Αν ρίξουμε ένα βλέμμα στο παρελθόν, θα δούμε ότι οι Millennials ήταν η τελευταία γενιά που έδινε το χαρτζιλίκι της για να ακούσει μουσική. Ήταν η γενιά που μοχθούσε για να αποκτήσει τον τελευταίο δίσκο του αγαπημένου της τραγουδιστή, ώστε να μπορεί να απολαμβάνει αμέτρητες φορές τα τραγούδια που περιείχε. Βέβαια, ήταν και η γενιά που ανακάλυψε την “πειρατεία” και το παράνομο κατέβασμα τραγουδιών, ώστε να ενσωματώσει τα αγαπημένα της τραγούδια στη συλλογή της, χωρίς κόστος.

Ως εκ τούτου, εκτιμούσε κάθε κομμάτι από τους δίσκους των τραγουδιστών και, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, γινόταν αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας, της κουλτούρας και της φιλοσοφίας των Millennials. Η αγάπη των Millennials για τη μουσική συνέβαλε στη μεγάλη επιτυχία πολλών δίσκων, οι οποίοι, με την πάροδο του χρόνου, έγιναν διαχρονικοί μιας και εξακολουθούν να βρίσκονται και στις σημερινές μας playlists.

Ποιά είναι, λοιπόν, αυτά τα μουσικά άλμπουμ που αρνούνται να ξεπεράσουν οι Millennials;

Britney Spears – Oops … I did It Again (2000)

Το μουσικό αυτό άλμπουμ περιείχε τα κομμάτια “Oops … I did It Again”, “Don’t Let Me Be The Last To Know”, “Lucky” και “Stronger”. Η αυτοπεποίθηση και η αυθεντική περσόνα της Britney την έχει καταστήσει αξέχαστη, παρά το γεγονός ότι υπήρξε για χρόνια στη φυλακή. Ακόμη και οι επόμενες γενιές, οι οποίες δεν έζησαν την Britney στο αποκορύφωμα της καριέρας της, εξακολουθούν να χορεύουν και να τραγουδούν τα κομμάτια της με τον τρόπο που η ίδια τα ανέδειξε για πρώτη φορά στη σκηνή.

The Weeknd – House of Balloons (2011)

 Μπορεί το άλμπουμ να χρονολογείται από το 2011, ωστόσο οι Millennials ήταν η πρώτη γενιά που αγάπησε τα κομμάτια του Weeknd.

Το άλμπουμ House of Balloons περιέχει τα 10 αυτά κομμάτια: “High for this”, “What you need” “House of Balloons”, “Glass Table Girls”, “The Morning”, “Wicked Games”, “The Party and The After Party”, “Coming Down”, Loft Music”, “The Knowing”, αλλά και το bonus track “Twenty Eight”.

Lady Gaga – Fame (2008)

Άλμπουμ εποχής, το οποίο απολαμβάνει κάθε Millennial που σέβεται τον εαυτό του – και όχι μόνο. Ο εν λόγω δίσκος συμπεριέλαβε τα πλέον αγαπημένα μας κομμάτια της Lady Gaga, κατατάσσοντάς την στην κορυφή της ποπ μουσικής παγκοσμίως, ενώ έχουν πάντοτε θέση στις καρδιές κάθε γενιάς, από τους Boomers, μέχρι τους Gen Zeners.

Συγκεκριμένα, περιείχε τα εξής τραγούδια: “Just Dance”, “LoveGame”, “Paparazzi”, “Beautiful, Dirty, Rich”, “Eh, Eh, (Nothing Else I can Say), “Poker Face” – αξέχαστο – “The Fame”, “Money Honey”, “Again Again”, “Boys Boys Boys”, “Brown Eyes”, “Summer Boy”.

Amy Winehouse – Back to Black (2006)

Το ηχόχρωμα, τα τραγούδια και η περσόνα της κατάφεραν να παραμείνουν ανεξίτηλα στο χρόνο, ακόμα και μετά τον θλιβέρα πρόωρο θάνατό της. Αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας, με τα μοναδικά τραγούδια της να καθηλώνουν, μέχρι και σήμερα, τις νεότερες γενιές. 

Το κορυφαίο άλμπουμ, βέβαια, είναι το “Back to Black”, με τα εξής κομμάτια: “Rehab”, “You know I’m No Good”, Me and Mr. Jones”, “Just Friends”, “Back to Black”, “Love is a Losing Game”, “Tears Dry on their Own”, “Wake up Alone”, “Some Unholy War”, “He Can Only Hold Her”, “Addicted”.

Αν και δεν κατάφερε να παλέψει με τους δικούς της εθιστικούς δαίμονες, κατάφερε να αφήσει το στίγμα της τόσο στους Millennials, όσο και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Rihanna – Rated R (2009)

Η τυχόν παράλειψη της RiRi από αυτή τη λίστα θα ήταν κάτι παραπάνω από εγκληματική, αφού πρόκειται για μια εμβληματική τραγουδίστρια της ποπ, της οποίας τα ακούσματα έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχουν φτάσει στις συσκευές ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Ακόμη κι αν επιλέγει να βγάζει πιο σπάνια ένα νέο κομμάτι, πλέον, η ποιότητα των τραγουδιών της δεν αλλοιώνεται, ούτε μπαίνει σε καλούπια. 

Το άλμπουμ που ίσως έχει σημαδέψει περισσότερο τους Millennials είναι το “Rated R”, το οποίο αποτελείται από τραγούδια-σταθμούς στην καριέρα της Rihanna: “Mad House”, “Wait your Turn”, “Hard”, “Stupid in Love”, “RockStar 101”, “Russian Roulette”. “Fire Bomb”, Rude Boy”, “Photographs”, “G4L”, “Te Amo”, “Cold Case Love”, “The Last Song”.

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα