Σε πέντε μέρες καλούμαστε να προσέλθουμε (και πάλι) στις κάλπες, ώστε να τιμήσουμε με την ψήφο μας όποιο κόμμα θεωρούμε καταλληλότερο για να κυβερνήσει τη χώρα.

Έλα, όμως, που είμαστε σε μία φάση πλήρους μουδιάσματος και υπερτερεί ένα: «Τι στα κομμάτια να ψηφίσω πάλι στις εκλογές;» Συν τοις άλλοις, είναι ορισμένοι που σκέφτονται να μην μπουν καν στον κόπο να ψηφίσουν, αφού το επικρατέστερο σενάριο είναι να υπερισχύσει και πάλι η Νέα Δημοκρατία – με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Προεκλογική περίοδος, λοιπόν, και προκειμένου να ελαφρύνουμε το κλίμα, συγκεντρώσαμε πέντε απολαυστικές εικόνες, που περιγράφουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όλη ατμόσφαιρα.

Ο Κουτσούμπας τρολάρει την Κωνσταντοπούλου και η εικόνα γίνεται viral

Είναι γεγονός πως ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ έχει χαραχτεί στις καρδιές μας με την πασίγνωστη φράση του – χαίρε, Luben: «Αυτοί είστε».Ως επί το πλείστον, είναι μια ευχάριστη φυσιογνωμία, που δε διστάζει να χρησιμοποιήσει χιούμορ ακόμη κι όταν οι γύρω του προσπαθούν να παίξουν σκληρά πολιτικά παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, που ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως απ’ όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους, θα πήγαινε κάλλιστα για μπύρα με τον κ. Κουτσούμπα.

Και δικαίως, θα προσθέσω εγώ.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, σχημάτισε με τα χέρια του μία καρδιά κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πάτρα, τρολάροντας εμφανώς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μετά βαΐων και κλάδων, στην κυριολεξία, υποδέχτηκε η Αχαΐα τον Κ. Μητσοτάκη – wait what?

Απίστευτο, κι όμως αληθινό. Η πρόσφατη επίσκεψη του του Κ. Μητσοτάκη στην Αχαΐα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αφού οι κάτοικοι τον υποδέχτηκαν με βάγια, ενώ η φασούλα τερματίστηκε με ένα πανό, φτιαγμένο από λουλούδια, το οποίο έγραφε: «Κυριάκο, η Αχαΐα είναι μαζί σου». Εδώ τώρα, κάθεσαι και σκέφτεσαι: «Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη; Μας ψεκάζουν; Φοβούνται τα παππούδια μη χάσουν τη σύνταξη; Τι πάει τόσο στραβά μ’ εμάς;»

Ηλικιωμένος κύριος καπνίζει κιμπάρικα σε ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη, στη Θεσσαλονίκη – καλά πήγε αυτό

Αχ, το ΠΑΣΟΚ. Το παλιό, το καλό, το ορθόδοξο. Τότε, που η λέξεις «χρέος», «μνημόνια» και «λιτότητα» υπήρχαν μόνο σε ανέκδοτα. Οι ένδοξες εποχές με τις παχιές αγελάδες, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν προμήνυαν τα όσα θα ακολουθούσαν. Διότι, όπως όλοι γνωρίζουμε, τίποτα δεν χαρίζεται σε τούτον εδώ τον κόσμο. Και όλος αυτός ο πλούτος που μοιράστηκε απλόχερα, δεν μας δόθηκε αμαχητί. Κάθε ευρώ που ξοδεύτηκε τότε, καλούμαστε εμείς οι νεότεροι να το πληρώσουμε εις διπλούν.

Εντούτοις, οι παλιοί υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ, μέχρι και σήμερα, διακρίνονται από ένα κιμπαριλίκι – όχι μόνο από οικονομικής άποψης, αλλά και από τον τρόπο που μιλούν και στέκονται. Έτσι, λοιπόν, το αγαπημένο μας, Press Project, δημοσίευσε μια φωτογραφία που περιγράφει εξαιρετικά τους παλαίμαχους του ΠΑΣΟΚ.

Ας αρχίσουν οι χοροί…

Σαν λαός είμαστε εύθυμος και γλεντζές… και γιατί να το κρύψωμεν, άλλωστε;

Εκτός αυτού, αν δεν ρίξεις ένα συρτάκι πριν ξεκινήσει η διαβούλευση μεταξύ των μελών της παράταξης, δεν σέβεσαι το ένδοξο παρελθόν, τις ρίζες και τους ψηφοφόρους σου. Γι’ αυτό και ο Πατριωτικός Συνασπισμός μας δείχνει πώς γίνεται, κατά τη διάρκεια κεντρικής προεκλογικής ομιλίας στην Αθήνα.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ

Credits: Eurokinissi

Δίπλα στους νέους βρίσκεται πάντοτε ο Κ. Μητσοτάκης – τι, όχι;

Κυκλοφορούν διάφορες συκοφαντίες στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες ο Κ. Μητσοτάκης δεν βρίσκεται κοντά στους νέους και αδυνατεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες τους. Ωστόσο, εμείς ερχόμαστε να καταρρίψουμε αυτό το μύθο με τη φωτογραφία που ακολουθεί:

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Credits: Eurokinissi

Φυσικά και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι δίπλα στην (πολύ) νέα γενιά. Αυτή που ακόμη φοράει πιπίλα, σαλιάρα και πάνες. Ένα μικρό χάσμα υπάρχει με τους Millennials και τους Gen Zers, αλλά θα το γεφυρώσουμε κι αυτό. Που θα πάει;

Bonus βίντεο: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναζητούσε… ληστές τραπεζών!

Ένα ακόμη επικό τρόλ από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, αφού στην ιστοσελίδα του κόμματος φαινόταν πως αναζητούσαν… ληστές τραπεζών!

Τελικά, εσείς που θα ρίξετε το ψηφουλίνι σας;

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα