα βασιλικά καρδιοχτύπια και ερωτικά τρίγωνα που θα μας κρατήσουν κολλημένους στις οθόνες μας. Η 1η σεζόν ήταν επικεντρωμένη στην Daphne Bridgerton, την μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Bridgerton, και το ντεμπούτο της στους χορούς της Λονδρέζικης αριστοκρατίας με στόχο την αποκατάσταση της από ένα πλούσιο γαμπρό. 

Η 2η σεζόν όμως έχει αλλαγές: Θα εστιάσει στην νέα και πανέμορφη Kate Sharma, εξ Ινδίας, και στο former bad boy, Anthony Bridgerton.

Spoiler Alert: A Love Triangle is Coming! 

Η πλοκή θα επικεντρωθεί στον Anthony, Jonathan Bailey.

Την 1ης σεζόν ο Anthony (Jonathan Bailey) ήταν κακός μπελάς για την οικογένειά του  και ειδικά για την Daphne. Συγχωρείται όμως -κάπως- γιατί και η δικιά του καρδιά ράγισε από την τραγουδίστρια όπερας Siena Rosso. Οπότε, δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε που ήθελε να γυρίσει σελίδα στο τέλος της 1ης σεζόν και να βρει κάποια αντάξια της θέσης του. Κάποια που οι χοροί και οι δεξιώσεις είναι μέρος της ζωής της. 

And here comes Kate and Edwina Sharma: Τι θα γίνει όμως όταν έρθουν στην ζωή του; 

Ο Anthony έχει νέο love interest: Kate Sharma!

Από ό,τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το νέο αντικείμενο του πόθου του Anthony ακούει στο όνομα Kate Sharma. Η οικογένεια Sharma έρχεται στο Λονδίνο από τη Ινδία και ο Anthony στρέφει τα βέλη του στην Edwina Sharma. Η προστατευτική αδελφή της Edwina όμως, η Kate, θα κάνει ό,τι μπορεί για να τους εμποδίσει να παντρευτούν. 

The twist: Και μέσα από το μίσος αναδύεται μια καινούργια αγάπη, και φυσικά, ο Anthony και η Kate αρχίζουν να ερωτεύονται. Κατά το Netflix, η Kate – Simone Ashley (Sex Education) – είναι μια «έξυπνη, δυναμική νεαρή γυναίκα που δεν ανέχεται τους ανόητους».

Ο αείμνηστος Λόρδος Bridgerton εμφανίζεται! 

O υπερταλαντούχος Rupert Evans θα υποδυθεί τον Edmund Bridgerton, τον αείμνηστο σύζυγο της Violet Bridgerton (Ruth Gemmell), ο οποίος θα εμφανιστεί πιθανότατα σε flashbacks. Θα δούμε δηλαδή τι έγινε στο τότε και πως φτάσαμε στο σήμερα. Το Netflix τον περιγράφει ως «έναν στοργικό και αφοσιωμένο σύζυγο».

Η ιστορία του στα βιβλία: O Edmund Bridgerton είχε μια πολύ στενή σχέση με τον γιο του Anthony μέχρι που πέθανε από τσίμπημα μέλισσας στα 38 του. Έτσι έμελλε ο Anthony να είναι αυτός που θα αποκαταστήσει όλες τις κόρες της οικογενείας. Γιατί το 1800 αν δεν παντρευόσουν ήσουν μια ντροπιασμένη γεροντοκόρη.

Είμαστε έτοιμες να δούμε ένα νέο ειδύλλιο και μια νέα πλευρά της Daphne!

Παρόλο που ο Regé-Jean Page αποχώρησε (επίσημα) από την σειρά, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες (και ελπίδες) να κάνει μια σύντομη εμφάνισή. Είτε τον δούμε είτε όχι, ξέρουμε (τουλάχιστον) πως μέσω της Daphne θα μάθουμε τα updates της σχέσης τους και τι γίνεται με τον Simon.

Ανυπομονούμε να δούμε και περισσότερα για τη σχέση της Daphne με την οικογένειά της.

Η Daphne έχει πλέον γίνει ο ενήλικας της οικογένειας. Βρήκε αυτό που έψαχνε και  είναι πλέον σύζυγος και μητέρα. Σε αντίθεση με την περασμένη σεζόν, όπου η Daphne ήταν μια αφελής νεαρή κοπέλα και ο Anthony ο έμπειρος μεγαλύτερος αδερφός της, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η Daphne ξέρει τι σημαίνει αγάπη, γάμος και αφοσίωση, και προσπαθεί να μεταδώσει αυτή της την γνώση στον αδελφό της.

Θα δούμε (ευτυχώς) περισσότερο την Lady Whistledown και τις εξελίξεις μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας της στο τέλος της 1ης σεζόν.

Στη 2η σεζόν θα δούμε την Lady Whistledown (με την φωνή της σπουδαίας Julie Andrews) να συνεχίζει να ασκεί τεράστιο έλεγχο στην κοινωνία, ενώ η συγγραφέας πίσω της, Penelope Featherington (Nicola Coughlan) θα προσπαθήσει, με τεράστια δυσκολία, να κρατήσει κρυφό το μεγάλο αυτό μυστικό.

“Η καρδιά της Penelope Featherington ανήκει στην Lady Whistledown, αλλά θα πρέπει να σκεφτεί αν το να είναι η μεγαλύτερη κουτσομπόλα του Λονδίνου είναι το πιο σοφό πράγμα” δήλωσε ο δημιουργός της σειράς Chris Van Dusen. 

Ελπίζουμε ότι η 2η σεζόν του Bridgerton θα εξετάσει περαιτέρω το πώς η Penelope δημιούργησε το alter ego της και ποιος τη βοηθά. (please)

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
1
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα