Καλύτερα βιβλία Απριλίου

Μετανιώνοντας για σένα, Colleen Hoover 

Η Morgan Grant προσπαθεί να προστατέψει την δεκαεξάχρονη κόρη της, Clara, από το να κάνει τα ίδια λάθη με εκείνη. Δηλαδή, να μείνει έγκυος και να παντρευτεί πολύ μικρή. Η ίδια, μαζί με τον πλέον άντρα της, Chris, αποφάσισαν να κρατήσουν το παιδί. Ο Chris, σπούδασε και έγινε γιατρός. Η Morgan, όμως, τα άφησε όλα πίσω για να μεγαλώσει την κόρη τους. Η Clara, την θεωρεί προβλέψιμη και βαρετή και δεν θέλει να της μοιάσει μεγαλώνοντας. Ο συνδετικός τους κρίκος είναι ο Chris, που κρατάει τις ισορροπίες και την οικογένεια ενωμένη. Μέχρι τη στιγμή που του συμβαίνει ένα τραγικό ατύχημα. Οι δυο γυναίκες θα χάσουν τη Γη κάτω από τα πόδια τους. Το τραύμα θα είναι μεγάλο και η σχέση τους θα έρθει σε ρήξη. Η Morgan θα ανακαλύψει ένα φοβερό μυστικό που θα ανατρέψει τα πάντα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην το μάθει η Clara. Ωστόσο, αυτό θα κάνει τη μεταξύ τους σχέση ακόμα χειρότερη. 

Colleen Hoover, Καλύτερα Βιβλία

Αντίπαλο δέος, Rebecca Ross 

Για αιώνες, οι Θεοί κοιμούνταν. Μα τώρα, επέστρεψαν στον θνητό κόσμο και βρίσκονται ξανά σε πόλεμο, αναγκάζοντας και τους ανθρώπους να συμμετέχουν σε αυτόν. Το μόνο που θέλει η δεκαοχτάχρονη, Iris Winnow, είναι να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη. Ο αδερφός της, που μάχεται στον πόλεμο, αγνοείται στο μέτωπο. Η μητέρα της, πνίγει τον καημό της στο ποτό. Η ίδια, ούσα δημοσιογράφος, το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να πάρει τη δική της στήλη στην Outh Gazette. Όταν, όμως, τα γράμματα που στέλνει στον αδερφό της πέφτουν σε λάθος χέρια, τα χέρια του γοητευτικού αλλά ψυχρού Roman Keith, ανταγωνιστή της στην εφημερίδα, μια απίθανη μαγική σύνδεση δημιουργείται. Θα είναι αρκετά ισχυρός ο δεσμός τους, ώστε να αντέξει τον μαινόμενο πόλεμο για τη μοίρα της ανθρωπότητας; 

Θα σε περιμένω στο Σέντραλ Παρκ, Kingsley Felicia 

Θα σε περιμένω στο Σέντραλ Παρκ, Kingsley Felicia 

Η Victoria Wender έχει μόλις προσγειωθεί, από το Τέξας, στη Νέα Υόρκη και είναι έτοιμη να φέρει επανάσταση στον κατάλογο του εκδοτικού οίκου Pageturner, προκειμένου να σταθεροποιήσει τα κλονισμένα έσοδά του. Από την άλλη, ο Knight Underwood, είναι ο υπεύθυνος έκδοσης και περιμένει από στιγμή σε στιγμή να πάρει προαγωγή. Δεν του αρέσει να έρχεται δεύτερος, μισεί τα ρομαντικά μυθιστορήματα και είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τη θέση που του αξίζει με κάθε τρόπο. Η Victoria δεν χρειάζεται την βοήθεια του, ούτε συγκινείται από τη γοητεία του.

Δεν τα παρατάει εύκολα και πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει μόνη της. Καθώς και οι δυο παλεύουν να πετύχουν τους στόχους τους, ο Knight και η Victoria μαθαίνουν ένα μυστικό που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την καριέρα τους. Και παρά το γεγονός ότι είναι ορκισμένοι αντίπαλοι, ίσως χρειαστεί να συμμαχήσουν για να σώσουν τον εκδοτικό οίκο. Θα μπορέσουν, να ανεχτούν ο ένας τον άλλον έστω και για λίγο; 

Επτά χρόνια μακριά, Ashley Poston 

Μετά από ένα πολύ άσχημο συμβάν, η Clementine πρέπει να βρει έναν τρόπο να συνεχίσει τη ζωή της. Καταστρώνει, λοιπόν, το σχέδιο της επόμενης μέρας για να προστατέψει την καρδιά της. Θα δουλέψει σκληρά, θα βρει ένα καλό παιδί να αγαπήσει και δεν θα ξεχάσει να στοχεύει στο φεγγάρι. Αυτό το τελευταίο, της το έλεγε η θεία της. Καθώς, πίστευε πως πάντα χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα μεγάλο όνειρο για να πορεύεσαι. Τον τελευταίο χρόνο, το σχέδιό της πηγαίνει σχεδόν τέλεια. Το ερωτικό κομμάτι, βέβαια, έχει μείνει λίγο πίσω. Η ίδια δεν θέλει να έρθει κοντά με κανέναν. Δεν ξέρει αν θα το άντεχε. Και τότε, είναι που θα συναντήσει έναν άγνωστο στην κουζίνα της νεκρής θείας της. Έναν άνδρα με ευγενικά μάτια, προφορά του Νότου και γεύση λεμονόπιτας. Ο τύπος άνδρα που, αν δεν είχαν συμβεί όλα όσα συνέβησαν, θα μπορούσε να ερωτευτεί. Όμως, εκείνος υπάρχει μόνο στο παρελθόν. Και για την ακρίβεια, επτά χρόνια μακριά. 

Επτά χρόνια μακριά, Ashley Poston 

Μίμικ, Sebastian Fitzek 

Η Hannah Herbst είναι η πιο έμπειρη ειδικός στην ερμηνεία των εκφράσεων του προσώπου στη Γερμανία. Μια μικρή σύσπαση στη γωνία του στόματος, μια απειροελάχιστη αλλαγή στην κόρη του ματιού– αυτά της αρκούν για να δει τον πραγματικό εαυτό κάποιου. Ως σύμβουλος της αστυνομίας, έχει βοηθήσει να συλληφθούν πολλοί επικίνδυνοι εγκληματίες. Τώρα, έπειτα από μια εγχείρηση, παλεύει με την απώλεια μνήμης. Εντούτοις, θα έρθει αντιμέτωπη με μια τρομερή υπόθεση: Μια, μέχρι πρότινος, άμεμπτη γυναίκα ομολογεί ότι δολοφόνησε βάναυσα την οικογένειά της. Μόνο ο μικρός της γιος επέζησε. Μετά την ομολογία της, δραπέτευσε. Άραγε, ψάχνει τον γιο της για να ολοκληρώσει την αποστολή της; Το μόνο που έχει η Hannah στα χέρια της, είναι το βίντεο με την ομολογία της. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Η δολοφόνος στο βίντεο, είναι αυτή. 

Μίμικ, Sebastian Fitzek, καλύτερα βιβλία

Καλές αναγνώσεις, βιβλιόφιλοι! 

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
2
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα