Έτοιμες για μία στιλάτη επιστροφή στη δουλειά ή τη σχολή;

Συχνά-πυκνά, θέλουμε να πατήσουμε “mute” σε όποιον μας εύχεται: “Καλό Χειμώνα”, ελπίζοντας πως το Καλοκαίρι κρατάει ακόμα και πως έχουμε μπροστά μας λίγες ακόμη μέρες ανεμελιάς πριν την επιστροφή στη σχολή ή στη δουλειά– ή και όχι.

Αν και θα προτιμούσαμε να αράζουμε ανέμελα σε μια πισίνα, απολαμβάνοντας τον καυτό ήλιο με ένα δροσερό cocktail στο χέρι, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που ίσως μας ενθαρρύνουν να δούμε το Σεπτέμβριο και την επιστροφή στην πραγματικότητα με άλλο μάτι.

Ένας παράγοντας εξ αυτών, είναι φυσικά και η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας! Γι’ αυτό, εμείς στο Estella, συγκεντρώσαμε όλα τα must-have fashion items που κάθε φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα πρέπει να περιέχει.

Ρούχα

1. Hoodie, ριγέ φόρεμα για τα πρωινά στη σχολή/Mat Fashion

Για τις καθημερινές που το mood είναι “blue” και δεν έχεις και πολλή όρεξη να πας στη σχολή, ειδικά σ’ εκείνο το μάθημα που ο καθηγητής παθαίνει λογοδιάρροια και φλυαρεί μόνος του, επαινώντας –πάλι μόνος του– τα κατορθώματά του. 

Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα μπλε φόρεμα που ταιριάζει φανταστικά με sneakers και backpack, για να δημιουργήσεις ένα φοιτητικό, everyday style;

ΣΤΙΛΑΤΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΤΗ ΣΧΟΛΗ/ ΦΟΡΕΜΑ

2. Εφαρμοστό τζιν για όλες τις ώρες/Mat Fashion

Αν θέλεις να είσαι στιλάτη στη δουλειά – όποια κι αν είναι αυτή – ένα τζιν παντελόνι είναι άκρως απαραίτητο.

Ως πασπαρτού επιλογή, μπορεί να συνδυαστεί με sneakersbackpack και motor jacket για καθημερινές —αλλά πάντα stylish– εμφανίσεις ή με ένα μακρύ καρό παλτό, πουκάμισο και μπαλαρίνες ή flatforms για πιο chic και office outfits.

ΣΤΙΛΑΤΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΤΗ ΣΧΟΛΗ/ ΤΖΙΝ

3. Κρουαζέ, πλεκτό φόρεμα/Celestino

Σε σομόν, μαύρο ή ανοιχτό γκρι, αυτό το φόρεμα είναι πραγματικά “lifesaver”! Μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο ή στη σχολή, μέχρι το το βράδυ για κρασί ή χαλαρό ποτό –με τα απαραίτητα accessories.

Ιδιαίτερα σε μαύρο χρώμα, συνδυάζεται εκπληκτικά με ankle boots και handbag, συνθέτοντας μια στιλάτη επιστροφή στη δουλειά. 

ΣΤΙΛΑΤΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΤΗ ΣΧΟΛΗ/ ΦΟΡΕΜΑ

4. Ασύμμετρο πουκάμισο/Fullah Sugah

“Το πουκάμισο το θαλασσί, μια φορούσα εγώ και μια εσύ”, λέει το λαϊκό άσμα κι εμείς, εστιάζουμε στην ευελιξία αυτής της ενδυματολογικής επιλογής.

Με φούστες, παντελόνες ή ακόμη και πάνω από φορέματα –αντί για πανωφόρι. Σίγουρα, προσδίδει μια σοφιστικέ πινελιά στο outfit, εκτός αν συνδυαστεί με μαύρο μίνι φόρεμα, sneakers και σακίδιο πλάτης. Εκεί πάμε σε άλλο level.

ΣΤΙΛΑΤΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΤΗ ΣΧΟΛΗ/ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Τσάντες

1. Backpack δερματίνη με ραφές/Luigi

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι σίγουρα απαιτητικοί. Γι’ αυτό κι εμείς, πρέπει να είμαστε κατάλληλα εξοπλισμέν@. Κινητό, κλειδιά, πορτοφόλι, σημειωματάριο, στυλό, Powerbank, ταπεράκι –για όσους αγαπούν το σπιτικό φαγητό και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Για να είμαστε καλυμμέν@ από άποψη χωρητικότητας, επομένως, βρήκαμε το πιο ευρύχωρο και στιλάτο backpack από τη Luigi σε επτά φανταστικές αποχρώσεις! 

ΣΤΙΛΑΤΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΤΗ ΣΧΟΛΗ/ ΤΣΑΝΤΑ

2. Τσάντα ταχυδρόμου από δερματίνη/ALE

Αν ψάχνετε μια τσάντα για όλες τις ώρες, που συνδυάζεται με χίλιες-δυό επιλογές, ιδού! Μαύρη τσάντα με μπεζ λεπτομέρειες, για stylish εμφανίσεις στο γραφείο ή στον καφέ. Ταιριάζει εξαιρετικά με κοστούμια, φορέματα, πουκάμισα και παντελόνες και είναι το απόλυτο αξεσουάρ για chic outfits.

ΣΤΙΛΑΤΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΤΗ ΣΧΟΛΗ/ ΤΣΑΝΤΑ

Παπούτσια

1. Flat, δετά παπούτσια μαύρο λουστρίνι/Envie Shoes

Ποιος είπε ότι το στιλ και η κομψότητα πάνε χέρι-χέρι μόνο με τις γόβες και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια;

Όποιος το είπε, εν πάσει περιπτώσει, δεν έχει δοκιμάσει αυτά τα εκπληκτικά flat παπούτσια, σε μαύρο χρώμα, τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν εξαιρετικά ένα casual look, ένα office look – για να δείξεις τι σημαίνει στιλάτη στη δουλειά – ή μια έξοδο για ψώνια, για καφέ ή για φαγητό!

ΣΤΙΛΑΤΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΤΗ ΣΧΟΛΗ/ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

2. Λευκά sneakers με floral λεπτομέρεια/Tsakiris Mallas

Πανέμορφα, cute και ευκολοφόρετα sneakers με την υπογραφή Tsakiris Mallas! Με τζιν, κολάν, φούστες ή φορέματα, θα προσθέσουν μια girly πινελιά στο καθημερινό σου look, χάρη στη ροζ floral λεπτομέρεια που έχουν στο πλάι.

Κι αν αυτά τα υπέροχα sneakers δεν είναι must-have για μια δυναμική επιστροφή στους ρυθμούς της καθημερινότητας, τότε τι είναι;

ΣΤΙΛΑΤΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΤΗ ΣΧΟΛΗ/ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Αυτά είναι τα fashion items που εμείς ξεχωρίσαμε και συγκεντρώσαμε, για να εφοδιαστούμε με στιλ –αλλά και ψυχικό σθένος– προτού επιστρέψουμε στις επάλξεις. Πάντως, εκτός από τα outfits, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το Σεπτέμβριο σα μια νέα αρχή στη δουλειά, στη σχολή ή στη ζωή!

Γελάστε με τα απρόοπτα στη δουλειά, συμφιλιωθείτε με τους συναδέλφους σας, κρατήστε μια επαφή με τη σχολή σας, υιοθετήστε ένα πλάνο υγιεινής διατροφής, περπατήστε, χορέψτε και γενικά, απολαύστε με την ψυχή σας τη νέα σεζόν!

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα