Ο Φεβρουάριος σηματοδοτεί την αναπροσαρμογή στην πραγματικότητα μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και την αποδοχή του νέου έτους, υπό την έννοια ότι παύει πια να υφίσταται κάποια δυσκολία στην αποτύπωση της ημερομηνίας – 2023, αντί για 2024. Συν τοις άλλοις, από άποψη εμπορικού ενδιαφέροντος και στρατηγικών προώθησης προϊόντων, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον δεύτερο μήνα κάθε έτους.

Σε ό,τι αφορά την ψυχαγωγία, ιδού όλα όσα μας επιφυλάσσει το Netflix για το Φεβρουάριο.

02/02/2024: Let’s Talk About CHU

Η Chu Ai (Kimi Hsia) διαθέτει ένα κανάλι, μέσω του οποίου «ανεβάζει» συχνά βίντεο μιλώντας αφιλτράριστα για το σεξ. Ωστόσο, σύντομα θα ανακαλύψει ότι, στην πραγματικότητα, το σεξ δεν είναι τόσο απλό θέμα, όσο ίσως φαίνεται. Βίοι παράλληλοι, τοξικές καταστάσεις και συναισθήματα έρχονται να ανατρέψουν κάτι που θα μπορούσε να παρομοιαστεί με ψυχρή συναλλαγή.

03/02/2024: An Encouragement of Love

Ένας κορυφαίος μαθητής ρισκάρει να χάσει τα πάντα, αψηφώντας τον πιο αυστηρό κανόνα του ιδρύματος: Όχι έρωτες και σχέσεις.

Τι μπορεί να συμβεί;

07/02/2024: Raël – The Last Prophet

Μέσα από συζητήσεις με το κοινό, τους επικριτές και τον ίδιο τον Raël, το εν λόγω ντοκιμαντέρ, εστιάζει στο πώς κατάφερε μια θρησκεία, εμπνευσμένη από τους εξωγήινους, να εξελιχθεί σε μια αμφιλεγόμενη λατρεία.

08/02/2024: One Day (Limited Series)

Είναι 15 Ιουλίου του 1988, με την Emma Morley (Ambika Mod) και τον Dexter Mayhew (Leo Woodall) να προετοιμάζονται για την αποφοίτησή τους. Μιας και κλείνει το κεφάλαιο των σπουδών τους, οι δύο φοιτητές αναμένεται να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους από την επόμενη μέρα.

Εντούτοις, η μεταξύ τους ιστορία μόλις έχει ξεκινήσει…

09/02/2024: Lover Stalker Killer  

Το 2012, ο Dave Kroupa (Chris Maher) μετακομίζει στην Όμαχα, αφότου η μέχρι πρότινος μακροχρόνια σχέση του, έλαβε τέλος. Έτσι, είναι πρόθυμος να ξαναμπεί δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ. Τότε, έρχεται στη ζωή του η Liz Golyar (Jessica N. Johnson), μια ανύπαντρη μητέρα με μεγάλη αδυναμία στα ζώα. Λίγο αργότερα, εμφανίζεται και η Cari Farver (Katie Otten), μια, επίσης, ανύπαντρη μητέρα, με την οποία φαίνεται να αναπτύσσονται αμοιβαία συναισθήματα από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Η συνέχεια είναι κάτι παραπάνω από απρόβλεπτη, καθώς δημιουργείται ένα ερωτικό τρίγωνο, το οποίο αναμένεται να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά του.

09/02/2024: A Killer Paradox  

Ο Lee Tang (Choi Woo-Sik), παράλληλα με τις σπουδές του, εργάζεται σε ένα ψιλικατζίδικο για να βγάζει τα προς το ζην. Κατά τη διάρκεια της εργασίας του, τσακώνεται με έναν αγενή, μεθυσμένο άντρα. Δίχως καλά-καλά να το συνειδητοποιήσει, ο Tang έχει βάψει τα χέρια του με το αίμα αυτού του άντρα. Όπως είναι λογικό, ο τρόμος τον κατακλύζει και αισθάνεται ότι η εν λόγω πράξη θα του καταστρέψει εξ ολοκλήρου τη ζωή, μέχρι που αποδεικνύεται ότι ο άντρας που σκότωσε είναι, στην πραγματικότητα, ένας κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος καταζητείται τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση όταν στο παιχνίδι μπει κι ένας δαιμόνιος ντετέκτιβ (Son Suk-Ku);

15/02/2024: House of Ninjas

Ως γνωστόν, οι νίντζα ​​αποτελούν διαχρονικά ορόσημο της ιαπωνικής ιστορίας, ενώ μέχρι και σήμερα καλούνται να αναλάβουν μυστικές αποστολές. Το «House of Ninjas» διαδραματίζεται στη σύγχρονη Ιαπωνία, θέτοντας στο επίκεντρο την οικογένεια Tawara, την τελευταία οικογένεια νίντζα, ​​που, όμως, είχε αποποιηθεί τις ρίζες της έπειτα από ένα παρελθοντικό γεγονός.

