Διότι, όσα δεινά κι αν συμβαίνουν γύρω μας, μερικές φορές έχουμε ανάγκη να πάρουμε τις ανάσες μας, παρακολουθώντας ειδήσεις με αμφίβολης ποιότητας περιεχόμενο για λόγους αποσυμπίεσης και ευφορίας. Αυτό, φυσικά, έχει πολλές εκφάνσεις, καθώς στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά είδη περιεχομένων που στοχεύουν στην ψυχαγωγία των χρηστών, άλλοτε επιτυχημένα και άλλοτε όχι τόσο…

Ιδού, λοιπόν, 5 ειδήσεις αυτής της εβδομάδας που καθόλου δεν χρειαζόμασταν.

Ελένη Μενεγάκη: Η υπερπαραγωγή εμφάνιση & η ατάκα για τα κιλά της – «Θα τσιτώσει…»

Το παλιό, το καλό, το ορθόδοξο shaming για την εμφάνιση και τα κιλά μιας γυναίκας διεκδικεί διαχρονικά τα σκήπτρα στις ειδήσεις αυτού του στιλ. Ενδεχομένως, συγκεντρώνονται οι επιθυμητές προβολές, λόγω της έμφυτης ανθρώπινης ανάγκης να αισθάνεται ότι δεν υφίσταται το «αψεγάδιαστο», αυτό που φαίνεται στο γυαλί. Για την ακρίβεια, υπάρχει όντως ανάγκη «απεγκλωβισμού» από μια ιδεατή εικόνα, ωστόσο υπάρχουν πολύ πιο υγιείς και αποτελεσματικοί τρόποι για να επιτευχθεί αυτό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι η κυκλοφορία νέων εκδοχών της Barbie, οι οποίες απομακρύνονται αισθητά από το αρχικό, καλά εδραιωμένο στερεότυπο και προβληματικό στερεότυπο.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι υπαινιγμοί στη δημόσια σφαίρα για τις ατέλειες μιας γυναίκας, όπως εν προκειμένω για την Ελένη Μενεγάκη, ξεπερνούν τα όρια μεταξύ αγένειας-ευγένειας, κακεντρέχειας-σχολιασμού, ενσυναίσθησης-εμπάθειας.

Ελένη Μενεγάκη, ειδήσεις που δεν χρειαζόμασταν

«Παναγία μου, ξεκουμπώθηκε το παντελόνι μου!» – Παρ’ ολίγον… ατύχημα για την Καινούργιου

Εδώ είναι η επιτομή του: «Βγάζει απ’ τη μύγα, ξύγκι».

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρθηκε για δευτερόλεπτα στην εκπομπή της σε ένα ατυχές συμβάν με το ρούχο της και αυτό, για ορισμένους, αποτέλεσε έναυσμα για να σπαταληθεί φαιά ουσία και ωφέλιμος χρόνος, προκειμένου να γραφτούν άρθρα. Ακόμη, δηλαδή, κι αν κάποια άτομα αρέσκονται στην ανάγνωση αντίστοιχων άρθρων –δικαίωμά τους στην τελική– αυτό πραγματικά δεν ήταν απαραίτητο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βραδινή έξοδος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο – Η φωτογραφία στο ασανσέρ

Ένα παντρεμένο ζευγάρι βγήκε βόλτα. Μα τι σοκαριστική είδηση.

Πιθανολογείται ότι μετά από αυτό το πολύκροτο γεγονός, η Ελλάδα θα έρθει σε διαπραγματεύσεις με τις γειτονικές χώρες, ούτως ώστε να βρεθεί πάραυτα μια αποτελεσματική διέξοδος. Ανταποκριτές από την Τουρκία και την Ιταλία αναμένεται να μεταφέρουν από ώρα σε ώρα το υφιστάμενο κλίμα αναβρασμού, καθώς επίσης και τις ενδεχόμενες κινήσεις των άλλων κρατών.

Σοβαρά τώρα, μήπως να αφήναμε τους ανθρώπους στην ησυχία τους;

Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος, ειδήσεις που δεν χρειαζόμασταν

Ανδρομάχη για Γιώργο Λιβάνη: «Ζηλεύω τον σύντροφό μου, δεν με νοιάζει τι είχε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη»

Είναι γνωστό τοις πάσι, για όσους και όσες εξ ημών παρακολουθούν έστω και αμυδρά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ότι η πρώην παίκτρια του Survivor, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ήταν σε σχέση με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη, όταν είχε πάρει μέρος για πρώτη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης. Αλλά, φευ, η είσοδος του πρώην συντρόφου της, Σάκη Κατσόυλη, ήρθε να αναταράξει τις ισορροπίες. Τότε, οι τηλεοπτικές εκπομπές βρήκαν ένα «τυράκι» για να ασχολούνται συνεχώς, υπερβαίνοντας οπωσδήποτε τα εσκαμμένα, ενώ μέχρι και σήμερα φαίνεται ότι ανάλογοι τίτλοι εξακολουθούν να «πουλάνε».

Εν τέλει, το ευχάριστο είναι ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα κατέληξαν ευτυχισμένοι μαζί και ο Γιώργος βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Ανδρομάχης. Όλα τα υπόλοιπα, να ‘χαμε να λέγαμε.

Ανδρομάχη, ειδήσεις που δεν χρειαζόμασταν

Ελευθερία Ελευθερίου για Τριαντάφυλλο: «Του έχω πει κάποια πράγματα, φαντάζομαι τα έχει καταλάβει»

Η λήξασα συνεργασία της τραγουδίστριας, Ελευθερίας Ελευθερίου, με γνωστό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης βρέθηκε στην κορυφή του τηλεοπτικού και ψυχαγωγικού ρεπορτάζ για όλους τους λάθος λόγους. Καταρχάς, η έκβαση μιας συνεργασίας αφορά αποκλειστικά και μόνο τα εμπλεκόμενα μέλη. Η ανάδειξη οικονομικών στοιχείων ή εσωτερικών ζητημάτων ούτε αφορά, ούτε νοιάζει τον μέσο Έλληνα πολίτη, ο οποίος, αν μη τι άλλο, καλείται να ανέβει τον δικό του Γολγοθά.

Ελευθερία Ελευθερίου, ειδήσεις που δεν χρειαζόμασταν

Κατά δεύτερον, λόγω του ότι στο ίδιο μουσικό σχήμα ήταν και ο Τριαντάφυλλος, του ζητήθηκε (αδικαιολόγητα) να τοποθετηθεί επί του θέματος, ξεκινώντας έτσι ένα γαϊτανάκι με ανταποδοτικές δηλώσεις, μάλλον για να γεμίζει ο τηλεοπτικός χρόνος.

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα