Τα ρούχα για το γυμναστήριο έχουν μπει δυναμικά στην ζωή μας τα τελευταία χρόνια.

Λίγο η αγάπη που-σιγά σιγά αποκτούμε για την γυμναστική και την άθληση, λίγο η καραντίνα και η κλιματική αλλαγή που μας κάνουν να μένουμε όλο και περισσότερο στο σπίτι, μας έχουν κάνει να τη βγάζουμε με κολάν και αθλητικά όλη μέρα. Ωραία δεν θα ήταν όμως, αγοράζοντας καινούργια ρούχα, παπούτσια και accessories, να προστατεύαμε παράλληλα και το περιβάλλον; Κάνοντας ένα scroll down, θα ανακαλύψουμε μαζί τα 6 πιο αγαπημένα μας eco-friendly και sustainable ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για το γυμναστήριο.

Adidas x Wanderlust

Στην νέα του συλλογή Wanderlust, το αγαπημένο σε όλους brand αθλητικών προϊόντων Adidas, παρουσιάζει μία μοναδική σειρά ρούχων και αξεσουάρ, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά.

To Adidas πρωτοπορεί και πάλι και στην συλλογή αυτή παρουσιάζει crop tops, bomber jackets, κολάν, τσάντες και shorts από ανακυκλωμένα πλαστικά που μαζεύτηκαν από τις θάλασσες. Η συλλογή αυτή αποτελείται από 42 κομμάτια εμπνευσμένα από την θάλασσα, καταφέρνοντας  έτσι να συμβάλει στην προσπάθεια για μείωση της ρύπανσης του πλανήτη.

Μπορείς να ανακαλύψεις και εσύ ολόκληρη την συλλογή: https://www.adidas.gr/wanderlust

Nike

Όμως και η Nike, το αγαπημένο brand αθλητικού εξοπλισμού, συμβάλλει με την σειρά του, στην προστασία του περιβάλλοντος, δημιουργώντας την δική του συλλογή ρούχων και παπουτσιών φτιαγμένα από οικολογικά προϊόντα. Τα eco-friendly ρούχα του Nike, δημιουργούνται από τουλάχιστον 50% ανακυκλώσιμων υλικών ενώ τα παπούτσια είναι φτιαγμένα από τουλάχιστον 20% ανακυκλώσιμα υλικά. Όλα τα προϊόντα της συλλογής φέρουν την ετικέτα «ΒΙΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ».  

We are TALA

Το “We are TALA”, ένα άγνωστο για τα Ελληνικά και Κυπριακά δεδομένα brand, είναι αυτό που πάντα έψαχνες. Σέβεται το περιβάλλον, το γυναικείο σώμα αλλά και την γυναικεία καλαισθησία. Δημιουργεί τα πιο fashionable και sustainable αθλητικά ρούχα, με σχέδια υψηλής απόδοσης σε ανταγωνιστικές τιμές, αποτρέποντας μας έτσι από κάθε συμβιβασμό. Όλα τα ρούχα του συγκεκριμένου brand, είναι φτιαγμένα κυρίως από τον συνδυασμό οργανικού και ανακυκλώσιμου Cotton. 

Μπορείς τώρα να ανακαλύψεις και να αγοράσεις την συλλογή αθλητικών ρούχων. 

The Manola

To “Τhe Manola”, είναι μία ισπανική μάρκα οικολογικών ρούχων και αξεσουάρ αθλητισμού, εμπνευσμένα από την Belén Hostalet. Όλα τα προϊόντα του συγκεκριμένου brand είναι φτιαγμένα κυρίως από ECONYL® REGENERATED NYLON, το οποίο αποτελείτε από 78% ανακυκλωμένο πολυαμίδιο, μια φυσική και συνθετική ίνα, και 22% ελαστάνη. Χρησιμοποιεί επίσης υφάσματα που έχουν UPF 50+, που προστατεύουν από τον ήλιο και Certified Organic Fiber PYRATEX, το οποίο περιέχει 100% οργανικό βαμβάκι. 

Κάνε scroll για να ανακαλύψεις την συλλογή ρούχων και αξεσουάρ της εταιρίας The Manola: https://themanola.com/

Aya label

Το “Αya label” είναι ένα μοναδικό brand, εμπνευσμένο από την Ελληνική μυθολογία, όπου κάθε του σχέδιο φέρει το όνομα μιας Ελληνίδας Θεάς ή Αμαζόνας. Θέλοντας να εκφράσει τον θαυμασμό και τον σεβασμό απέναντι στις ξεχωριστές αξίες της καθεμίας, δημιουργεί ρούχα που να αντιπροσωπεύουν την δύναμη και την καλαισθησία των Ελληνίδων Θεών και Αμαζόνων.

Σκοπός της μάρκας αυτής είναι να δημιουργεί όμορφα σχέδια, αποκλειστικά για γυναίκες, στηρίζοντας παράλληλα το περιβάλλον. Όλα του τα σχέδια είναι φτιαγμένα από 78% παλιά δίχτυα ψαρέματος και νάιλον που βρίσκονταν στην θάλασσα.

Μπορείς και εσύ να συμβάλεις στην προστασία του περιβάλλοντος με στυλ. https://ayalabel.com/

PCP clothing

Το online κατάστημα, έχει δημιουργήσει μία μοναδική συλλογή που αποτελείται από μοντέρνα και αξέχαστα eco-friendly αθλητικά ρούχα. Με κολάν σε neon και funky χρώματα που ανεβάζουν την διάθεση και σε κάνουν να θες να ζεις όλη μέρα σ’ αυτά, τo brand αυτό, υπόσχεται άνεση και ομορφιά με ιδανικά κομμάτια που αναδεικνύουν την ομορφιά του κάθε γυναικείου σώματος μέσα από ξεχωριστά σχέδια γεμάτα χρώμα. Τα ξεχωριστά αυτά κομμάτια είναι φτιαγμένα από loom fabrics, μία κατηγορία eco-friendly και sustainable υφάσματων, όπως επίσης και re-usable PVC.

Βρείτε τα πιο άνετα ρούχα στα πιο χαρούμενα χρώματα, και φορέστε τα εντός αλλά και εκτός γυμναστηρίου. 

Γνωμούλα;
+1
0
Έκλαψα
+1
0
Βαριέμαι
+1
0
Νευρίασα
+1
0
Αγαπώ
+1
0
Σοκαρίστηκα