Όταν μια πρωτοφανής κρίση απειλήσει να ταράξει συθέμελα τον πυρήνα της ιαπωνικής κοινωνίας, θα πρέπει να αποφασίσουν ποιο μονοπάτι θέλουν να ακολουθήσουν.

15/02/2024: Ready, Set, Love

Τοποθετημένο σε έναν σουρεαλιστικό κόσμο, όπου οι άνδρες είναι πολύ περισσότεροι, οι γυναίκες καλούνται να αντιμετωπίσουν αλλεπάλληλα εμπόδια και έναν συνεχή ανταγωνισμό, για να βρουν τον τέλειο άντρα σε μία εκπομπή που στηρίζεται από… την κυβέρνηση!

15/02/2024: The Vince Staples Show

Ποιος είναι ο Vince Staples;

Ιδού μια δύσκολη ερώτηση. Είναι και δεν είναι διάσημος. Είναι και δεν είναι πλούσιος. Είναι και δεν είναι εγκληματίας. Ακολουθώντας τον στις καθημερινές του περιπέτειες, γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι όλα πάνε πολύ… λάθος!

16/02/2024: Comedy Chaos

Ο Panca (Raditya Dika) «εξορίζεται» από την ίδια του την εταιρεία, ενώ πρέπει να βρει τις ισορροπίες στον ήδη διαταραγμένο γάμο του. Το μοναδικό αποκούμπι που του δίνει μια σημαντική «ανάσα» αισιοδοξίας είναι το «Comedy Chaos», ένας σύγχρονος χώρος που διοργανώνονται stand-up comedies.

Κάπως έτσι, αποδεικνύεται περίτρανα, γι’ ακόμη μια φορά, ότι στη ζωή δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο.

22/02/2024 Avatar: The Last Airbender

Η σειρά κινουμένων σχεδίων που αγαπήθηκε από τεράστιο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού έρχεται σε live-action, για να δώσει νέα οπτική στις περιπέτειες του Aang και των φίλων του, οι οποίοι μάχονται για τη σωτηρία του κόσμου.

09/02/2024: Alpha Males (Σεζόν 2)

Τέσσερις άνδρες (ο Pedro, ο Luis, ο Raúl και ο Santi), γύρω στα σαράντα, αρχίζουν να παρατηρούν ότι το ανδρικό τους προνόμιο φθίνει ως απότοκο της κοινωνικής αλλαγής και της επικείμενης γυναικείας ενδυνάμωσης. Ως εκ τούτου, αναγκάζονται να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Νέα σεζόν, νέα άγχη!

13/02/2024: Sunderland ‘Till I Die (Σεζόν 3)

Μετά από ένα διάλειμμα σχεδόν τεσσάρων ετών, το αγαπημένο αθλητικό ντοκιμαντέρ του Netflix, επιστρέφει για τρίτη και τελευταία σεζόν.

Έτοιμοι;

14/02/2024: Love is blind (Σεζόν 6)

Το δημοφιλές φλογερό, κοινωνικό πείραμα επανέρχεται για έκτη σεζόν στο Netflix. Άραγε, είναι εφικτό να επικεντρωθεί κάποιο άτομο στην προσωπικότητα και στα ενδιαφέροντα του απέναντί του, όταν το παρουσιαστικό του είναι αφόρητα ελκυστικό;

Πόσο εύκολο είναι να ξεπεραστεί το στάδιο της έντονης σεξουαλικής έλξης και να δομηθεί μια σχέση, με γνώμονα τα βαθύτερα αισθήματα;

14/02/2024: Good Μorning, Verônica (Σεζόν 3)

Ποιος, τελικά, είναι ο Doúm;

Σε αυτό το ερώτημα θα βασιστεί η τρίτη και τελευταία σεζόν του «Good Morning, Verônica». Στην αναζήτηση του τρίτου αδερφού, η Βερόνικα ερευνά το ορφανοτροφείο όπου μεγάλωσαν ο Brandão και ο Matias. Σε μια μικρή πόλη, γνωρίζει τον Jerônimo, έναν εκατομμυριούχο κτηνοτρόφο αλόγων και τη μητέρα του, Diana, μια όμορφη και μυστηριώδη γυναίκα που γνωρίζει επτασφράγιστα μυστικά για το μακάβριο παρελθόν της περιοχής. Ωστόσο, όταν μια μαφία απειλήσει την οικογένεια της Verônica, θα πρέπει να μπει σε έναν αγώνα δρόμου, με «εχθρό» τον χρόνο.

23/02/2024: Through My Window 3: Looking at You

Ο Ares Julio (Peña) και η Raquel (Clara Galle) αποφασίζουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Τα παιχνίδια της μοίρας, όμως, ανατρέπουν τις αποφάσεις τους, αφού όταν συναντιούνται εκ νέου στη Βαρκελώνη, τα αισθήματά τους αναζωπυρώνονται και, σταδιακά, αντιλαμβάνονται ότι οι επιθυμίες και οι προσδοκίες τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.

28/02/2024: Code 8: Part II

Το sequel που όλοι περιμέναμε είναι εδώ.

Σε έναν κόσμο, όπου το 4% του πληθυσμού γεννιέται με ιδιαίτερες δυνάμεις και ελέγχεται από υψηλής τεχνολογίας ρομποτική, ένας πρώην απατεώνας συνεργάζεται με τον αρχηγό του εμπορίου ναρκωτικών – για τον οποίο δεν τρέφει και ιδιαίτερη συμπάθεια – ώστε να προστατεύσει μια νεαρή κοπέλα από έναν διεφθαρμένο αστυνομικό.

28/02/2024: The Mire (Σεζόν 3)

Στις αρχές τις δεκαετίας του ‘80, στην Πολωνία, μια πόρνη και ένας νέος βρίσκονται νεκροί. Οι υποψίες της αστυνομίας στρέφονται προς δύο δημοσιογράφους, αλλά μήπως τα φαινόμενα απατούν;

01/02/2024: Home alone 1 & 2

Η αγαπημένη μας οικογενειακή κωμωδία, καθώς επίσης και το δεύτερό της sequel έρχονται επιτέλους στο Netflix!

Βέβαια, χρονικά ίσως θα ήταν πιο έξυπνο αν αυτό συνέβαινε τα Χριστούγεννα, διότι οι εν λόγω ταινίες είναι συνυφασμένες, για τη συντριπτική πλειοψηφία εξ ημών, με τις ημέρες των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

01/02/2024: The Peacemaker

Μια κλασική ταινία δράσης του 1997.

Δύο τρένα συγκρούονται στην επαρχία της Ρωσίας, στο ένα εκ των οποίων μεταφέρονταν πυρηνικά όπλα που αγνοούνται μετά τη σύγκρουση. Έτσι, ενημερώνεται σχετικά η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Η ειδική σε ζητήματα πυρηνικών όπλων, Δρ. Julia Kelly (Nicole Kidman) υποστηρίζει ότι σύντομα θα γίνει τρομοκρατική επίθεση, οπότε ο Αντισυνταγματάρχης Thomas Devoe (George Clooney) συμμαχεί μαζί της σε μία αποστολή για την επανάκτηση των όπλων.

01/02/2024: Brian Banks

Ελεύθερος από το κελί της φυλακής, αλλά εγκλωβισμένος με αναστολή, ο Brian Banks μάχεται να αποδείξει την αδικία πίσω από την καταδίκη του, ενώ είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει το πάθος του στον αθλητισμό.

04/02/2024: Alice

Η Alice (Keke Palmer) προσπαθεί να απελευθερωθεί από τα δεσμά της δουλείας της για να ανακαλύψει ότι, στην πραγματικότητα, παντού κυριαρχεί η εκμετάλλευση.

09/02/2024: Ashes

Μια παθιασμένη φαντασίωση μετατρέπεται σε μια επικίνδυνη υπόθεση, όταν μια παντρεμένη γυναίκα από μεγάλο τζάκι, διαβάζει ένα αδημοσίευτο μυθιστόρημα που απειλεί να «γκρεμίσει» όλα όσα έχει δημιουργήσει.

09/02/2024: Bhakshak

Μια Ινδή δημοσιογράφος αγωνίζεται διακαώς να δώσει φως, μέσα από εκτεταμένες έρευνες, σε φρικτές περιπτώσεις κακοποίησης κοριτσιών που λαμβάνουν χώρα σε μια τοποθεσία υπεράνω πάσης υποψίας.

13/02/2024: Kill me if you dare

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε το λαχείο;

Η Demet (Seda Bakan) και ο Okan (Murat Boz) είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι, των οποίων ο ενθουσιασμός εκτοξεύεται στα ουράνια όταν συνειδητοποιούν ότι κέρδισαν το λαχείο.

Μπορεί, ωστόσο, το λαχείο αυτό να διασώσει τον γάμο τους ή μήπως ο επίλογος είναι πιο εμφανής από ποτέ;

14/02/2024: Players

Η Mack (Gina Rodriguez) εργάζεται ως αθλητικογράφος και είναι αυθεντία στο να σκαρώνει ερωτικά τερτίπια για χάρη των φίλων της. Παρ’ όλη τη μαεστρία που διαθέτει και διοχετεύει στην ερωτική ζωή των φίλων της, όμως, όταν ο έρωτας της κρούει τη θύρα, τότε «πέφτει με τα μούτρα» και αδυνατεί να σκεφτεί λογικά.

14/02/2024: The Heartbreak Agency  

Μια δημοσιογράφος καλείται να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, προκειμένου να συγκεντρώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για ένα άρθρο. Ούσα απρόθυμη να κάνει κάτι τέτοιο, επισκέπτεται, γεμάτη αμφιβολίες, το γραφείο του ειδικού και καταλήγει να του «ανοίξει» τα εσώψυχά της.

14/02/2024: A Soweto Love Story

Μέσα στην απελπισία της να παντρέψει τους τρεις γιους της, μια μητέρα υπόσχεται πως θα κληροδοτήσει το σπίτι στον πρώτο εξ αυτών που θα «βάλει την κουλούρα». Εντούτοις, δεν γνωρίζει ότι έτσι ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου»…

16/02/2024: The Abyss

Η Frigga, η οποία προσπαθεί να θέσει υγιείς ισορροπίες μεταξύ της ριψοκίνδυνης δουλειάς της – ως υπεύθυνη ασφαλείας στο ορυχείο Kiirunavaara – και της οικογενειακής της ζωής, πρέπει να παλέψει μέχρι τέλος όταν το ορυχείο καταρρέει και απειλεί να «κατασπαράξει» ολόκληρη την πόλη.

19/02/2024: Einstein and the Bomb

Τι συνέβη αφότου ο Αϊνστάιν έφυγε από τη Γερμανία;

Ένας φανταστικός συνδυασμός πραγματικού οπτικοακουστικού υλικού με στοιχεία μυθοπλασίας έρχεται να «φωτίσει» άγνωστες πτυχές της ζωής ενός από τα πιο ευφυή πλάσματα που πέρασαν ποτέ από αυτόν εδώ τον πλανήτη.

13/02/2024: Taylor Tomlinson: Have It All (stand-up comedy)

Μπορεί η Taylor Tomlinson να τα έχει… όλα;

Από τις σχέσεις, τις εργασιακές επιθυμίες και τα ευτράπελα, όλα τίθενται επί τάπητος σε αυτό το συναρπαστικό stand-up comedy.

16/02/2024: Rhythm + Flow Italy (Σεζόν 2)

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό talent show που απευθύνεται σε επίδοξους ράπερ, οι οποίοι ονειρεύονται να αφήσουν το στίγμα τους στη ραπ σκηνή. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μια σειρά 8 επεισοδίων.

24/02: Βραβεία Screen Actors Guild

Για πρώτη φορά, η τελετή των Βραβείων Screen Actors Guild θα μεταδοθεί ζωντανά στο Netflix, επιτρέποντας στους συνδρομητές της δημοφιλούς πλατφόρμας να απολαύσουν σε πραγματικό χρόνο την ετήσια γιορτή του κινηματογράφου και των τηλεοπτικών παραγωγών. Για την ακρίβεια, η φετινή διοργάνωση θα είναι 30η και τα υποψήφια ονόματα για τα μεγάλα βραβεία είναι, μεταξύ άλλων, τα εξής: Margot Robbie (Barbie), Emma Stone (Poor Things), Cillian Murphy (Oppenheimer), Jennifer Aniston (The Morning Show), Robert De Niro (Killers of the Flower Moon), κ.ά.

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα